ЮЛИ 2007!

• 46 841
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ками не се съобразявайте с мен.щом сте се разбрали утре ако пък свърша навреме ще дойда.
Ами горчи ти пи ли Joy
Какво търсиш за околоочи?изсветляване финни линии и бръчки,против какво се бориш.
За очите е много трудно факт на мен герлен за сумата и пари не ми работи.ще взимам един био но др шелер мазен.
Ама слушай като ти казах биодерма,защо се подаваш на продавачки.

# 481
Иве, не я пих Laughing,ама почистих цялото лице и около устата и после близвайки ми горчеше LaughingЗа около очите - търся нещо което да стяга и избелва, имам леки сенки.
Поздрави от Мими

# 482
  • София
Ками изсветляващите изтъняват кожата а длед това бръчки ooooh! слагай коректор или бб крем.виж в био магазина-оаскин др шелер логона.
Приключвам с грижите за красота.извинете че досаждам

# 483
  • Sofia
За мен и сряда е ОК Simple Smile Моя каза - ако искаш и двата дена излез Simple Smile

Иве, твоите съвети са полезни  Hug

# 484
Ками  Hug Аз ще пропусна пак.  Confused Йосиф се опитва да се разболее.. дано се размине

# 485
  • USA
Ками, за сенки ок. очите ти трябва обратния ефект - не изтъняващ. Нещо с кофеин казват, че е добро. Мен ако ме питаш единственото помагащо е здрав сън и коректор. И аз имам, така и не си намерих читав крем околоочен, повечето ме дразнят. Препоръчайте нещо ако можете.

Моля, да не приключвате по любимата ми тема, ами да разнищим повечко. Simple Smile

Ема днес ми разказа играта. Напоследък спря да гука и е много мълчалива, чак се притесних. После се рових и четох, че било нормално. На някой случвало ли се е?

# 486
А никакво спиране на коментарите за козметика  Naughty аз съм толкова боса по темата, че направо ме е срам  Embarassed Коментирайте, на мен ми е много интересно и полезно  Peace
3 дни с двете деца и съм  #Crazy то Ина ми изпива енергията, пък и Симчето в допълнение, но ще се свиква  Wink
Хубава среща да изкарате, аз съм пас - мъжа се захванал с една поръчка за сайт и нямам никакъв шанс  Sad
Аз обичам да готвя  Laughing Всякакви неща, разтоварвам се така. Вчера правих броколи със синьо сирене и сметана  + кремче за десерт, днес сме на домати с ориз + мъфини.
Прекрасен и хубав слънчев ден   bouquet

# 487
Майче, дано му се размине Praynig
Уинкс, сега ще ходя до ДМ и ще разгледам.Аз съм ползвала само еди околооен крем на Виши, бях доволна, но свърши и не съм си взимала.А тези ББ кремове нали пише да не се слагат в околоочния контур Thinking?Иначе бих си взела нещо за през ноща тогава , подхранващо, колагеново, да предпазва от сбръчкване Grinning
Знаете ли Виктор как яде манджи ,супи и всичко ,което не му е приятно да го яде- една лъжица манджа, една глътка сок и така докато свърши храната.Изпива 600 гр сок на едно дене CrazyМного ме дразни.Иначе яде половин пица без да се налага да преглъща със сок........Ако не му ам сока да преглътне го държи в устата си ,колкото си иска- повече от 10 мин дори е издържал #Crazy
Пусни някоя снимка на Ема, Уинкс Hug
С другата мостра кремче ,която сложих преди да легна кожата ми се чувства добре и сега е много мека без грам омазняване PeaceДнес ще се намажа с ББ на Ла Рош  Grinning
Дайте да сме се разбрали за срещата до обяд за да предупредя мъжа ми да си дойде навреме Simple Smile

# 488
  • Асеновград
Там-там , поне свеки изпрати ли си ?
И на мен са ми интересни приказките за козметика , не ги спирайте , тъкмо малко живна темата.
Днес ще готвя пъстърва , само че още не знам как.Гошо ми се подиграва , че ако нямам интернет , не мога да сготвя  Laughing.За Тедо готвя отделно , защото той не яде нашите манджи - той пък не яде месо , само картофи , моркови , грах , боб и леща.И песто , умира за песто намазано на филийка.

Нали питахте кой използва сенки - аз , ама по принцип , сега не.Искам да си купя от онези палитри по 100 цвята и да се мазотя , харесва ми , отпускам се така.
Открих , че като ми е дебело лицето , не ми стърчат толкова ушите  Mr. Green , едно предимство да има.

# 489
  • sf
ДД
Като се замотам сутрин и воденето на Вико и връщането ми отнема около 40мин, а  ако е преди 7:30 същото това отнема 15мин  Rolling Eyes

Някой звъня ли на Майка Зайка за срещата?
Аз мога и довечера и утре, както кажете

и на мен ми харесва темата за козметиката  Crazy

# 490
Били ще ме убиеш,аз не съм забелязала да ти стърчат ушите  LaughingГотвих скоро пастърва, с фолио на фурна.Напълних я с малко масло и зелени подправки( мащерка, розмарин, див лук, девисил, босилек) Всичките подправки са пресни, незнам дали има откъде да ги намериш ,наблизо пазар имате ли?Та подправките ги режа и слагам в купичка със зехтин да постоят и пуснат хубаво аромата си поне половин час.После слагам малко масло в рибката ,ама малко и пълня с подправките,посолявам,  увивам във фолиото и пека на 180 гр към 40 мин.Става много хубава и ароматна рибата Hug

# 491
 Свеки я изпратих по живо, по здраво още в събота сутринта  Mr. Green Бях готова и духовия гвардейски оркестър да спазаря за случая и ако имах възможност щях да се напия   Joy

# 492
  • Sofia
За срещата - аз съм на линия при всички положения Simple Smile.

# 493
  • София
Били, така ме разсмя с тези уши - изобщо и аз не съм забелязвала. Какво стана с килограмите последния месец? качи ли както си мислеше или не? Аз нещо взех да напредвам... Rolling Eyes

Уинксче, напъвах се, ама не си спомням подробности около развиването на гукането  Laughing

Днес не си нося кремовете  Mr. Green Мога да се пробвам да ме пуснат на среща, макар че мъжът ми води К. в понеделник и сряда на фигурно пързаляне от тази седмица и май днес се канеше той да излиза.

Аз околоочен в момента ползвам този, много съм доволна, хем е лек като гелче и изобщо не омазнява, хем като съм без него кожата ми е много суха и някак нееластична, почти чуплива ми се струва, а като го сложа съм ок: http://www.collinresultime.co.uk/our-products/view/smoothing-ant … -eye-contour-gel/

За лице моята озметичка много отдавна ми препоръчва този: http://www.beautyonpark.com.au/products/moisturizers/triple-c-cr … am-34#contentarea, но засега го ползвам само за нощен, т.к. имам за дневен сега един на клиник за прикриване на пори.

# 494
  • Асеновград
Не сте забелязвали , защото старателно ги крия , никога не излизам навън с хваната коса.Когато бях бременна с Тедо , Гошо попита една лекарка на видеозона вижда ли дали стърчат ушите на бебето  Laughing.
Точно в момента съм 20,5 кг отгоре , а вчера не можех да се спра да ям , през час ядях.И ужасно ме изкушават въглехидрати - тестени неща и шоколад , умирам за тях.

Общи условия

Активация на акаунт