ЮЛИ 2007!

• 46 816
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Вико аз съм работна.
Сега пия виноооооо бялоооооо.
Ходих до дм.ама нямах време за бюти зоната да разгледам във виваком ме дъпжаха 1ч ooooh!
Били ме съмнява

# 571
Благородно завиждам за срещата  Hug
Ина е с ангина  Tired три дни се опитвам да опазя Симо от "обичта " й  ooooh! с променлив успех. А аз вече  съм изтрещяла, изпива ми всяка капчица сила  Rolling Eyes
Били??
Аз не сън много от тези дето се пддържат  Embarassed имам желание, но нещо все оправдания си намирам, че време не стига или нещо подобно  Embarassed

# 572
  • София
Ей, аз се закотвих пред компа с едни тиквени семки подготвена да чета ли чета, а то...
Да ви кажа една изпитана рецепта за гнойна ангина. Моя приятелка лекарка ми я каза - била мн. ефекасна. Сваряват се 2 яйца, маха се жълтъка, а белтъка се нарязва на ивици /като полумесеци/, които се нареждат на марля, отгоре се поръсват с пудра захар. Тази марля с яйцата се слага в/у найлонче и шалче на леглото. Детето ляга по корем върху марлята, за да може да му се върже директно, иначе яйцата ще изпадат и така се престоява, по възможност, цяла нощ, ако не, няколко часа.
Явно има такива вируси - единият с кашлица, а другото е ангина. Да оздравявате бързо, Там-там.

# 573
  • Асеновград
Тук съм , не раждам още.Днес ми беше натоварен ден , бая народ беше решил да дойде лично да види дали не раждам.
Иве , как ми се пие вино.Имам едно просеко в хладилника , пазя си го като родя да си пийна , веднага след някое кърмене.
Дано се оправи бързо Ина и да опазиш Симо , Там-там.

# 574
  • София
Тъкмо си мислех гримирала се е Joy
Гери на едната око успях.ама другото.
Ще търся шаблон

# 575
И аз дебнех Били  в Ф.и мислех да пиша в темата къде се губи Laughing
Веси, бързо оздравяване на Инка, а малкия не го мисли много ,те до 6 месеца са много здрави и неподатливи Heart Eyes
Написала съм смс на мъжа ми какво да купи за вечеря, изрично пиша ,а не диктувам по телефона ,за да няма после не съм чул ,не си казала-и какво става, забравил салатата Crazy Crazy

# 576
  • София
Браво, Иве, продължавай ще успееш! Не се отказвай. Научиш ли се после е много лесно и с молив и с четка. 
Ками, нормално.  Mr. Green
Били, що не си пийнеш малко винце и сега?
А сестра ми така не тръгна да ражда, докато не си направи маникюр и педикюр, лакира се и вече реши, че може да ражда. Били, то миже да се нагримираш.  Hug
А, аз пък се наплесках снощи с един крем и наистина сутринта кожата ми беше мн. по-добре.

# 577
Хе хе,
Аз още не съм се гримирала, но направих питки специално за песто  Laughing
Вие все ще има какво да ядете.. Сашо днес се върна без... Косьо  ooooh! Не видял съобщението.

# 578
  • Асеновград
Майче , стигнахте ли навреме до градината ?
Аз често се притеснявам , че мъжа ми ще забрави Тедо , защото се отнася в работата.
Днес се прибраха с часовник на Бен Тен.От много време ни изнудва да му купим.Веднъж беше спрял пред един магазин и ми казва - "мамо , купи ми часовник" , аз му отговорих "като се научиш да познаваш часовника" , а неговия искрен отговор беше "ами аз го познавам , това е мики маус"  Joy.Сега пристига от неговата стая през 10 минути и пита "познайте колко е часа?" , щото той не може да познае  Laughing.
Не мога да си пийна винце , имам киселини от него.Другата ми мечта е да си взема вана , като родя.Тук в апартамента имаме вана , но аз нали бременна дойдох , не съм я севтосала.
Ще се гримирам като сваля 10 кила поне , сега няма смисъл.

# 579
  • София
И мен ме хвана музата и направих промишлено количество чеснови хлебчета в най-различни разновидности /със сирене, с кашкавал, само с чесън, с домат и босилек/. Естествено, както беше ден за дояждане, така преядохме.  Blush
Майче, извинявай, но ми стана смешно. Иначе се поставям на твое място и си представям какво ти е било.
Били, нищо, мъничко остана. Тедо сладур както винаги.

# 580
Сложна е нашата... Аз го взех от градина, но после беше в Смехурко на логопед. Малкото обаче беше заспало по никое време и се разбрах с момичето от там да го доведе до блока като затвори. Видях, че Сашо е тръгнал от работа по-рано и ще мине от там на време и му пратих съобщение да го вземе. /в метрото си цъка по телефона и няма начин да пропусне/ Той обаче не видял/разбрал и... остана с малкото, а аз излязох с кучето и прибрах и Косьо Simple Smile Сега всички си спят в леглата

# 581
  • sf
ДУ  Tired
Вчера малко ме боля главата, обаче през нощта много лошо спах и пак ме боля и сега продължава, кръвно ли е, какво ли, едва гледам  ooooh!
Иначи ми е Великденско, напук на гадния сняг навън  Crazy

# 582
здравейте,
аз чакам една приятелка да дойде на гости , иначе нищо интересно ,скука по цял ден  Laughing
А тази година Великден кога е ?
Мая, направих тортата вчера, банаовия крем стана много сполучлив Grinning Hug
Четох книга до никое време през ноща , а Викор се събуди в 7.00, чу сестра си и веднага скочи ,та не се наспах.
Били ,защо не си взимаш вана докато си бременна...???

# 583
  • Асеновград
На 5 май е Великден.Тази година ще минем с едно агнешко едновременно за Великден и Гергьовден  Laughing.
Не било хубаво да взимам вана , можело да вдигна кръвно от топлото.А аз обожавам да се кисна в гореща вода.
Тази нощ направих рекорд - 5 пъти до тоалетна.Бебето е слязло надолу и така хубаво ми натиска пикочния мехур.Довечера съм на лекар , искам да го видя , да се успокоя и вече мога да раждам.

# 584
  • София
Били - какво искаш да му видиш на бебето? Simple Smile

Ина да оздравява бързо!

У нас мъжът ми се разболя, снощи беше с 39.5, ама веднага му предписах ремантадин, от снощи не е вдигал над 38 и днес е доста по-добре, ако се размине само с това и ако ние се опазим, ще е добре.

Пфуу, това киселините били много гадно нещо, не съм знаела досега! Цяла сутрин имам постоянно и чак болезнени, все едно някой ме стиска за гърлото, и това от баничка с боза  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт