ЮЛИ 2007!

• 46 820
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София

С таи варицела съм не на нокти, ами... не знам на какво. Моля се само да удържи до пролетта, пък обещавам, ще поръчам да му вземат ваксината - още първия, който реши да отпраши да се печен в Гърция...

Този сайт за косите много приемливи цени - може пък да го пробвам...

# 541
  • София
Дани хич не се измъквай!
ще дойдеш и ще чуеш за косата. Naughty

# 542
  • Sofia
Аз не разбрах - какво се стряскате толкова на Варицелата? Моите и двамата я караха - слава Богу доста леко.

Кати, не разчитай на 100% на ваксината, защото се оказа, че има вероятност да не "хване".

# 543
  • sf
Аз се стряскам единствено, защото децата с астма са склонни да правят белодробни усложнения. Иначе искам да я изкара и да ми се маха от главата.

Иве, не е спешно, нали пия противозачатъчни, ама искам вече да ги спирам, та до утре трябва да реша, но пък ме гони параноя от бременност, че ще трябва аборт да правя  Rolling Eyes спирала не ща, та така

Дани, куфарчето не е нищо особено, но пък е прилична големина, ако успея да скрия картинката на котката, ще го дам на Вико да си носи багажа по палатките  Joy

уф, Д ми пили да изчистя шкафа под мивката, нали се сещате какво е там  Joy  ама ще го захвана след малко, да си оправдая излизането довечера  hahaha

# 544
  • София
Вися пред кабинета да запиша час за физиотерапия на детедо вече 45мин.докторката не е дошла като е от 13ч на работа една жена само стене хлапа и дъската и ми идва да я........

# 545
  • София
Четох ви сутринта и вече забравих какво трябваше да пиша, а и не си водих записки.  Mr. Green Та по блед спомен ще карам... Аз за клемовете и водите и т.н. ще трябва да се връщам назад и да си водя записки, че ми се объркаха нещата, кое кога са слага, но сутринта станах и чинно се намазах с един кислороден крем на амуей, една приятелка ми го подари, че й правел алергия, пък на мен само той не ми прави... Сега Ивето сигурно ще ми се скара, че не е за през деня, ама... по-важното е, че се сетих да се намажа.  Mr. Green
Иве, интересува ме къде го слагаш този себорал форте директно в шампоана ли? Че на него пише да се правят фрикции. Иначе аз съм със себореен дерматит и още куп други дерматити и голяма гадост. Получи ми се и на мен от един шампоан преди години, както казва Шуши, някаква кофти партида. Тогава ми окапа и половината коса. И сега не ми е в ред де, че от щит. жлеза пак капе. Та ще чета внимателно съвети за косите, може да пробвам и шампоаните на Дани и на Шуши. Иначе и аз не съм доволна от оранжевия Бочко с овес. Веднъж си измих косата за проба и на мен ми се сплеска мн. бързо. От години ползвам само този на Виши: http://www.puls.bg/spravochnik/so_786.html
всичко друго ми се отразява много зле. До преди да го намеря трябваше да сменям шампоана вс. месец, защото скалпът привиква и няма ефект вече.
Иве, снимка, за съжаление, няма как да постна, че са ми от младежкия период, а тогава бяха на "хартиен носител". Mr. Green Нямам скенер. Но с упражнения ще се налучиш и ще слагаш очната за секунди. 
Вики, при И проблемът е, че говори изговаря някои думи като бебе и разменя местата на сричките. А ако тръгне да ти обяснява нещо въодушевено, само аз мога да я разбера и пак не съвсем... Примерно: г-жите в дг са Миланова и Вангелова, а тя им вика Ниланова и Гангелова и няма научаване... Лазарав Танчев е Лъчезар Танчев /от дг учили стихотворение/, а най-сладкото е Леля Мидева /Бог да я прости/. Михикалка - химикалка и още мн. др.
Уинкс, и аз се напъвах да си спомня за гукането. Мисля, че така беше, защото бебетата започват да стават по-наблюдателни, един вид, израстват този бебешки етап. Пусни снимка на Ема, наистина.  Heart Eyes
Момичета, много благодаря за поканата, наистина го оценявам,  Hug но не съм за сбирки на този етап. Днес ми е ден за стоене вкъщи, защото предишните дни стоях при моята приятелка Деси. Имам куп дом. работа, а и да си видя децата. Не съм добра компания в момента.  Sad Но обещавам да се включа друг път. Ще взема и Майчето пътьом.  Hug Тези дни си мисля много за Стефи, дори й звънях, но не успях да се свържа с нея. А Марти да не се сърди нещо?
Щях да ви питам нещо, обаче забравих. Пишете, че ме разведрявате много.  Hug Предлагам Ивето да систематизира инфото за косата. Ще си записвам.

# 546
  • София
Аз не разбрах - какво се стряскате толкова на Варицелата? Моите и двамата я караха - слава Богу доста леко.

Кати, не разчитай на 100% на ваксината, защото се оказа, че има вероятност да не "хване".

Хората, които все пак имат някакви симптоми при среща с вируса след като са били ваксинирани, я карат много по-слабо изразено и няма опасност от развиване на херпес зостер

donsita, ние по едно време ползвахме едни ... сми, свещички спермицидни. Хм, забравила съм им името.

Себорал фортето се втрива директно в скалпа след измиване, изплакване и пр.
.

# 547
  • София
На влажна коса Гери го слагам с фрикции.обаче да не ти стане нещо Peace
Намери ми картинки материали от нета как си я слагаш ти,моите очи са паднали и нямат форма по скоро съм като окоорена котка

# 548
  • София
Иве, няма дами стане нищо, аз съм го ползвала, ама мислех,че си измислила по-лесен начин от фрикциите. Ще потърся снимки, ок.
Аз си я слагах така:

Скрит текст:

не обичам силно издърпаните настрани, като на котка. То зависи и о т формата на очите де. На някои им отива. Всъщност, и на мен ми отиваше, но не ми харесваше.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 15:31 от nonsense

# 549
  • Бургас
Гери, не се притеснявай за изговора и разменянето на сричките. И кривчо казва теВелизор, ама гледам да го поправям и го карам да повтаря на по-големи срички: теле-визор. Получава се.  Peace Баткото навремето така почти всяка дума я разменяше, но с повтаряне се получи - каДврат(ква-драт); пакагал(па-па-гал); динозаБър(дино-за-вър) и пр. Най-трудно и най-късно научи Атаж(е-таж). Няма да казвам че Фтичката и Фчелата са запазена марка и на двете ми деца  ooooh! Подозирам че Кривчо заради теВелизора го извикаха на логопед, ама това да му е проблема, бавно но славно се научава.  Peace
Дани, ампулите са едни мънички, аз ги смесвам с маската и така нанасям щото много коса много нещо, ще се разоря, а ефекта най-личи не непосредствено след като си употребила ампулата а на следващото измиване. Има най различни - за подхранване на косата, за косопад... Тази за косопада и двете ми приятелки много я похвалиха, особено с комбинация със шампоана с кестен за косопад на Home institute  Peace

# 550
Довечера съм на линия))))

# 551
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy
Айде дойде ми музата с Бубето за молив и очна.
Гери и на мен така ми харесва,ама как точно,нарисувай ми.
Незнам на моите дали ще отива

# 552
  • София
Верано, знам, че е така и се надявам до І кл. да се научи.  
Това за "фтичката" и С го казваше.  Joy И другата запазена марка е "шкакавал" - кашкавал. Въпросът е, че И е доста чепата и си настоява на нейното ooooh!, а и думите са й повече, но ще се научи де. Аз да си призная, за някои ми е сладко още и не я поправям, но заговори ли бързо...  ooooh! Иначе обича да сричкува думите и аз така я карам да ги учим. Докато научи думата църква, все викаше "цъфка". След хилядни повторения успя. Иначе другото интересно при нея е, че вади желязна логика по отношение на времената. Напр. вместо: "щеше да ме удари" тя казва: "щеше да ме удареше", щом първата дума завършва на "ше" задължително и втората е така.  Mr. Green
Но... да не изместваме темата от косите.  Laughing
Иве, как да ти нарисувам?  newsm78  Joy Ами, заставаш пред огледалото и издърпваш леко клепача с лявата ръка и теглиш чертата с дясната.  Grinning Ще ти се получи след няколко десетки опита.  Laughing После няма да имаш грешка.
Поздрави и целувки на вс. момичета на срещата от мен, да си изкарате много хубаво и да разкажете малко повече после.  Laughing

# 553
  • София
Е моя Н е като Йода,така изговаря направо някой път изреченията.

# 554
  • София
Иве, виж ми горния пост, че го редактирах, а и тук има идеи с чертежи  Laughing:

http://mysurgery.bg/life-and-style/care-a-beauty/1220-%D0%B8%D0% … D0%BD%D0%B8%D1%8F

Сигурно моя начин на слагане не е правилен, но действа.
Ето и клипче, ама мн. сложно ми се вижда и това с долната страна и отвътре не съм го правила и не ми харесва.

http://vbox7.com/play:0eb39f65fe

Общи условия

Активация на акаунт