КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 25

• 40 058
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Някой знае ли кой е Assamas - хомеопат, студент или какво? И защо коментира публично случаи на свои пациенти (или май първи пациент доколкото разбирам)?

# 646
Assamas, хубаво да изследват човека Simple Smile мен всичките ми хормони във всички вариации бяха изследвани и изобщо не показаха отклонения, но за сметка на това ПМС си се появяваше със страшна сила всеки месец.

letenbriz*, студент е (и стоматолог, ако не греша) ... а защо коментира - не мога да ти отговоря.

# 647
  • София - Варна - Бургас
Някой знае ли кой е Assamas - хомеопат, студент или какво? И защо коментира публично случаи на свои пациенти (или май първи пациент доколкото разбирам)?

Assamas изучава хомеопатия първа година /от три/ в "Хомеопатичното общество". Засега докторското надделява в него, но има време да натрупа хомеопатични знания и нещата ще си дойдат на място Сиреч да анализира и прилага наученото, да комбинира подхода и лечението на своите пациенти като дентист и хомеопат. Пожелавам му го!

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 21:50 от Aleksander

# 648
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
имам въпрос, незнам къде да попитам, честно казано newsm78

от няколко дена забелязвам, че бебето много пада. не може да върви, но стои изправен. до сега беше стабилен, върви покрай масата, даже се пускаше и правеше по една крачка до съседна мебел.
обаче от няколко дена много често тупва на дупе и трудно се изправя, понякога по средата на пътя до изправен - пак тупва по дупе. както и прав и като си обърне главата и пак тупва... newsm78
иначе пълзи с висока скорост, днес плуваше доста, т.е. други двигателни нарушения не забелязвам.

да споделя ли с хомеопатът? newsm78 то и с педиатъра да споделя ще ме погледне като извънземно... та притеснително ли е или много се впрягам (не, че съм от майките, вторачени в децата си, но ми прави впечатление, че тупва, защото имаме маса с метални ръбове и все ме е страх да не се удари и от 2-3 дена само подскачам около него.)
в момента той не взима нищо хомеопатично.
не е бил болен, ваксини няма.

# 649
  • София - Варна - Бургас
Естественото придвижване при бебета е... пълзенето. Ходенето в изправена стойка се учи, копирайки големите и е съпроводено с често падане по дупе. Laughing

# 650
Ходенето в изправена стойка се учи, копирайки големите и е съпроводено с често падане по дупе. [/color] Laughing

ама той тупва, докато се е подпрял и си играе... не става въпрос да се учи да върви и да тупва...
има една масичка, която му стига до средата на тялото и той се обляга на нея с корема и си играе. от тази поза тупва.

# 651
Сподели щом искаш. Аз лично не виждам нищо притеснително за момента, но това си е мое лично мнение, което не го прави вярно Peace
Нещо съм започнала да говоря на "ти" на по-често пишещите потребителки Crazy Grinning. Извинете ме и ако някой го дразни, да ми каже  bouquet

# 652
Сподели щом искаш. Аз лично не виждам нищо притеснително за момента

абе и аз се чудя дали е нормално или не. споделих с мъжа ми, ама той много не се впряга...
ще го следя малкия да видя дали ще продължи, че това тупване точно до масата много ме изнервя. скоро си посини окото на крака ѝ Whistling

# 653
Сподели щом искаш. Аз лично не виждам нищо притеснително за момента

абе и аз се чудя дали е нормално или не. споделих с мъжа ми, ама той много не се впряга...
ще го следя малкия да видя дали ще продължи, че това тупване точно до масата много ме изнервя. скоро си посини окото на крака ѝ Whistling
Може да е от умора - забележи кога си сяда на дупето като си играе продължително или още в самото начало на играта .Може да му направиш масаж на крачетата , ако ти даде - значи му е приятно и нищо не го боли по крачетата , ако се дърпа докато масажираж - може да го боли някъде , съответно забележи къде - коленца , петички , глезени , ....
Сега се сетих как си разпра клепача моят хубавец на една кутия - уж обезопасена за деца ...и как хвърчахме до очна клиника......сега си има белег на хубавите му очи . Всички първо там го гледат - по едно време си мислих че го урочасват / сбабясвам сеееее Rolling Eyes - хееееелп /.

# 654
  • Пловдив
Да споделите при вас как е...Напр. днес детето ви вдига Т.Кога звъните на хомеопата и той кога ви назначава какво да пиете Rolling Eyes Т.е. изчаква ли да се развие картина или дава веднага нещо?Трябва ли да се изчаква или не е добре да се прибързва?

Аз питам понеже сега се сблъсквам с двете противоположности...

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 15:59 от mystic woman

# 655
mystic woman, мога да споделя за себе си и съпруга си: чакаме, за да видим точно какво и как ще се случи. До сега съм устисквала до едно денонощие за себе си (не за Т, други болезнени оплаквания) и после търся хомеопата и разказвам. Най-краткото ми чакане е за главоболия (до няколко часа, като видя че се увеличава). Мъжа ми се разсополиви преди седмица (+гърло) и докато чакаме и оздравя, та изобщо не звъняхме.
За Т и малко дете не се наемам да кажа абсолютно нищо!

# 656
Ами...на мен вече ми е ясно кога да се обаждам, и кога не. Но не само защото знам какво да гледам, а и защото си познавам децата и знам след какъв етап от заболяването ми става ясно, че надали ще минем без лекарство. Общо взето следим следното - температура, промяна от обичайното за човека поводение, настроение, апетит, жажда... Кара ли на крак, или се справя, или е хроника и си е за проследяване.

Ако ще е от полза за някого. Ето например аз не се обаждам, ако: детето е с температура, но си яде, пийва си, играе си, е, има леко понижена виталност и примерно хрема, но нищо друго, общува по същия начин, държи се по същия начин... Тогава чакам или да мине, или да даде ясна картина. Но си познавам децата.

В друг случай, когато знаете, че детето прави бронхит още на втория ден от заболяването, е добре да уведомите, хомеопатът ще си преценява. Ако сте силно притеснени пък, също уведомете хомеопата - той ще прецени дали ще лекува вас или детето.(шега, шега...колко да е шега Grinning)

# 657
Аз за себе си чакам да видя дали няма да ми мине, защото обикновено се разболявам без Т, но затова пък се влача по две седмици и повече като парцал. При детето обикновено картината се развива скорострелно и няма такива Т и тонус, ядене и прочие, които описва Мече. Напоследък започва с поносими болки в корема или главата и до половин-един 4ас вдига Т, ляга и болките обикновено в главата стават много силни и започва да плаче.

# 658
Зависи от детето. За повръщане, температура без други симптоми, разстройство няма да се обадя, защото по принцип за 12-24 часа преминават.
Но започне ли кашлица, веднага звъня или поне на следващия ден, когато вече е ясна кашлица, а не просто прокашляния.
Всеки си има слабо място.

# 659
Моят син пък е от тези , дето днес ако подкашля , утре се дере , а в други ден е с бронхиолит и всичко това го прави без температура. Единствено я вдига , когато е стомашно- чревен вирус.
 Пак незнам кога да се обадя на хомеопатът и кога не .

Общи условия

Активация на акаунт