ЮЛИ 2007!

• 46 815
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
ayka,  за бозата не знам, но че са от баничката си залагам главата  Laughing Хрупай солети или бисквити хугаренас - много ми помагаха  Peace
Чеснови хлебчета .... направо слюноотделям вече пред компютъра, ще запретвам ръкави   chef
Ина се пазари за шейна и да ходела навън  ooooh! кашля като магаре, ама на шейничка да се повозела  Tired

# 586
милата Ина, децата са луди по снега и снежните игри Heart Eyes
Аз и на сауна ходех бременна,  в минерален басейн съм киснела LaughingЕ предупредаваха ме ,ама много не се вслушвах.
Айка , дано не хванете от таткото, пази се, ти особенно  HugЗа киселини,  единствено ме облекчаваше Талцида, ужасни са Hug

# 587
  • София
Мен ми помагаше бира по глътка или безалкохолна.
Милата ина Heart Eyes
И на н сега не му даваме на снега.

# 588
Днес взех децата уморени и аз се уморих тази седмица,нещо се изтощихме и никакво впечатление не им направи снега искаха само по-бързо да се приберат.Но е много красиво навън.
И аз обичам да се къпя с гореща вода.На мен ми помагаше да смуча лукчета за киселините,заспивах седнала с лукче в уста,много киселини имах с първата бременност втория път не.
Учителката на Н. днес ми поиска да правя кукерска маска,как се прави такова чудо незнам,дали се продават някъде според вас,за детската градина ще имат тържество.

# 589
  • София
Острижи някое квартално куче и залепи космите на картон Joy Joy

# 590
  • USA
 Joy Голям смях с на Ива изказванията и Тедо как познава часовника! Simple Smile

Янче, вместо козина, налепете памуци на един картон и ги оцветете. Някакви рога, звънци и воала..

# 591
Бързо оправяне на болничките малко и големи.
И ние купихме часовник на Сашо със Капитан планета ,защото Петър получи за Коледа от вуйчо си и падна тръшкане ,че и той иска.При нас  съобщенията за това колко е часът са от вида голямата стрелка е на 4 а дебелата е на 6 примерно.

# 592
  • USA
Криси има часовник с Дарт Мол. На нас всичко вече ни е Стар уорс и компания.

Били, айде, още малко!  Hug

# 593
  • sf
Дарт Вейдър беше любимец на Роки,като беше малка  Joy
Спретнах спагети с кюфтенца, Вико се е побъркал по тях  Joy видял ги в едно филмче.
Мързелив уикенд се очертава, то не че седмицата не беше  Mr. Green

# 594
  • USA
Забелязала съм, че Дарт Вейдър много се котира сред момиченцата  Mr. Green.

# 595
Ето ме и мен, вече свободна))))) Днес изпратих приятелката. Гаджето се появи и сега много се обичат Heart Eyes
Бяхме на гости. Оставих децата и смятам, че ми се полага заслужена почивка.
Срещата ме зареди и ми помогна Hug

# 596
  • На края на вселената!
Верано, моля да ми пишеш подробно за ампулите. Косата ми е много зле. От миналата година водя борба. По препоръка на дерматолог съм ползвала месеци наред шампоан Ducray Anaphase, лосион Ducray Neoptide, енергизиращ лосион Davines, балсам за възстановяване Ревалид. Косата ми все така пада. И дори миглите ми падат и са по-редки от предишни години. Освен това съм пила и разни витамини и минерали за това. Мисля да сменя и шампоана с този за косопад на Хоум институт.

Някой от готвещите може да намине през моята кухня. За пръв път от месеци почивам в събота и активно почивам. До обяд на ТВ, следобяд на РС. И мисля да се отдам на същото и утре. Малката тъкмо се оправи и кака й след нея. Ама от ухо. Вчера в училище я заболяло, казах й да се прибира сама, дадох наставление какво ХЛ да пие и да ляга да спи. Докато се прибера я беше отпуснало.

Спирам, че нещо се разписах.
Стискам силно палци на Вероника и на Били, успех!

# 597
  • София,
Донси какви са тези спагети с кюфтенца, дай рецепта, и у нас може да се харесат. Аз вече се чудя на Вероника какво да и готвя, и тя започна да яде много малко неща. Днес съм сготвила кисело зеле със свинско за нас, а тя горката кара на яйца и шунка.
Били   Hug
Иве нищо не каза за прегледа при Златков, каква физиотерапия Ви изписа, какво изобщо каза! Къде правихте физиотерапията. Нашата мина, но честно казано не видях никакъв ефект от нея, може би само за ушите - но не съм сигурна! Хъркането си продължава!
Шуши може ли да ми дадеш някакъв линк - откъде да си поръчам от ампулите и ми обясни как се мажеш с тях, аз маски не ползвам, та как да ги използвам!

# 598
  • Бургас
Дани, ампулата я слагам в маската, стоя 20 мин и изплаквам. Може и да не се смесва, ама предвид че моята коса е дълга и гъста няма да ми стигне консистенцията и за това я смесвам - да съм сигурна че навсякъде съм я нанесла. Може в балсама също, без значение.  Peace
Това е ампулата за косопад в комбинация с шампоана за косопад на хоум институт е супер - това инфо от приятелките ми. За да е ефективна терапията обаче ампула се слагаше в продължение на поне един месец два пъти седмично - това инфо от продавачката.  Peace
Това е ампулата за изтощена коса, която аз съм ползвала и съм доволна. Мия освен това с този шампоан и задължително тази маска, иначе няма сресване, даже и не я измивам хубаво (намазвам с малко количество, разресвам, прибирам косата, измивам си тялото, и само малко намокрям косата преди да изляза от банята, маската на практика си остава на мен)  Peace
Линковете които съм дала освен онлайн магазин имат и реални магазини. В секцията с контакти можете да видите адресите на двата магазина в София. Освен това професионалните серии на лореал се продават и в златна рибка, виждала съм също така и в Метро, ама там не е пълна серията.  Peace

# 599
  • sf
Преди малко станах, а Вико още спи.  Rolling Eyes
Щях да пържа картофи, да печа риба във фурна  ooooh! сега ще метнам рибата на скара и ще минем без картофи  Joy

Дани, правя малки кюфтенца отделно, спагети и сос по желание и порцията си спагети Вико я покрива с кюфтета  Joy Роки напр. не ги харесва.

а колко ми е кисело в момента, няма да ви казвам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт