Я да питам някой гримира ли се?Вико теб съм те виждала със синки,а Бубето с черен молив.
Как се справате?не че ще се гримирам ама ей така да си мога.
. Ето един сайт с клипчета за гримиране. Много ми беше интересно.
, след което минавам с розова вода (вместо тоник, много добре ми се отразява) и крем - за около очи и друг за лицето. Почистването с тоалетно мляко и прочие не ме кара да се чувствам почистена
Купих си вода на Биодерма, абс, ама аз я намерих само в малка опаковка, Иве има ли я и в по голяма??Купих си и такава мицеларна вода на Darphin, скъпичка е ,ама съм чувала че тази козметика е много добра, дадоха ми и мостри кремчета на нея ,ако ми понасят бих заменила за малко Uriage
.Избрах си и ББ крем(изчетох доста за него из форумите)на Ла Рош,дано ми понесе.Иве, а корейските кремове по нета ли си ги поръчваш?Искам и аз да опитам някой от тях ,ама нямам регистрация.И тък като за през ноща май не ми действа добре дневния крем си взех и крем на Биодерма...И похарчих много пари..

Намазвате си лицето с крем за бръснене като както си правите маска и престоявате десетина минути. Почва да щипееее
Измивате и подсушавате разтърквайки леко около нослето черните точки. Изпадват като круши.

Много ми е комерсиално ... 

Някоя от вас има ли я ,да ми я даде да я прочета