ЮЛИ 2007!

• 46 883
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Милия... Laughing Laughing Догодина от момичешки играчки няма да може да се обърне...

И аз като бях бременна с Кая хич не ми харесваха момичешките дрешки. Бебешките й са все оранжеви, жълти, зелени, червени. Сега вече май съм се научила да харесвам момичелки и розови  Laughing, но още не може да ме научи да харесвам лъскави неща. Накоро едва я убедих в един магазин, че няма д акупим розовото коланче, обсипано цялото с камъчета във всички цветове на дъгата. Все бляскави неща избираше и се ядосваше, че аз нищо бляскаво не харесвам  Mr. Green

# 316
много се посмях с вас Laughing
Вико от вчера е без Т , но с яко червено гърло.След направена кръвна картина ,Масларски изписа АБ,който аз упорито още не давам, защото детето само свали Т и пие и се храни.......странна работа.Изчаквам го,акоо пак се влощи ще пие АБ отново  ooooh!
 Praynig Praynig Praynigза Десислава

# 317
Здравейте!
Бързо оздравяване на болните!И Никола вчера сутринта се събуди със запушен нос,та го натъпках с каквото можах.Днес сутринта леко покашляше,дадох и сироп, дано не задълбае.В понеделник ще е неучебен ден за учениците та и него ще оставя в къщи да се закрепи.Във вторник съм на родителска и нямам търпение да говорим по проблема с бомбените заплахи които не спират,вчера отново.И аз на работа,стока получавам,имам плащания,Д. зает в службата не може да мръдне,накрая свеки пратихме с едно такси да вземе детето.Аз съм много уморена от багажите по местенето,тази сутрин отново бях в апартамента за последно,реших да пусна пералнята че година не е работила,обаче тц незнам какво има неиска да работи.Голяма разправия си е,Клара май за постояно си идва но при тях все не се знае,на среща като се видим ще разказвам.Искам пак среща,че ми беше много приятно но по-дълга.Повръща ми се по предмети,багажи,покъщина,не е нормално 4 ма души с толкова багажи,как се оправят богатите хора дето имат много незнам аз немога да се оправям с многото предмети,макар че работя цял живот с много и различна стока.А забравих за комедията дето ви обещах да пусна Ками,Галенче,пуснах трейлъра й във фейса.
Гери,моля се за момичето!  Praynig

# 318
  • sf
Леле, отвисях си в кухнята, правих  и палачинки. Установих обаче,че трябва да се заключват там докато правя по-завъртяни неща и да ги давам на гладниците наведнъж иначе свършват още докато готвя  Crazy
Ама си изгорих пръста, гледах и Карбовски и се сдухах  Rolling Eyes

Яна, Клара роди ли трето или се бъркам нещо  Thinking

# 319
  • USA
Аз харесвам розови дрешки, но обичам разнообразието и купувам и други цветове. Отначало ми беше трудно с момичешките, но сега имам тренинг от племенничката. Свеки сега е изпратила само розови дрехи за Ема и мъжът ми се чудеше защо няма и други цветове, но аз я разбирам жената. За пръв път от толкова години купува за момиченце и то си е кеф да промени гамата човек.

Ками, оправи ли се Вико?

Янче, вас направо ви разбиха с тези бомбени заплахи. Толкова ли не могат да разрешат проблема? Яки наказания трябват за такива неща. Това си е направо издевателство над родители и деца.

Като си говорим за езици, моята племенничка говори гръцки и български. И не знам как се оправя с думата "не", което на бг е Не, а на гр е Да.

# 320
  • София
В къщи сме,незнам как ще изкарам като вече не искат да спят на обед ooooh!

# 321
  • sf
Защо сте вкъщи?
Виктор от мноооога отдавна не спи наобяд, вече не ми прави впечатление.
Ние вчера се попързаляхме, постоплихме в басейна, доволни.
Днес го заведох чак в 9:30, тая година не е било  Mr. Green
Роки има приятелка на гости, много са ми смешнички  Joy

# 322
 Hug
Как сте?
Аз се скарах с Ина и сега ми сдухано   Sad ама много пък почна да си позволява като държание спрямо мен, да ми отговаря на въпреки всеки път и не ми издържаха нервите   Cry
Свеки дойде да "помога " - в момента подремва   Joy
сложна работа е с помоща в нашата фамилия   Rolling Eyes Извиках майка ми да стои една седмица при нас в началото на януари, че беше отпуска и исках малко да си почине / вкъщи женята само тича и се грижи за баща ми и баба ми и едва
и оства време да хапне / ей свеки като разбра не миряса докато и нея не извиках да стои 1 седмица  ooooh!
та..... мрън мрън
извинявам се  Embarassed, ама ми олеква   bouquet

# 323
добро утро
Иве какво им е на момчетата?
Вико е добре , ма още мак точици в гърлото и затова сутринта рано дадохме пак кръв за ПКК и взеха гърлен секрет да видим какво ще излезе там .Чак тогва ще решавам с какво да лекувам ................Сутринта Ева беше с малко запушен нос , та очаквам включване.
Аз обичам адекватната помощ вкъщи........Майка обикновенно не успява да помогне ,а само се пречка и дава съвети и повече ме шашка ако е у нас докато децата са болни.
Веси, ще й мине на Инка, децата забравят бързо Hug
И аз на Ева рядко купувах розови бебешки дрехи, повечето бяха унисекс и сега Виктор ги носи Mr. GreenНо когато порасна стана невъзможно да й се противопоставям и гардероби й доби розово- лилав цвят Laughing
Вики беше ли студено ан Боровец?

# 324
  • sf
минус 9 показа телефона, но нямаше грам вятър и беше много прилично.
Миналия път като температура беше минус 5 , но измръзнахме.

# 325
  • София
Ками на АБ е Ради,просто месец и половина кашляне водене до личната и глупостите и,до това докараха.Трахеит Twisted Evil ама дълго го оставих да се справи сам.
Вико пързаляли се?как е диетата?
Шуше как си на ситемата?
аз нещо немога да се организирам и мотивирам,само ям до 18ч и вечер по системата.Отивам да се ИзТеглЯ Wink

# 326
  • sf
Не,не се пързалям, да не съм луда да катеря нагоре за неколкосекундно суркане  Joy
аз стоя в базовия лагер и пазя храната  Joy
диетата върви прилично, но нережимно  Mr. Green

# 327
И аз съм с двамата.Н. я взеха на гости в нейна приятелка,Н. го изкарах за час в парка и сега започвам с чистенето на детските стаи.Нали Н. е рожденичка в петък и ще каня деца в нас,страх ме е какво ще се получи обаче повече пари по клубове не ми се дават.Тя има много гости,не е като брат си 5-6 деца,а сватби да правя вече няма.Но имам някакъв проблем с очите и много ме болят,смъдят,сълзят,има нещо скоро трябва да стигна до очен че се влошавам.Вие ми се свят от това чистене,не съм знаела че в тоя живот тва ще ми е всекидневно изпитание.

# 328
  • София
Ако беше взела някой Принц нямаше да ти е ежедневие чистенето,а танцуването на валс Joy Joy
Ние до сега чистихме и изхвърляхме играчки #Crazy
трябва да пусна прахосмукачката,да изгладя и напрая кюфтета ooooh! ooooh! май последното ще е във фурната не да мириша и да вися на котлона.
Разкрасяването днес ми беше -разкрасителни две перални Sick Sick
Има ли някой епилатор епилатор не с В на Филипс?
моя браун се предаде Twisted Evil

# 329
И ние днес сме на кюфтета,снощи на боб.Аз от 8 ми януари не пия алкохол и не вечерям след 19ч.Обаче чак тия дни усетих че корема ми малко слегна,никакъв кой знае какъв ефект.Взех си и степера от стария апартамент,едвам 15 мин. издържам на него,абе трудна задача ще е това слабеене.Изхвърлих един чувал с боклуци,остана ми още малко и прахосмукачка после,парцал,гладене,подреждане на ученическата чанта и така,скапана съм ей тва е почивен ден няма що,на работа не се изморявам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт