ЮЛИ 2007!

• 46 854
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте  Grinning Докато ви изчета и забравих по кои въпроси щях да се изказвам.  Embarassed
Ама друго момичешко име с К не мога измисли, ако ще чудо да стане!

Е как не можеш - Кати  hahaha Laughing

# 256
  • sf
ДД
Намръзнах се днес, нещо се прецаках и се облякох като за пролет  Rolling Eyes

Ние не плащаме за логопеда, не сме плащали и за Роки, а нея я бяха набележили в градината.
На зъболекар редовно ги водим, трябва и на очен да се организираме . карантината от варицела в групата изтича днес, няма нови болни, май я отървахме. Само да не ме сюрпризира преди някое лятно ходене,че ще полудея  Joy
момичешки имена с К- ехе, колко има- Катя, Камелия, Калина, Къпина, Корнелия , Касандра  hahaha и т.н.

# 257
леле, този Маккуин и всякаквите му производни и приятели са много скъпи............... ooooh!Една количка, няма и педя, пластмасова, само лепенките я правят като Светкавицата струва 20 лв Crazy.Виктор започна да налита на една по голяма ,ама бързо го окопитих....Ужас, такава индустрия са тези анимационни фимчета и допълненията към тях  Mr. Green Mr. Green
Nonsense май имаше впредвид трибуквени имена с К Grinning
Вече имаме БТВ.
И аз си мислех ,че е топло навън , понамръзнахме се с Виктор и набързо се прибрахме.

# 258
  • sf
ааа трибуквени  Rolling Eyes- Кат, Ким, Киа  Mr. Green

уф, тряя ходя на зъболекар  Sick

# 259
  • София
Ейй, сега трябва да наваксам до другата неделя с всички серии на "Къде е Маги", които съм изпуснала, че и тази неделя ще изпусна... Laughing

Добре че премиерът е на булсатком  Joy

То с К имена много, ама няма сред тях такова, което да избера, затова не ще да е с К. Донси, тия дето си ги написала - все едно в ширините на Уинкс живеем Wink У нас Ким е подправка  Laughing

# 260
  • София
Ками питай преди да го водишв магазин.А пистите видя ли ги?цени та цени.......
На мен Ким ми идва като Ким Че ИР Joy и династията Joy да ви кажа не бих ги кръстила с еднакви букви,а още повече като моя съседка и сестраи близначка Надя и Надежда ooooh! ooooh! ooooh!
Хич не ми липсваше бтв-то
Отивам а се лакна Flutter
Ники е в къщи сутринта Т 37,5 Praynig ни хомеопат ни личен,излезнали в отпуск

# 261
  • Асеновград
В Джъмбо има хубави метални колички от Колите , по 10-12 лева , здрави са.Тедо има една от поне 3 години , изял и е боята тук-там , но няма нищо счупено.Ками , питай откъде  Laughing? Аз реших , че ще търсиш да купуваш филма.

Сериозно ли Надя и Надежда ? Това е едно и също име , не една и съща буква.
В университета имахме двама близнаци - Радослав и Анислав и две близначки Ралица и Елица.Все си мислех , че родителите им са се изгаврили с тях , не стига че еднакви , ами и с еднакви имена.Губи им се всяка идентичност , те освен , че са близнаци са и различни личности.

Иве , дано е нещо безобидно и го пребори.

Добре че премиерът е на булсатком  Joy
  Joy

# 262
абе сетих се аз ,че в Джъмбо съм виждала подобни на народни цени,ама.............Нищо де повече от Хипо колите НЕ LaughingФилмчето ми го пусна снощи Дани  GrinningТази вечер ще го гледаме семейно.
Аз на Къде е Маги съвсем изгубих следите,но ми харесва и ще дърпам сериите от нета и ще ги гледам когато имам време.
Иве, дано е нещо бързо минаващо Praynig
Утре мисля да си оставя Ева вкъщи, нещо съм се разтъжила за нея Laughing

# 263
  • София
Ками, въпросът е дали ги има в нета някъде другаде освен във voyo.

Аз пък Ралица и Елица ги възприемам като различни имена. Иначе с трибуквената тенденция има напоследък близнаци Миа и Деа, Миа и Ния и т.н.

# 264
  • Бургас
Какви метални коли2 в Джъмбо?  newsm78 Нашите всичките са пластмасови но от дебелата пластмаса. Здрави са. Още им е луд фен, цяла торба от колекцията имаме. Ако седна в цифри да ги смятам лошо ще ми стане  ooooh!
Били, ами ако трябва и на двете баби да вземат буквите и бабите са били Радка и Еленка как да се казват?  Joy
Ками, имам и игра за компютъра колите 2.  Peace

# 265
  • София
А ние за РS2 аз не ги заглеждам от какво са тези коли,цените ме вбесяват,обръщам всичко в неща за мен Joy ако ме питате 2 играчки им стигат.
Р вчера как ни изигра,казва на дядо си пред мен да ходят до кафето да си вземе бонбони,взима го тато и тръгват,да си дойдат няма ги идват след 45 мин в асаньора му казал "да идем пък до джъмбо,аз всеки божи ден получавам 6-ци" ooooh! ooooh! дядо му това и чака.....побеснях,той си взел 2 пъзела а на брат си писта на колите 2-въпросните с франческо.

# 266
  • sf
 Party  е това е рискът Джъмбо до ти е под носа  hahaha
аз пък тряя търся едно нещо лепкаво като желе , дето го мяткат и се лепи по стените  Crazy
и от месец съм се наканила да купя на вико чорапи с подметка и все не стигам до магазина или като съм там забравям  Joy
ей ся ходих до един за гоблени, добре че имах само 20лв в мене  Whistling
за тая вечер съм си приготвила св гърди, ще ги метна на плочата, отсега ми текат лиги, абе въобще само ядене ми е в главата  Joy

# 267
  • София
Хахаха, а намен в главата ми е филияна на Вико с халва Mr. Green
Вико това лепкавото е готино почиства всичко-голям боклук не си давай парите точно след час няма да се лепи защото е олепило всякаква прах и мръсотия.
То около нас Джъмбо,комсет,хиполенд,мам..
Ще ходя до един магазин за дрехи,поне да не ме е яд за играчките за хил.лв Twisted Evil

# 268
  • София

Кет -

Аз пък лепкавите ги харесвам, голямо забавление са (е, и струваше 1 лв.) - ама накрая вместо по прозорците едно го бяха залепили (с подкрепата на "големия" братовчед) на тавана, не е истина докато го изстържа от там в какво чудо се видях...
Иначе да, полепва прах, ама докато се движи по прозореца - голям кеф... за малки и големи...
[/color]

# 269
  • Бургас
Хахаха, а намен в главата ми е филияна на Вико с халва Mr. Green
Вико това лепкавото е готино почиства всичко-голям боклук не си давай парите точно след час няма да се лепи защото е олепило всякаква прах и мръсотия.
То около нас Джъмбо,комсет,хиполенд,мам..
Ще ходя до един магазин за дрехи,поне да не ме е яд за играчките за хил.лв Twisted Evil
Joy Joy Какво ти пука, нали са на дядо си на главата.
Честно казано и две играчки са много, ама айде от мен да мине  Whistling
Добре че Джъмбо е извън града, че след градина все ще е замъкнал баща си там. Имаше един период след градина начертаваше плановете за събота, как ще отидем и ще му купим каквото си избере, и баща му мека мария, обаче като ми срещне погледа и казва: Добре тати ама нещо малко до 10 лв   hahaha

Вики това лепкавото освен че събира всичкия боклук, ако имаш чисти стени най много да ги направи на петна. Нашите са изрисувани до краен предел и няма да си личи.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт