ЮЛИ 2007!

• 46 844
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
още не съм я ползвала LaughingДовечера и ще пиша.Днес обаче съм без спирала

# 466
  • София
 Joy Joy
е може ли да излезеш до аптеката без спирала Joy
много ми е зле синузита,голяма кашлица от 3 седмици ooooh! ooooh! утре вече ще се пие аб

# 467
  • Sofia
ОК съм  и за двата дни - само трябва да кажа на мъжо Simple Smile И от колко часа, че Сашо е на тренировка в сряда и трябва да организирам прибирането му Simple Smile

Не казвам какво правя за ядене - днес ще са пилешки хапки на фурна и сосове. За утре ще видя.
Те моите не ядат кой знае какво - супа топчета, пилешки хапки, кюфтете и кебапчета, картофи под всякаква форма, супи без месо ...

# 468
  • София
не знам дали ще мога за среща, като се разберете за точен ден и час, ще кажа.

Аз събота и неделя правих супа топчета и постна грах яхния, за тази седмица - толкоз  Laughing. Хубаво, че К. яде супата поне, защото нищо не иска напоследък да яде. В събота я питах да каже какво ще яде: "месце, супичка, супа топчета". Чакам деня, в който това дете ще прояде зеленчуци. Дори и картофите ги яде само на пюре, по изключение пържени. От другите зеленчуци яде краставици. ooooh! гра гени не съм предала...

Ако имаме среща ще си донеса кремовете от козметичното студио, да получа оценката на Ива  Laughing

# 469
Среща утре 19.30 във Фенси срещу руската църква:Броенето започва:
1.Ками

# 470
Леле,много сте бързи ох мъжът е на бира като се върне мрън мрън ще го питам.
Иве,къде се продава тази фирма христина,не съм попадала на нея?
При мен Надина яде всичко което се готви в момента,в смисъл дояжда й се като вижда как се приготвя храната.Дори аз като реша нещо диетично да си направя,на нея й се дояжда и ми го взима под носа,което много ме дразни щото аз тъкмо с полуотворена уста и то идва и го иска.
И на срещата всички да сте с почистени лица и гримирани по схема  Joy Joy Joy

# 471
 Joy
Бубето отпада.Нека другите също се включат, най вече Вики да пише Grinning

# 472
  • Sofia
2. Искра

# 473
  • София
Аз утре и през деня мога че ще водя ники до токуда с него ми е лесно телефон и седи и кротува.
Д няма да иска във фенси не за друго ами таксита до тях отказват

# 474
а вечерта Иве?Аз през деня не мога ,имам работа , а следобяд водя Ева на гимнастика

# 475
  • София
Ами още немога да кажа,защото имам една работа и все още незнам дали няма да трябва да я върша към 19ч,ама не се съобразявайте аз мога и като я свърша да дойда.
Така или иначе ви дадох наставления Joy Joy

# 476
  • sf
Навита съм, почивка съм и утре, и в сряда, само казвате

# 477
ами Иве,ако не можеш утре дай в сряда.....Иначе аз съм ок и за двата дена Hug
Водата на биодерма е хубава, ама горчи LaughingИначе единия крем мостричка е ужасен ,много силен на аромат и тежък ,така ми омазни кожата Mr. GreenДругият май е добър, сега си сложих от него и ще спя така.Утре ще донеса кремчетата и покупките да ги обсъдим LaughingСрещнах във форма все негативни мнения за водата на Darphin и ми стана кофти ,е дадох толкова пари за нея,ама тази от аптеката ме забаламоса.
Иве, а можеш да дадеш съвет и за околоочен Hug
Мая ти за среща няма ли да успееш??

# 478
  • София,
И аз искам на среща, ако е утре верно, мога и да се пробвам, всичко обаче зависи от Вероника. Днес цял ден странно подкашля, едно такова съвсем леко, досега я гоних със слушалките - дишането и не ми харесва! Както миваги след седенето три часа в зала за боулинг, е ясно включването и - досега не помня да и се е разминал пристъпът! Явно в тези зали си е доста запрашено!
Ние днес бяхме на пилешка супа, за утре мисля винен кебап да правя, за десерти нямам време сега, а и хич не съм фен на готвенето, голяма мъка ми е и измислянето на храната, и готвенето, много мразя, и все гледам нещо набързо да направя! Рядко ме обзема желание да правя нещо сложно и бавно, нямам нерви!!!! Joy

# 479
Дани ще те взема отнякъде  HugСега пиша на Мими в Ф , да видим дали тя ще може,ама казва ,е й е неудобно прибирането после в Челопечене

Общи условия

Активация на акаунт