ЮЛИ 2007!

• 46 849
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Защото като го свалиш с мазното инстинктивно няма да търкаш с крем каро,а и мъжете не се мажат там.То пък юсерин и авен и виши едни марки Whistling Whistling,плащат фармацефтите на докторите да им ги продават #2gunfire оргиналните био масла са по добри.Не натрапвам мнение просто споделям

# 451
хехе и ние имаме такава закачалка  Whistling
козметика - последно си купих разни неща на виши, но сякаш ми стана по-зле лицето /или си въобразявам/
За вечеря - риба филе, задушени броколи и моркови за гарнитура и бисквитена торта с домашен бананов крем за десерт  chef
За 14ти... май нищо.

# 452
писах ,писах и атиснах някъде и всичко се изтри Laughing
Иве, мълчиш за среща Laughing, хайде да се видим за два часа да разнищиме кремовете и мазилата очи в очи Grinning
Аз ползвах само кремове на Виши, но след като преди година и половина попаднах на една лоша партида и лицето ми получи алергичен шок, се отказах тотално от тях.
Иве ,а тези масла на Икаров ли са- кокосовото и аргановото?Аз си купих ,ама много малки като количество - само проблемните зони ли мажа с тях или навсякъде?
Леле вие ме убихте ,май само у Бубето колелото не е закачалка Laughing
Мая ,какъв е този домашен бананов крем - имам бисквити и бих направила и аз една торта за довечера.

Ако на някой досаждам се извинявам и ще продължа да тормоза Ива на лични Laughing Hug

# 453
# 454
  • София,
Ками, сладурка, да не си пратила днес Вико на детска! Защо да досаждаш, на мен ми е интересно. Ще ме зарибите и мен, аз все си купувам разни неща, ама дали при мен е проблема, дали в козметиката, нищо не ми действа, по скоро действа ми ама в обратния смисъл, така се изривам, кожата ми става ужасна, излизат ми пъпки, и така всичко отива след време в кофата! И гримове вече рядко ползвам, иначе обичам да слагам спирала, но очите ми се подуват, ужасно! Та и това вече правя рядко! Зарибихте и мен и с тоя ББ крем ще взема поне него да пробвам, и то заради тена Joy.
Все се каня и аз да обърна внимание и на себе си, но уви не остава нито време, нито средства не съм си купувала нищо за себе си незная от кога! Е днес си купих едни кецове Mr. Green, от половин година и повече им бях хвърлила окото в едни магазин, но се все не оставаше, гледам обаче намалили ги днес и реших, че е моят ден! Не че ще има сигурно и кога да ги нося Joy, то ще се стопли сигурно бързо, а те са си зимни определено!
Днес ни насрочиха датата  за операцията, сега трябва само да дойде и да се опазим здрави дотогава! Да напривим и изследванията и да минава! Дано след това вече нещата наистина да се нормализират и при нас!!!! Praynig Praynig Praynig

# 455
  • Асеновград
Какво ще купувате на мъжете за свети валентин Laughing?
Аз мисля да му родя бебе  Laughing , ама вие мен не ме питате.
Постригах се , сега не мога да реша дали се харесвам.
Ще готвя пиле с ориз.Вчера правих супа за Тедо , паста на фурна за нас , хляб и козунаци , така ми се бяха прияли.Днес цял ден набивам , мисля , че огладнявам през половин час , не мога да се търпя вече.
Дани , кога ще е операцията ?

# 456
  • София
Не Ками не на икаров истинско био масло,отбио магазин.От тези само може да се обринеш.
Най важно за красивата кожа е почистването,и то с правилното средство,наскоро го разбрах,мисля си че чи е мазна кожата а тя дехидратирана и си излизат пъпки,а аз с мазила против пъпки все повече я секретиран и те си излизат.
Видя ли сега защо те питах за светлината във фенси,бях с корейски бб Mr. Green ама ако има неон блесваш като вампир. Mr. Green
Дани купуваш бибо козметика.
Били тези подаръци не се котират най много да ме езхвърлят или просто да го оставя пред врата и да избягам Joy
Вечерята е от свеки,до сряда няма да готвя. Mr. Green
Утре ще водя Н в токуда при златков унг

# 457
Съгласна съм,Иве че това виши и т.н не са читави вече,обаче  пък твойте са майка си и баща си бе жена,много скъпи са ти мазилата.Затова,от бълг. продукти търся някое откритие,обаче засега нищо не съм намерила.Пробвах на тестер този с охлюва и ми хареса но от веднъж не мога да преценя.А и аз предпочитам да овлажнявам кожата,кремове които добре овлажняват,отколкото антиейдж.По едно време пробвах с колагени и такива неща,от тези антиейдж,като ги спрях и все едно ми увисна кожата.
Аз обичам всякакви празници и да правя подаръци,но наистина се изчерпах вече с Д. за толкова години,ще чакам идеи.
Пфу пък много са ви изискани вечерите,ние сме все на диета с мъжът и яко месо и салата,от време на време супа.Децата и те не ядът много,и ме е яд никакво разнообразие в кухнята,ей така нещо да се яде.Иска ми се нещо цветно и различно да хапна,но не съм добра в готвенето,гледам картинки на ястия,обаче няма да тръгна да ги правя.
За среща незнам,изтощена съм от празници и детски партита,вчера пак бях на детско парти,в неделя съм на рож ден на приятелката ми.във вторник на премиера на една книга и незнам Д. дали ще се навие още веднъж в седмицата да ги гледа.
Ками,да ти потърся ли книгата на борсата?

# 458
  • София
Яна нукс са в пъти по добри,от аптечните.
Аз този ще си го ползвам до юни поне.

# 459
ааа значи съм дала 10 лв напразно за тези на Икаров Crossing ArmsЩе ходя утре до един био магазин.На децата искам да им взема Саменто( котешки нокът) , Галя ми го препоръча и ще опитам .
Мая ,мерси , сега ще погледна и ако имам продуктите ще направя една торта.
Янче, искам я, да HugХайде питай Д., може и да няма против човека, те нашите срещи са кратки Laughing
Били, прекрасен подарък  Grinning
Моята кожа е комбинирана, но не съм сигурна как най правилно да я почиствам и третирам .Всяка козметичка ми казва различни неща Rolling Eyes
Дани, ще се стабилизира най накрая Вероника и всичко ще е наред HugИначе не съм сама, с Вико ,не го пускам  Mr. Green

П.П крема си го бива,ама нямам прясно мляко Rolling Eyes, утре ще направя тортата.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 17:53 от kami27

# 460
  • sf
И ние сме на леща и каквото тате донесе,че го чакам  Mr. Green

Айде верно среща,че тъкмо нямаме работа тия дни, после пак ще почнат сметките и не мога се измъкна  Praynig
аз пък имам и фдт, и сенки, и моливи, обаче само спирала слагам и рядко сенки и то не съм се гримирала от месеци, а за почистване квот ми падне  Blush

# 461
Бубето може вторник или сряда...Вики , Искре вие как сте тези дни?Айка ти ще се присъединиш ли?

# 462
  • София
Незнам за срещата,сигурно ще се присъединя.
От козметични салони не купувам,там контрола с изтеклия срок на годност е никакъв.
Взимам пилинг на хималая,1-2 пъти в седмицата,всеки ден с измивен сега ползвам юриаж имам ести и един на нукс.
Вико важно е да се почиства пък ефтино скъпо няма значение.На фирма христина са хубави български.
Утре ли?

# 463
Утре или вдругиден....
Иве ,обади се и на Деси Grinning

# 464
  • София
Ще се обадя
кажи как е мицеларната?

Общи условия

Активация на акаунт