ЮЛИ 2007!

• 46 818
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
аааа, ей така ми се иска и аз да мога да си слагам молив, ама досега всички опити са ми крайно неуспешни.Или моите клепачи не стават за такава извивка или аз съм много неспособна.
Довечера нямаме маса, който отиде първи да сяда и да пази за 6-7 човека, май сме толкова.
Иве ако намериш магнезиев гел скраб ,купи ми един  Laughing.

# 556
И аз съм на линия днес,макар че все по закона на Мърфи преди да изляза някъде задължително ми е труден деня преди това.
Аз сега взех лилавия на Бочко,обаче доста й се оплита на Н. косата от него.На ДМ нищичко не съм купувала,само от Лилито щото е до нас.Но в Мола долу има ДМ и може нагледно да си покажем добрите неща.  Grinning
Мен много ме е яд като сменят продукт от който съм доволна с някоя гадна партида.Така с Виши и вече спирам да го купувам.Крем който ползвам от миналата година,щеше да ми направи алергия на очите.Сега смених с талодерма и съм доволна,издирвам и пробвам бълг. фирми както ви казах.А за косата като нямам пари за Лореал ползвам Елсев с пчелно млечице,но ми се насити косата и трябва да сменя незнам с какво ще бистрим довечера.С детските не ми се измива добре.

# 557
  • София
Аз незнаех че има дм,златна да си Яна,ще мина за маска

# 558
  • Асеновград
Тедо казва гълъВ и ястреВ , лятото на морето казваше на чайките ястреВи  Laughing, умряхме от смях с баща му.
А снощи ми обясняваше за празника Свети Балентин  Laughing.На мен са ми много смешни тези думи , не винаги ги поправям.И не може да казва "Р".
Аз почвам да се депресирам от приказките за козметика , но сигурно е от хормоните , днес не ми е ден , всичко ме дразни.
Приятно прекарване довечера.

# 559
  • София
Е защо Били,тъкмо имаш време да си пред огледалото.
Правиш един фантастичен грим и влизаш да раждаш Heart Eyes
Ти си много в час ето аз чак на 6 година се осъзнах до сега ходех като Б Яга Sick

# 560
  • София
К. пък упорито казва гълЪб (ударението на втората сричка). Били, р-то тя го научи съвсем наскоро, само преди няколко месеца и то изведнъж, така че не му се притеснявай.

очна линия никога не съм слагала аз. Обаче ми се струва от няколко месеца, че клепачите ми са по-смъкнати. Дали е възможно?

Това с поддържането явно си е до човек, може би до период. Бях много впечатлена като отидох да видя една приятелка в болницата деня след като беше родила - беше с перфектен яркочервен маникюр (на снимката, която ми прати веднага след раждането нямаше лак). Чак й се скарах даже, че бебето беше при нея в стаята, че го обгазява  Laughing но пък изглеждаше много добре, с нормални дрехи, не с някаква проветрива нощница и т.н. - като цяло положително ме изненада, ще гледам донякъде да приложа, живот и здраве всичко да е наред.

# 561
  • sf

очна линия никога не съм слагала аз. Обаче ми се струва от няколко месеца, че клепачите ми са по-смъкнати. Дали е възможно?

Мисля ,че да, защото по много риалитита от сорта на Пълна промяна, споменават за смъкнати клепачи и ги коригират. Напоследък много гледам TLC , там кво ли не нищят  Joy

айде приготвила съм се, имам и сенки и спирала, и червило  hahaha

# 562
  • София
Мисля ,че да, защото по много риалитита от сорта на Пълна промяна, споменават за смъкнати клепачи и ги коригират. Напоследък много гледам TLC , там кво ли не нищят  Joy
айде приготвила съм се, имам и сенки и спирала, и червило  hahaha
Хайде, и да докладвате кой с какво е бил после.  Grinning
И аз гледах ТЛС, обаче ни го спряха.

# 563
  • София
Много хубава среща беше,другия обещавам послдна да си тръгна.Всички бяха гримнати с нюд визия.
Естествено гримът не беше тема на разговор,но пък знаем защо тези неща си говорим тук.другите на срещите

# 564
  • sf
Чудесна среща  Heart Eyes много разтоварих.
А сега отивам при приятелка на кафе и шиене   Mr. Green

# 565
  • Sofia
Следващия път и тези, които идват и все не идват настоявам да присъстват Simple Smile
Много беше приятно!

# 566
дам , срещата беше много хубава HugНадявам се следващия път да стоим малко повече обаче Laughing
Излизам на пазар сега и като гледам после вкъщи ще висим ,заваляло ooooh!

# 567
  • София
мдам, другия път ще пишем отсъствия и ще има наказания за който си тръгне преди 22 ч.!  Mr. Green

# 568
  • София
Били? Тук ли си? Simple Smile

# 569
  • sf
Хм, хем вали, хем ви няма.
Къде се губите?
Аз ходих на гости на една 5м сладурана, нагушках я хубаво, даже я гледах за час съвсем сама, че и кака й на 6г, не съм загубила тренинг  Joy
Правих пудинг на др Йоткер, че мойте много харесаха рекламата, ако не се получи като на нея,ще го метна през терасата  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт