ЮЛИ 2007!

• 46 839
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Какво стана за довечера?
Майка Зайка намери ли я някой, аз не знам защо не й намирам телефона, а скоро говорихме  Crazy
Маса ще се резервира ли?
Яна, ти ?
айде,че съм се наточила за среща  Joy

# 496
  • София
Ками околоочен от дм не взимай.Вземи от биомагазина.безвредно арганово масло вечер но оргинално от магазина.Мазно му е майката там
Айка не съм ги чувала твоите кремове околочния бегло знам марката.То си зависи крема за лице може и здраве да е-за пъпки е чуден!но за околоочите си трябва скъп продук,или био крем опасно е много лесно се прави алергия.
Ето аз мин седмица от очна линия направо откачих за първи път слагам тоест пробвах се Sick
Ще се присъединя довечера но по късно.
Н ще му правим нагревки и физиотерапия за сливицата 70 % че ще се оправи от това аколи не махане.капки даде също док 45 прегледа ooooh!

# 497
видях в Дм едни намалени на Alverde и ги взех ,ама те са евтини ,ще ги пробвам пък ще видим.
Айка този околоочен има ли го тук по магазините?
Утре ще ходя до биомагазина, днес не остана време.Иве Hug
Крема ББ на Ла рош нещо не ми допадна ThinkingНезнам защо ,но след банята кожата ми беше много суха, рядко се случва, дори на брадичката се бели CrazyЯвно от маските при козметичката се е поизсушила малко.И като сложих ББ крема стана ужасно ,веднга го махнах с водата и намазах само крема , хидратиращ на Биодерма и лицето ми светна Mr. GreenНяколко дена няма да слагам Фдт,само кремчета.
Айка ,хайде виж дали ще можеш и се обади за маса HugТеб вече те знаят там  Laughing
На ЗБ сега ще й звънна Grinning

ПП. Малката й е болна и няма да може да дойде.
Нека Айка и Яна кажат .......А на Марти да звънна ли за всеки случай??

# 498
  • Sofia
Ехо, красавици, нещо сте на козметична вълна  Mr. Green
Ива ми се обади за среща, ако изберете място с паркинг съм на линия, ако не здраве  Wink
Ще надникна по-късно, да видя уточнили ли сте мястото.

bouquet

# 499
Деси, при Фенси с/у Руската църкваще е срещата,  има паркинг голям,аз там си оставих колата предния път HugХайде идвай Grinning

# 500
  • София
Звъни на таз Мартина,че ще я ..... Hug
Ками пак не слушаш вземи си гарние бб.и изчакай до др месец ще изкарат хубавите.Пресушила си кожата спирай всякакви исушаващи,само хидратация и то през ноща,в студ хидратиращ Хубав крем не се слага.
Нестава ли в някой мол да е срещата да има метро и паркинг.Фенси днес видях в нашия мол и в този на Хемус,не за там ама в другите няма ли?

# 501
  • sf
Мен Мола на Хемус ми е удобен, нямам претенции. И су Руската ми е удобно, за там ще съм без кола.
Чистих сутринта, сега е чудничко вкъщи, но дойде ли си Вико и след 30мин ще е панаир  Joy

# 502
  • Sofia
На Хемус ми е удобен. Иве, къде има Фенси във вашия мол? Не съм забелязала ...

# 503
Ми казвайте къде ,аз съм за навсякъде Grinning
Иве искма всичко да ми обясниш подробно ,нещо съвсем се омотах....Хидратиращ слагам и през деня,не е ли хубаво на студеното ThinkingМного съм зле.............

На срещата държа да присъстваш Иве, ще си взема всички налични кремове и мазила и ще ми кажеш кое, кога и по колко да мацам Laughing.

# 504
  • София
Може и да лъжа за нашия,ууу да спагети бяха,ама нали съм склероза.
за през ноща слагаш този мазния хидратиращ.
Сутринта бб крем.
На Яна и на Г. няма да им е удобно хемус

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 13:48 от СиЕ

# 505
Искате ли Мола на Стамболийски в Хепи????
Има метро ,има и паркинг , всичко има LaughingХайде да решаваме
Марти не ми вдига, Айка опитай и ти Hug
Мерси Иве, ще ми покажеш Hug

# 506
  • Sofia
Къдете кажете Grinning

# 507
  • София
с мен не се съобразявайте, аз ако случайно мога да дойда не ми е проблем и в мола на Хемус или на Стамболийски. Само кажете ако искате аз някъде да запазвам за колко човека и къде. Аз Марти не съм я чувала много отдавна.

Ками ти не си ли почиства лицето тези дни? Беленето е от това, от самото изстискване се получава, ще мине за ден-два.

Иве, не знам къде се продава, аз само от козметичния салон си го вземам.

# 508
  • Sofia
Ако остане в моловете, без значение кой, ще дойда, това Фенси обаче, тц,  Mr. Green много ми е централно и изнервящо с кола до там.  Laughing

# 509
Ок, Мола на Стамболийски, от 19.30 в Хепи, сега ще се обадя да запазя маса за 6 ма.Не пазят маси след 18.30 ,така че ,който отиде пръв сяда някъде.Аз няма да съм навреме, че прибирам Ева от гимнастика но до 19.45 мисля ,че ще съм на линия Hug
Ако има някаква промяна ми звъннете ,че към 16.00 излизам Grinning

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 15:13 от kami27

Общи условия

Активация на акаунт