ЮЛИ 2007!

• 46 860
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ками какви марки взе фдт и пудра.
И аз ползвам юраж,но слид него минавам с мицеларна вода на биодерма,има различни видове за суха за чуствителна за мазна и за бебета.аз имам за бебета и с нея почиствам очите от спирала.после в банята мия с ю.и после с тампонме обтривам.сега ще отварям един пжчистваш гел на нукс и ще ти кажа как е.
Взе ми си бб крем,много съм доволна ако нямаш много за прикриване с него и пудра седи супер естествено.

# 421
коя марка е бб??
Аз първо махам спирала със сапун, после хубаво почиствам в банята с юриаж за комбинирана кожа и след това пръскам лицето с някаква термална вода , подарък ми е с крема на юриаж.Купих си фдт на Кларинс, а пудрата е на някаква незнайна от мен досега марка, ей сега ще я намеря в нета и ще пусна линк.Аз като цяло съм много доволна от козметиката на юриаж Peace
http://www.toofaced.com/

# 422
Иве,добре че каза за ББ крема отдавна му се чудя и каня.И аз искам пудра хубава,че ФД ми много се разтича,препоръчайте.

# 423
  • София
Ками ти да не си луда как ще махаш със сапун спирала.СПИРАЙ веднага.това е най крехката кожа около очите и там много нежно.отиивай за мицеларна от аптеката.А пудрата от къде я взе?фдт е супер.
Не ми се сърди,там първо се появяват ръчки и няма връщане Heart Eyes

Бб то е крем с покритие като фдт или по слабо защита от ув и др неща с една дума много в едно.аз имах и корейски и наши но съм доволна от гарние обикновен и отгоре пудра.
Яна от ефтините само по нета мога да препоръчам тя е профи но си заслужава парите и е голяма разф.
Иначе от магазин ефтина под 50лв не съм уцелвала.ако ти се занимава в лили или дм ичма избор примерно римел.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:00 от СиЕ

# 424
 :lolИве не си първата ,която ме предупреждава , че така спирала не се маха.........Много ми удобно обаче така, направо в банята  GrinningЩе спра обещавам HugДобре не разбрах какво е ББ, база ли ?Четох малко из форума за гримове и т.н ,ама съм голям лаик, нищо е разбирам все още.Пудрата и фдт си ги взех от Sephora в Мола на Цариградско.
Купихме си велоргометър Laughing,сега започвам и въртене всеки ден  LaughingДа видим кога ще ме пусне тази мания Grinning

# 425
  • USA
Аз се възхищавам на всички с 2+ деца. Аз приключих с децата. Винаги съм искала 3 деца, но сега разбирам, че не ми е по силите.
ББ крем доскоро се казваше оцветен овлажнител Simple Smile, но сега маркетинг машината му е измислила ново име. Аз имам и си го харесвам моя.

# 426
  • Бургас
Срааааммм  Embarassed и аз като Ками махам спирала. Ама аз за тази година съм сложила два пъти и ми се струва че съм приключила за тази година  Joy Да, какво е бб крем и тем подобни, обяснете с прости думи на невежите.
От както съм си дебела нямам бръчки, ама то е и до ген де  Wink

Опс Уинки обясни нещо обаче на мен пак не ми е ясно. Тъпа съм и невежа в тази сфера.  ooooh!

# 427
  • sf
http://apteka.framar.bg/30024057/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
аз знам само този, но все не си купувам.  Rolling Eyes не съм се гримирала от месеци, но иначе имам в чантичката разни глезотии, дето вече са за изхвърляне  ooooh!

аз за трето , че и четвърто по принцип съм навита, но не и тук. Д обаче не иск и да чуе. но пък имам още 7 години до 40, тва ми се струва прага  Crazy

хайде на среща , да ме водите във Фенса  Mr. Green

# 428
  • София
Ами може и забаза да се ползва,както ти хареса,просто отиваш в лили или дм и ги пробваш има нивеа има мейбълин има гарние лореал.аз ползвам гарние като фдт е има три вида за мазна за хидратиращ и антиейдж.мейбълин е лек не покрива много.избирате е мажете,спестява време сутрин.
Забранявам триенето на спирала със сапуни гелове и тн.да има мазно.добре е 20мл жожоба и 80 мл розова вода,сваля спирали керемиди и въглени Joy,ще си го оставите в банята,ама да жулите околоочите е гадно,после кой ще ви върне младежката кожа.
Ето сега съм плснала една хартиена маска,много полезно нещо и не се мажеш и цапаш -2лв истота и красота Crazy

# 429
  • sf
Иве, каква е тая маска? Като лист ли, налагаш и махаш?

# 430
  • Асеновград
ББ крем е крем за лице и фондьотен в едно.По-лек е , на мен затова ми харесва , на мен фондьотена ми тежи на лицето , покрива по-малко съответно , ама не е като съвсем без нищо.
Аз много съм се запуснала , ама ще се разкрасявам като родя , сега това дебело лице квото и да го мажа , все тая  Laughing.

# 431
добре де ,а тези тоалетни млека за почистване на грим ,нали и с тях става да се маха спирала ThinkingАз с такова чудо я махнах тази вечер.Спирала слагам най често от всичко останало, фдт ползвам от скоро и съм доволна, определено ми пази кожата от замърсителите ,а моята е доста предразположена в Т зоната, порите ми там са по отворени и се пълнят с гадория Grinning
Уинкс, и аз бях на същото мнение като теб, но като порасне Ема още малко и ще си на друга вълна Heart EyesИ все пак аз не съм навита на трето ........много им се впрягам на болестите и се измъчвам от мисли.
Днес бяхме на Витоша , такъв вятър духаше ,щеше да ни отнесе.Но все пак децата поиграха , Ева покара малко ски и така постояхме на въздух 2 часа.
Ева е влюбена Laughing,баща й е ужасен от случващото се.

# 432
  • София
Да Вико,точно.много чисто
Били моя на гарние като напластя където има нужда покрива.ако пък има пъпка слагам фдт или коректор отгоре.имаш време за разкрасяване.
Уинксче твоята марка каква е?
Аз за лятото по висок клас ще взема.
Веземи си дегримьор за очи,слушй остави тези млека

# 433
  • София
А, Уинкс, не говори така.  Hug ще видиш като порасне Ема как ще ти се прииска още едно, особено при вида на малко бебе  Heart Eyes. Забравя се, да знаеш.  Wink
Ей добре, че ме просветихте за тези кремове. Ще ходя да видя в дм-а на първо време. И аз като верано, нали съм си дебеличка и не ми личат бръчките.  Laughing

# 434
слушам Иве, още утре ще посетя някоя аптека и ДМ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт