ЮЛИ 2007!

• 46 826
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Страхотно джудженце ,да го схрускаш направо.Много сладък този Симо. Hug

# 166
  • София,
Веси голям сладур е малкият, голямо отгледано бебе! Да е жив и здрав!
Били колко остана още до раждането.
Ками  ясленчето днес май се е усетило къде е, ще свикне не се притеснявай! Ти с кака му заедно ли ги водиш?
И ние ходим два дни на ДГ, но на обяд си я взимам!

# 167
  • София
nonsense, напиши тоно дозите, които пиете от клеевата ти и децата, е се замислих да понем с този идващ грип.

# 168
  • София
айка, на децата /така съм чела/ давам по 1 капка клей на година живот +1-2 от мен отгоре. Значи на И сипвам 50 гр вода + 1 каф. лъж незахаросан мед /може да се разтопи на водна баня/ и 5-6 капки клей. На С същото съотношение вода и мед + 10 капки клей. За мен половин водна чаша вода, в която съм разтворила 1 ч.л. мед + 1 ч.л. клей. Като се разбърка и става сладко от меда, не е неприятно И много го обича. Обаче ползвам домашно приготвен клей /свекър ми ми го прави/ и става по-силен мисля, отколкото този от аптеката.
Рецептата е: 30 гр. прополис /това са 3 пръчици от по 10 грама - така се продават по пчелните магазини или на женския пазар с/у църквата Св. Кирил и Методи/ се начупват и се заливат с 1 шише чист медицински спирт. Престоява така около седмица, за да се разтвори, като от време на време са разклаща. Та домашното става определено по-концентрирано, отколкото това в аптеките. Там разтвора е доста по-блед. И по този повод една приятелка каза, че сипвала на око по 20 капки, но аз мисля че са много. Хубаво е в началото да се започне с по-малко и после да ги увеличиш.

Нещо Вики не я виждам напоследък.  newsm78
Ками, дано Вики свикне по-бързо.  Hug
Уинкс, и лятото мис Мрън пак ще става за гушкане и за мачкане, ама няма да иска да седи.  Heart Eyes Днес една истинска малка мис направо ми напълни душата.  Heart Eyes

# 169
  • USA
Веси, ти си ми квартална и се надявам повечко да се виждаме като сме в БГ и да дундуркаме наборите.  Hug
Ще сме си в БГ през юни и юли, живот и здраве. Още не знаем кога къде точно, но мисля, че в СФ ще сме през юни и края на юли.

# 170
  • София
Унксче една молба,ще пуснеш ли марка или сайт с обувки от удобните американски,беше казвала че при вас са като чехли леки и неубиващи.ще поръчваме части за крайслера,а аз немога да мина капо Joy

# 171
здравейте
Днес съм сама с децата и прекарахме навън 2 часа, децата обожават снега  LaughingУтре се организирахме да ходим на Витоша със шейни да се попързаляме и малки и голями.
Дани, заедно ги водим , той затова тръгва безропотно от вкъщи и до градината няма никакви проблеми , дори не мрънка.Така беше тези два дена де, ще го видим от понеделник.Мъчно ми е доста , но трябва да свиква, аз искам вече да започна работа Rolling EyesПроблема е ,че е и малко злояд, нищо не е ял ,освен сух хляб, но ще видим по натам как ще е.Тая надежда положението да се подобри.
Уинкс, при теб колко време е майчинството?Ти докога си решила да си вкъщи при беба?

# 172
И аз започнах да оставям Йосиф сутрините в Смехурко миналата седмица. Сега имам доста неща за правене, а и му е време да свиква. Веднъж се забавих и е било голяма драма за спането, през другото време е спокоен.
Да ви се похваля - днес ме поканиха да съм кума  Grinning Много мило ми стана. Още повече тук само ще разпишат, а после ще се ходи на някакъв гръцки остров за седмица за празнуването  Mr. Green Много съм развълнувана. Само се притеснявам, че не знам какво се очаква от мен, но ще се разберем с булката.
Сега почвам упражненията, които Бубето пусна и за лятото ще съм във форма  Sunglasses

# 173
Иве, това са мн хубави упражнения, които имат бърз ефект и лесно се изпълняват у дома. Сега има 30 дневно предизвикателство. Всеки ден пускат упражнения и твърдят, че тази програма, която трае 30 дни ще  даде резултат- отслабване, стягане. аз съм на 4-ти ден.
Там-там, страхотно е това сладко бебоче.  Heart Eyes
Майче, ще споделяме опит  Wink
Ками, ще свикне разбира се малкото човече и ще прояде.

# 174
**Betty** аз само мускулна треска мога да споделя...
Преди години съм се занимавала със спорт и си мислех, че все още мога нещо, но сега видях колко съм зле и колко съм се отпуснала  Confused

# 175
  • Асеновград
Ками , той е стресиран сега и затова не яде , като се успокои и свикне , ще види , че другите деца ядат и ще започне и той.Освен това мисля , че той има известен имунитет от Ева , тя му е носила градински вируси , така че няма и да боледува толкова.
Тедо е с температура , щото много го мислих какво ще го правя като се разболее.

# 176
Хахахха, Майче, аз откато съм родила почти нямам ден без тренировка. Сега такава мускулна треска имам все едно са ме ритали. Просто тази трениривка наистина е тежка.
Били, не се притеснявай, Дели колко грипчета изкара докато аз бях бременна и след това брат му беше новородено, няма страшно  Hug

# 177
  • USA
Изпратих мъжете на ски и сега се гледаме с Ема. Навън е 25 градуса и ще скиторим Simple Smile. Криси го изпратих с яки сополи. Надявам се да удържи и да не вдигне и температура.

И аз ще взема да пробвам на Бубето програмата.

Ками, тук няма майчинство. В най-добрият случай може да се съберат 4.5месеца по различни програми. За мен "майчинството" ще е колкото си го направя, защото аз съм безработна Simple Smile. Иска ми се поне до есента да изкарам. Мъжът ми ми говори до 2рата година, но аз няма да издържа толкова дълго. Ще видим какви ще са настроенията след няколко месеца.

Иве, виж тук: www.6pm.com www.zappos.com. От марките харесвам Aerosoles, Nine West, Soft - това за работа. Какви ти трябват на теб? Ако си харесаш нещо пусни линк и ще ти кажа дали ми изгледа надеждно. Simple Smile Сега има много хубави модели, аз си купих 2 чифта наскоро -ето тези.

# 178
  • София
Уинксче благодаря точно снощи го гледах този сайт,от него ще е но да седна на големия комп.да огледам обстойно.
Бубе ти си ни гордоста,първа бегачка Heart Eyes
Били да му минава бързо на Сладоледо

# 179
  • Бургас
Eeee Уинки с тия 25 градуса изби рибата.  Crazy Аз хубаво се оглеждам за Хюстън като спечеля зелената карта  Joy
Ох тренировки, ох кеф. Едно време и аз като Майчето бях спортист, ама спортната кариера я зарових дълбоко под земята отдавна. Сега спортувам пред компа.  Sick От вчера се хванах на системата -60 да видим  Thinking освиних се тотално...  Tired Не ми се захваще 90 дневната отново, аз съм месоядно животно, не сладкоядно.  Whistling
Обувки... искам удобни за лятото, подходящи за камък и павета, че това е настилката по която стъпвам през цялото време, а от китайските ме заболяха краката и после адидаските ми се струваха като мехлем, няма толкова удобна марка просто.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт