ЮЛИ 2007!

• 46 862
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря момичета!Веднага след наместването му мина!Но сега трябва да се пази много,защот до 7 год. много лесно им се вадят ръцете,особено ако вече веднъж е вадена от нищо може пак да стане.В нас е ужас като са двамата,така се бият,такива опасни игри си измислят,не случайно никой неиска да ги гледа заедно,само за няколко часа се навиват и това е.
Изваждането беше по-сложно от обикновено,но ортопеда се справи.
Сега чакаме гостите на Надина и в нас е напрежение голямо,айде да идват че да се успокоят да минава и заминава,май няма да повторя вече в къщи.

# 406
  • sf
ЕЕее те още не са дошли , а ти се отказваш  Joy

уф, тряя меся тесто, а ме домързя  Rolling Eyes

# 407
  • USA
Донси, да ти имам готварския ентусиазъм! Simple Smile

Янче, да ти е живо и здраво хубавото момиченце! Много да и върви във всичко!   bouquet Тук ако стане такова нещо с бомбени заплахи, ще стане революция. Как може такова нещо - толкова пропуснати дни за деца и родители? Не могат ли да хванат откъде идват тези заплахи? Според мен не са се хванали сериозно да търсят, само си решават проблема като пускат ученици и учители, но така те изостават с материала.
Никола доста ви е изпашил. Дано да не се повтаря този епизод.
Аз пък много обичам домашни празненства. До ден днешен. Simple Smile И обичам да има хора вкъщи.

Много ми харесаха детските лафчета. Simple Smile Много мразя псевдо хумор от възрастни към деца. Тръпки ме побиват от въпроса - Майка си ли обичаш повече или баща си? и подобни.

# 408
  • София
Янче, да ти е жива и здрава Надина. Наистина малкото зло с Никола. Като знам как бързо и от нищо стават счупвания...  ooooh! Дано са по-разумни след този случай.  Praynig
Много сладки лафчета. Смях се с глас.  Laughing
Били, Тедо ще е страшно мил и грижовен батко.  Heart Eyes
И аз обичам домашни празненства и затова много се радвах, че И е родена през лятото, защото може да правим градинско парти. Тя пък сега се жалва, че не можела да черпи в детската, че по това време сме все във ваканция.  Grinning

# 409
  • Асеновград
Мда , на Тедо също това му е болката , че не може да черпи в градината - рождения му ден винаги е по времето на сборни групи , именния винаги в събота.
Точно снощи си мислих , че тази година ще съм вкъщи и мога да измисля и направя голямо парти на Тедо тук вкъщи , да им измисля игри , да сготвя интересни неща.За какво съм се размислила , а  Laughing? Правя планове за след половин година.
Вчера ходих да си взимам последните изследвания за болницата , на една от бланките са ме писали на 33 години.Не че нещо , ама откак съм забременяла всички лекари се опитват да ме изкарат по-дърта.И БХС като правих ми бяха писали една година повече.Това намеци , че съм дърта вече да раждам ли са  Laughing ?
Пък аз още си мисля , че имам време , ако се реша на още едно дете.

А и добро утро  Grinning!

# 410
  • Бургас
Добро да е утрото.  Simple Smile
Ти да се отчиташ вече час по час, да не те мислим.  Hug
Дърти са докторите, имат комплекси и за това така си пишат. Имаш време да размислиш за третото.  Hug

# 411
добро утро  Grinning
Били , смели са ти мечтите....Аз още не се навивам на подобно нещо, просто имам чувството ,че няма да се се подготвя добре, поради липса на време Laughing.Ева вече много си играе сама ,но Виктор- той си е лепка и май такъв ще си остане Crazy
Тази сутрин бях на косметик ,почиствах си лицето ,че на нищо не приличах.Сега чакам малко да поизбледнее червенината и изчезвам навън защото съм сама ,без деца PartyЩе ходя да си търся парфюм и разни макиажи
Хубав ден на всички !!!!

# 412
  • София
Да е здрава е щастлива Надина!  bouquet

Смях се много на бисерите на момчетата  Laughing

Били, то и на 33 не сме стари за раждане  Laughing И аз се замислям все още за трето, ама не знам дали ще имаме време и дали ще се навием, да видим първо как ще се с две Simple Smile

# 413
  • София
Ками дойде на мойта вълна Heart Eyes

# 414
Здравейте!
Ние сме добре. Децата са на Владая. За пръв път Юли спи там, но всичко е ок. Днес са ги водили на кукерския фестивал в Перник. Майка ми и баща ми нещо не могат да се оправят с двамата. Затова реших да сменим малко и да ги пратя при свеки.
Вчера бяхме в Капела. На Юли мн му хареса там.
У нас от една седмица ни гостува една приятелка. В депресия е и не може да остава сама.Просто денят ми с децата и нея е запълнен на 100%.
Гери, не си правя меню занапред. Предната вечер си решавам какво ще готвя.

# 415
Иве HugВзех си страхотен фондьотен и пудра, бронзираща и озаряваща LaughingСега ще съм ослепителна  Mr. GreenЯ ми препоръчай хубава почистваща емулсия за всяка вечер.Сега ползвам на Uriage,ама ещо май не е много добра.
И гледахме с мъжа ми Джанго без окови, уникален филм Peace

# 416
  • София
Били, изобщо не си стара нито за второ, нито за трето по-натам! Виж, холивудските актриси и манекенки раждат на по 42 първо дете. Аз да си призная не съм се отказала от мечтата си за трето дете, нищо че съм на 36 вече. Имам няколко приятелки, които родиха 3-то на по 38, та все си мисля, че до 40 има време.  Grinning Трябва само да си оправя проблемите с щитовидната жлеза и женските дето си ги влача, иначе вече да ви се бях похвалила. Grinning
Били, много ще е хубаво, ако организираш парти за Тедо. А ти измислила ли си му продарък от бебето като се роди или нео от сорта. Аз бях скрила разни дребни неща из къщи и всеки ден от родилния дом казвах на С къде да си открие изненадата. Много беше щастлива и още ги помни.
Кати, при теб какъв е проблемът с щ. жлеза? И аз съм с Хашимото - хипофункция, но хубавото е че антителата ми падат прогресивно и ТАТ-а вече ми е в норма. Сега искам да видя с хомеопатия как ще се повлияе. Стискайте ми палци.
Бубе, явно ти си организиран човек. А аз не съм такава, все не успявам с нещо и все едното е за сметка на другото.  Embarassed Да се оправя твоята приятелка бързо. Сигурна съм де, с такава приятелка като теб.  Heart Eyes Hug
Ками, мисля си, че просто вторите деца са си лепки по природа.  Laughing Големите, горките, са принудени да станат самостоятелни, а тези малките глезените... стават лепки. Heart Eyes
Преди малко се смях с една статия във вестника. Снимали фиш, на който катаджията писал адрес: "ул. Ханко Брат".  Joy

# 417
  • София,
И аз го гледах това във фейса и много се смях, уникално е!
Ние пък днес празнувахме РД-то на Ицко, получи се много добре, той остана щастлив и доволен, Вероника също, защото този път бяхме поканили и деца отговарящи на нейната възрастова група и падна голяма игра! Peace
Били, роди първо второто пък после ще мислиш за трето, Wink. Аз примерно искам също още едно, дори две дечица, даже искам близнаци,  Wink но ако може някой друг да ги роди и изгледа поне до 6 години. Ако трябва да мина още веднъж по този път с тези болести просто няма да издържа! Crossing Arms

# 418
Благодаря ти, Герка Hug
Аз пък препоръчвам Двак Ричър и Наръчник на оптимиста Peace

# 419
  • Асеновград
Добро утро , отчитам се - 2 в 1.Снощи стегнах багажа.
Аз също си мисля , че имам време до 40 за трето, моята кума роди на 39 третото си дете.По едно време си мислех , че съм изпуснала срока , но това бебе дойде точно навреме.
Подарък на Тедо от бебето още не съм измислила , но той иска толкова много неща от рекламите , че бързо ще свършим тая работа.
Аз много се притеснявам да не го пренебрегвам , да не му обръщам по-малко внимание като се роди бебето , чудно ми е как ще реагира , кога ще заревнува.Моята приятелка ми се смее и ми казва , че като ме познава по-скоро бебето ще бъде пренебрегвано  Laughing.Също така казва , че ще бъда ужасна свекърва и никоя жена няма да е достойна за Тедо в моите очи  Mr. Green.
Джанго и на мен много ми хареса , типичен тарантиновски , свалила съм си музиката и си я слушам.
Наръчник на оптимиста ми беше малко труден за гледане , от тези филми , които не вървят леко , но накрая разбираш , че си е заслужавало , може би този хумор е малко странен за нас.
Линкълн също ми беше труден за гледане , пък накрая ревах.
Тази година съм си поставила за цел да изгледам всички номинирани филми преди Оскарите - да живее замунда  Laughing.
Не ми обръщайте внимание на логореята , хормона бушува , затова съм така  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт