ЮЛИ 2007!

• 46 822
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И аз на опашката за рецептата.
Много обичам ароматни треви и билки подправки.
Ками тази мицеларна вода която е взела И.е супер само че не става за теб!!за очи също не е подходяща.
Ама И ми е отличничка Hug миеш с гелчето вечер слагаш кремчето на Сашето гледкаш сериалче 1ч лягаш,сутринта минаваш с мицеларната и си 6.
Как може да си миеш косата с това Ками?не ще умре ами ще се кремира. ooooh! бочко е супер.имам изпитани неща за коса от 2 до 200лв ще споделя.
Аз мисля че за всичко е важно храненето.
Уинкс от i herb пазаруваш ли?
Гери покажи снимка с очна,обичам много.Незнам дали запушва,аз махам веднага като се прибера и не слагам ежедневно.по добре с дерматолога се консултирай.
Вико терсене е,и при нас има такива критики ама и аз някой път прекалявам.детето чистило аз се развиках че не личи а то "мамо аз наистина чистих" Cry
Гери и на мен не ми тече гладко ама се гримирам  слагай един крем и идвай под носа ти е,и на Мая

# 526
  • sf
nonsense , Ти ела с нас пък ще видиш как бързо ще ти протече мисълта  Joy и после дни наред ще ти е лежерно, без майтап, ела поне за малко и ще видиш  Hug

Твоята И. какво й е на говора? Вико много фъфли, изкарва си езика напред и всичко е шсзжт  ooooh!

уф, цял следобед се наливах с кола и  сега не ми се спи  Rolling Eyes а утре в 8 тряя стана все пак  Tired

# 527
  • USA
Иве, не съм купувала от този сайт. Аз не съм по билките, не ги разбирам. Готвя с <10 подправки и ми стигат.
Ти кажи за шампоаните преди Ками да е изхарчила още 100 лв.  Laughing Какво за бочко?

# 528
  • Асеновград
Ехей , снощи не сте спали.
На мен сутрин ми е силата , вечер много се скапвам и трябва да си легна рано , а сутрин се събуждам рано , от глад разбира се  Laughing.

Ето рецептата за песто :
1 връзка пресен босилек / аз не знам колко е една връзка , защото не съм го купувала никога , слагам листа , колкото да напълня една купа за салата /
1/2 чаена чаша сурово кашу
1/2 чаена чаша настърган пармезан / има едни малки пакетчета в Била по 50 гр - едно такова пакетче /
1/2 чаена чаша зехтин
1 с.л. прясно изцеден лимонов сок
1/2 ч.л сол

Запичаме кашуто на тиган без мазнина.Слагаме всички сухи продукти и 1/3 от зехтина в блендер и смиламе.Добавяме още 1/3 и мелим наново.С последната 1/3 от зехтина разбъркваме , докато получим желаната гъстота.Съхранява се в хладилник 1-2 седмици.
Получава се бурканче 400 мл от това количество.

# 529
Били ,мерси Hug
Сега съм решила да правя тортата с банановия крем и после излизаме навън с Виктор.Много ме радва това време Grinning
иве ,довечера ще разкажеш Simple Smile

# 530
  • София
Били мерси.
Уинксче то в сайта не са билки само,има доста неща за козметика.
За косата,подобре да се ползва детски бебешки,от колкото тези петролни продукти.Аз като нямам пари за скъп ползвам на децата,ако имам 15лв си купувам от биомагазина един с алое който е страшно икономичен много хубаво измива и се пени,което е важно.Почистването на скалпа от мъртавците е ключа към разковничето.Ако имам косопад слагам едно което е чудно-себорал форте,спира падането на 3 поставяне.А колко става мекичка косата от него.Подстригване на връхчета на два месеца.Ако пък имам пари ползвам сайта златна рибка.Имат доста промоции.

# 531
този сайт и аз го разгледах ,ама още се чудя какво да си взема - моята коса е много мазна в корените и адски суха в краищата....освен това е тънка и рядка LaughingБог ме е дари с "прекрасна коса"
Ще ходя до биомагазина за масла и да потърся магнезиевия скраб и ще разгледам и био шампоаните.

Всъщност ,Иве ,ако е наблизо мстото от което купуваш гела за целулита ,ще ми вземеш ли ,довечера да ми го донесеш. Hug

# 532
  • София

Joy Joy Joy

а ТОВА мирише умопомрачително и е 4 лв скраб за тяло.Незнам как се въздържам да не се самоолижа Joy

в карфур го има

# 533
  • Sofia
Ками, точно за мазна кожа е това моето. Ще ти кажа след 2-3 дни като вече имам база за сравнение.

За коса - и мен ми е мъка. За момента съм се спряла на Syoss като цена/как се чувства главата ми. Не ми се омазнява толково бързо, запазва формата. Гледам на 2-3 месеца макс да се подстригвам с разреждане на косата, защото започва да ми се спарва кожата на главата и е АД. Това за детските шампоани съм го забелязала и аз. Simple Smile

Аз правя така песто:

1 връзка босилек (3-4 стръка с повече листа)
зехтин на око или според предпочитанията за гъстота
2-3 лъжици кедрови/слънчогледове ядки запечени на тиган
1 глава чесън (без чесън Дидката не го яде Grinning)

Не слагам пармезан или други сирена.

# 534
  • Бургас
За коса вече мога да се изкажа, имам мнение.  Joy
Аз ползвам професионалните серии на лореал абсолют рипеър. Отвреме на време ампулите им за подхранване. Косъмът ми преди това се беше опърпал доста, а от както съм с тях се охрани и косата ми от гъста стана още по-гъста, но здрава. Цял живот съм била с дълга до и под кръста коса, а това допълнително я изтощаваше. През лятото, поради почти ежедневното и миене ползвам шампоана на мъжът ми, с овес за ежедневна употреба на Home Institut за съжаление този магазин спират да го продават и ще трябва да си го поръчвам он лайн от където го намеря. Мъжът ми е много доволен и отказва да го смени с друг. Не омазнява, не слепва косата, и дори и в края на деня след цял ден носене на каската в завода косата му си е с обема и формата от като излязъл от банята.  Peace
Кривчо от същия магазин му купуваме един шампоан без сълзи, мирише трайно на карамел.  Страхотен е, и моята коса съм си мила, ама не мога преживея да мириша до следващото миене на карамел. Crazy

ПП. Ааа забравих, шампоани от супермаркет вече не купувам, има няма поне 5 години, от както главата ми беше заприличала на червена тиква от рани от чесане.

# 535
  • София
На Home Institute наистина са  хубави шампоаните, има ги в Ремедиум, аз съм ползвала с лайка (за по-светли коси). Гледам да подстригвам на месец - месец и половина, според мен това е много важно за косата. Но най-доброто и изпитано средство е - бременността  Laughing. В момента не мога да се нарадвам на това как изообщо не ми се омазнява, по принцип иначе я мия през ден.

А на Бочко любимият ми е с липа и лайка, много е хубав. Веднъж бях взела един в някакво жълто/оранжево шише, май беше с овес, много трудно се изплаква и сплесква косата. Аз по принцип К. с гел на Бочко я къпя цялата + косата, сега редувам с един от серията alverde на dm, с едно елфче отпред, и тоой ми стана много любим, с много свеж аромат, уж био съставки, измива косата добре и се изплаква лесно Simple Smile

# 536
  • sf
ДД
От това висене снощи по нощите, едва гледам сега  Tired
В градината ме сюрпризира бележка,че има нови болни от варицела, въобще не е спирана карантината, просто родителите на болните чак сега са казали  ooooh!  та пак сме в очакване.
Купих си сп. Грация с куфар  hahaha Роки ми се смя  Whistling

един въпрос ме гложди, трябва да реша до утре, ама ще оставя да го обсъдим довечера, да ме подсетите  Crazy

# 537
  • София
Ехей , снощи не сте спали.
На мен сутрин ми е силата , вечер много се скапвам и трябва да си легна рано , а сутрин се събуждам рано , от глад разбира се  Laughing.

Ето рецептата за песто :
1 връзка пресен босилек / аз не знам колко е една връзка , защото не съм го купувала никога , слагам листа , колкото да напълня една купа за салата /
1/2 чаена чаша сурово кашу
1/2 чаена чаша настърган пармезан / има едни малки пакетчета в Била по 50 гр - едно такова пакетче /
1/2 чаена чаша зехтин
1 с.л. прясно изцеден лимонов сок
1/2 ч.л сол

Запичаме кашуто на тиган без мазнина.Слагаме всички сухи продукти и 1/3 от зехтина в блендер и смиламе.Добавяме още 1/3 и мелим наново.С последната 1/3 от зехтина разбъркваме , докато получим желаната гъстота.Съхранява се в хладилник 1-2 седмици.
Получава се бурканче 400 мл от това количество.

Хахаха, ако у дома има 1/2 чаша сурово кашу и/или 1/2 чаша пармезан, ще трябва някой с пушка да ги пази от мен! И единственият начин да стигнат до тигана е аз да не ги видя изобщо преди това...  :lol

:

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 11:59 от katiABV

# 538
  • София
Айка това шампуанче с елфа го ползват за лице също.Можеш да замениш карото Laughing
Вико давай във фейса ако е спешно.
Аз и днес отесох в къщи ама си загубих времето с нета ooooh! ooooh!
да съм подготвена за довчера

# 539
  • София,
Привет,
Да дам отчет и аз - току що приключих окончателно с дипломната, разпечатах и ще нося останалото за преглед, остана само корекциите да направя, които е набелязала преподавателката по прегледаното от нея вече, а после и по това което сега ще отнеса! Но важното е че тежката работа е отметната. Вчера изобщо ми беше супер натоварен ден, писане, работа, готвене и тъй като ме зарибихте и мен с това готвене - този път къде нямах време, напарвих и манджа и десетрт, че и едни банички опекох Mr. Green, е вянро че позагорих манджата, баничките бяха малко по препеченки, добре че крема поне не го загорих, че  Joy Joy Joy, но все пак всичко се изяде. Снощи по нощите и аз като Вики, последно преди да легна погледнах темата, Ками, ме предупреди че срещата е отпаднала още на скайпа, но пак неможех да легна без да Ви проверя! Mr. Green. За ден обаче отново няма да мога да се разпиша, Ицко е на танци с баща си, и Вероника трябва да я водя с мен Joy, хубаво ще е, и на нея ще и е интересно да се разискват темите за мазилата и шампоаните, ако и говорите и за гримове и червило, а също и за лак, няма да сгрешите Joy. Но уви ще си останем двете в къщи, даже и сега не ми се ще да я мъкна с мен дож университета, но няма нито на кого да я оставя, а и през лекарката ще я водя да я преслуша, да вземем направленията - да сме готови другата седмица за изследванията и операцията!
Шуше, искам и аз хубави шампоани, и продукти за сгъстяване на косата, попивам всичко което сте написали, тази тема на мен ми е по интересна, аз повече обичам да се грижа за косата си. Mr. Green Ама при мен третирането е постоянно - почти на тре седмици я боядисвам, рядко я подстригвам, а трябва - пусто време дето все не ми остава! Искам и на Вероника дългото и красиво пухче да го подхраня! Аз се мия с един шампоан против пърхот за боядисана коса на Клиър. Устонивх че той ми действа много добре, не ме сърби скалпа, нямам пърхот, а какви проблеми съм имала преди, кръв ми течеше от главата! Загледах се обаче и аз в тези на Syoss - но все се чудя и не смея да пробвам - и все забравям да питкам фризьорката какво ще ми препоръча. Днес ще го свърша това, следобед съм записала часове и за двете ни, за подстригване!
Шуше разкажи повече за ампулите за сгъстяване, Иве ти за това за косопада! При мен има нещо подобно, но немога да разбера дали е косопад, или е по скоро накъсване при разресване на косата! Маски не ползвам - много ми я омазняват, слагам балсам, но го отмивам веднага и то предимно за изтощена и боядисана коса!
Донси да си ползваш куфарчето със здраве! А какво представлява, голямо малко, за какво е!
Хайде оставям Ви и излизаме с ВЕроника по задачи!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт