ЮЛИ 2007!

• 46 885
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • sf
Аз пък доволно подремнах пред телевизора  Mr. Green

# 331
Ние вчера бяхме на боб с кюфтета LaughingДнес имаме зя дояждане от уикенда....
Излезнаха резултатите на Вико - няма CRP, нито утайка ,нито нищо...........странна работа newsm78Сега ще чакам микробиологията и мисля да пробвам с хомеопатия ,ако там излезе нещо.
Вики вие правите сериозно закаляване на децата, евала bowuu
Иве , отивам до Джъмбо,ако имате път натам звънни ми  Hug

# 332
  • sf
Ками, този на Цариградско не ти ли е по-удобен? Дали е по-малък или така ми се видя отдалеч?

Аз пък ще пържа риба, да ми се чудиш на акъла  Joy
Яна, ти ли й подреждаш раницата?

# 333
  • София
Ками ако се засечем на Билла че на там съм тръгнала ама съм с деца-джъмбо НЕ с тях,от далече го гледат.
Записала съм се и аз като Шушето на системата,нещо 90 дневната ми писна Joy

# 334
Каква е тази система?
Ами аз защото тя винаги забравя нещо,освен това в последния момент все си вади по нещо и после забравя да го сложи,после ми звъни няма ми го това,няма ми го онова.Което е страно щото незнам има ли по заредена с ученически пособия чанта,стая и ученичка.Разсеяна е,не обича да подрежда,въобще вятър я вее на бял кон,но поне сама си учи,пише и така поне засега.
На майка ми не съм й виждала очите от незнам кога,обаче утре има почивен ден и съм я привикала заради родителската да пази децата,поне това за друга помощ немога да се надявам,все е много уморена,изтормозена абе винаги е много много зле.

# 335
  • Бургас
Иве, системата малка съм я вкарала в тъча, щото като търча тук там и не ставаше, ама гледам поне да се вместя най късно в седем да съм приключила с вечерята и да е разделлно. За капак МЦ се стовари и не мога да кажа ефекта. Като приключи.  Peace

Яна, ситемата -60 е нещо като разделното хранене, обаче сутрин ти е позволено да се натъпчеш на воля, а вечерята до 18 часа. Това най общо.  Peace

# 336
Все пак се храниш разделно така ли?
Аз гледам да ям три пъти на ден и то некалорични неща,смятам си долу-горе калориите,и не ям тайно този път,почти не вечерям,нямам кантар за да се меря по дрехите гледам,но явно при мен си трябва време защото организма ми трябва да свикне,толкова години ядене сега сигурно черпи запаси знам ли обаче толкова дни мъчение без ефект,малко съм обесърчена.И постоянно ми пресъхва устата,пия вода и чай нон стоп.
Ей опасни са моите,като им оправя стаите стоят там с часове,като са разхвърляни висят в хола,и въобще като котките са като видят чистичко местенце веднага си правят къща там и там се устройват докато не омажат и бягат.

# 337
  • sf
Хвърлих едно око на системата, нещо много сложна ми се видя комбинацията от храни  Rolling Eyes

Яна, не я свиквай така, остави я сама , като позабрави туй онуй и все някога ще свикне.

# 338
  • USA
Яна, и аз като Вики. Трябва сама да се научи да е отговорна.

Иве, като са двамата не си ли играят? Защо те тормозят? Аз все си мисля, че като са двама не се изисква много родителско участие.
Аз имам епилатор на Браун, но реших да не го използвам вече и да реша въпроса радикално. Сега ходя на лазерна епилация.

Веси, гледай да си спокойна и с по-малко очаквания. Явно е дошла жената да си почине.  Laughing

# 339
Winx ти сега ли ходиш на лазерна епилация? Аз бях започнала, но като забременях ми казаха да спра, защото ми се променят хормоните и нищо не правя. След като родих казаха да изчакам 6-9 месеца и тогава. Но е мнооого хубаво, много съм доволна, едва изчаках да мине малко време и пак да почна.

# 340
Вики, този на Цариградско ми е по неудобен , защото трябва да излизам от Младост, а това си е приклюение в някои часове на деня.Ходя главно в Джъмбо на България, по околовръсното съм там за 10 мин.Купих им пластелин ,а на Ева книжки с шаблони и манекени, много е запалена напоследък и само "облича " разни мадами ,както тя ги нарича.Много се дразнех преди на книжките им на гръцки ,но сега забелзях че има вече и на бълг.език.
Иве на Била само паркирах Hug
Искам и аз на лазерна....

# 341
  • София
Уинксче нищо такова при нас няма само се бият заедно. Twisted Evil ето н е като боксьор синьо око от на р книгата.
Вико нищо сложно сутрин тэпчеш не мислиш обеда зеленчук и месо или варивата,вечер или месо само или кис.м с плод.без подправки.лесно е,аз заради тестените я харесвам.и няма плодов.
Ками точно за паркинга имах предвид Laughing не да идваш до билла.
Я кажете за този лазер,пари ефект,това само зимата се прави нали?
Уинксче можеш ли да прочетеш във вашите форуми за серума за мигли ревиташ?

# 342
Иве като пари е много на редовна цена, но все пуснат някакви промоции. Аз ходя в Пикасо, което май е най-скъпото, има разни други студиа с по-нормални цени. Има и много обяви в сайтовете за колективно пазаруване. На мен Пикасо ми харесват, защото там работят дерматолози и уж знаят какво правят. Много внимават с бенките и всякакви такива. Сигурно и на други места го правят, но не знам от личен опит. При мен имаше ефект още на първата процедура. Косъмчетата опадват до около седмица и после ги няма месец - докато стане време за следващата. При мен след 5-6 процедури вече са много по-малко и по-тънки. Спокойно мога да не ги махам и повече време. На процедури ходя на 2-3 месеца като ми остане време. Зимата се правят само русите косъмчета, защото ако те напече от онзи лазер можело да станат бели петна. Минават след време, но все пак не е хубаво и затова не го ползват лятото. Лазера за тъмни се ползва по всяко време. Трябва да не си ходила скоро на солариум и да не се печеш следващите 24 часа.
Извинете за спама Simple Smile
Да кажа и нещо за юлчето все пак - вчера ми преразказва приказката за златното момиче - доста дълга, а той я разказва почти дословно. Шашна ме как я е запомнил Simple Smile

# 343
здравейте
Били ,къде си ???? Hug
Дават прекрасно време от утре , запролетява се LaughingТази зима беше много изненадващо мека......
Мая ,браво на юлчето.Ева изобщо не умее да преразказва.Тази година госпожите в градинта казаха ,че ще наблегнат именно на това.
Хубав ден на всички

# 344
  • Асеновград
Тук съм , за никъде не бързам , има време още  Simple Smile.
На мен не ми харесва , че се стопля , ще тръгнат вируси.
Днес е тържеството в детската градина , аз няма да отида , не знам дали изобщо мога да се сгъна и да седна на детско столче , а за цял час седене да не говорим.Двете баби ще ходят , аз до сега не съм ги взимала с мен и те много се вълнуват.

Общи условия

Активация на акаунт