ЮЛИ 2007!

• 46 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
щото трябва да приготвиш вечерята ли? Що не ги оставиш по мъжки да приготвят рибата  Joy

# 601
Ние с Н. бяхме н фризьор досега долу във фризьорския на блока,а Д. с Н. са и те на фризьор при фризьорката при която си ходи той от години и несменя.На мен също цял ден ми е криво,добре че заспах на обяд и малко ми поспря.Не обичам да съм в такова настроение,без причина просто уикендите и шума от децата,работата по вкъщи,готвенето и пазара ми писват.И това ако са почивни дни,вместо да се разходим малко,да хапнем навън,да се видим с хора.

# 602
  • sf
Уф, кисело ми е от спането, аз рядко спя следобед и още по-рядко ми доставя удоволствие  Joy

Ще гледам "Пристигане в Америка" да се посмея  hahaha

# 603
  • Sofia
Спите си вие ... А аз днес бях на лекции (което ми дойде много добре - поне малко бягство от домашните задължения) ... Поне е последния ми курс. Следващата седмица и по-следващата имам 2 изпита. Пиша и дипломна работа - КУПОН!

Купихме на Саш боти от Swissиes - имат 50% намаление. Надявам се да ги носи поне до следващата нова година. Иначе много добре изглеждат. Той си ги хареса.

Прегръдки, за тези, които имат нужда!

# 604
  • София
Набързо само...
Зайче, проверявала ли си си щитовидната жлеза?

# 605
  • Асеновград
Отчитам се , да не се притесните за мен.Снощи бяхме на гости и дори шофирах на връщане.Покрай тая бременност може и да се науча да шофирам , ако кърмя по-дълго - съвсем ще се науча  Mr. Green.
Пиши , Зайче , и без това се появяваш веднъж на 3 месеца , пиши повече.
Аз правя спагети с кюфтенца със същите продукти като за спагети с кайма и доматен сос , просто оформям каймата на топчета като за супа.И аз като Вико си харесвам храна от филмите  Laughing , ама и питиета си харесвам от там.

# 606
  • София
Зайо Hug
Пиши
Дани ходим на нагревки и капем капки.вашата колко е уголемена ушите чисти ли са?
Ще ходим на кино на сами2 отидоха 50лв.ама ни вързаха тенекия и децата страдат и не разбирата че понякога забвленията се отменят в последния момент

# 607
  • София,
Иве, ние правехме УВЧ и магнит на ушите и носната сливица. И на нас Златков ни го предписа това лечение. Той ни прегледа един ден - набързо, набързо, водих я но не в Токуда, ами тук при нас има един нов Център Медицински в Ст. град и той преглежда и тук, а и прегледите са по евтини отколкото в Токуда. Той честно казано много ме стресира, каза веднага махане на всички сливици и слагане на макарички в ушите  - задължително. Аз доста се стреснах, и затова потърсих и други мнения. Даже допреди той да я гледа никой нищо не ни е казвал нито за махане, нито пък за макарички, досега дори уши не са я болели, отити не беше правила, затова се учудих много. Носната наистина ни е много уголемена, не трета степен, ами дора над нея. Вероника много хърка през нощта, на която и страна да легне и дори и с отворена уста взе да спи, долната захапка взе да и се измества сериозно напред, а сливицата от едната страна така се е разрастнала, че наистина е опряла в евстахиевата тръба на едното ухо, и там е почнала да задържа и секрет. С последното АБ и с физиотерапията май успяхме да го спасим и да отървем макаричките, но сливицата ще я махаме, няма начин! Дано и при вас да се наредят нещата, успех! Аз все се надявах с хомеопатия да оправим нещата, но уви не се получава, не се свиват пусти сливици. И в момента даже са и страшно уголемени - всичките! Давам и сега лимфомиозот, уж бил добър за свиване, но ще видим!
Още утре ще пробвам тези спагети с кюфтенца. Даже може кюфтенцата отделно да ги направя и да ги изпържа, отделно доматения сос. Ицко ще ги хареса сигурно, ама Вероника - тя яде макарони, спагети само сладки!

# 608
  • София
На нас ни каза че ако е имало секрет в ушите и е била по голяма е щял да препоръча махане.
За свиване се дова алергодрил капки.
Мина киното р си загуби шапката.
Лягам да спя

# 609
  • sf
Дани, отделно се прави всичко и който каквото иска си слага. Аз макаронени изделия със захар не мога да ям, Д и Вико обаче много ги обичат така , а аз  Sick
И аз мин седмица си загубих шапката, от ръката ми паднала, ама много смешна се чувствах после  Joy
Нещо ме е яд да давам пари за кино , особено 3Д, то излиза златно за тримата , да не говорим за пуканки, хамбургери и т.н.  #Crazy лъжа ти с Мкдоналдс, книжарница и филм от замундата  hahaha

Почти цял ден готвих един боб  Rolling Eyes междувременно нещо ме тресна и реших да закърпя чорапите, които смятах да изхвърля  Mr. Green

# 610
  • София
Паратете ми една парола да си изтегля котаракът в чизми и смело сърце.
Препоръчвам и великолепната петорка.
Сами не си давайте парите за тази тъпа черепаха #2gunfire

# 611
Дели отново е с температура и подкашля.
Утре в 17ч. ще си правя татуировка  Grinning

# 612
  • София
И р има 37,5
Ау и защо ще се рисуваш?

# 613
Н. стана сутринта по спешност в тоалетната че я болеше корема а след час и повърна,сега лежи тука и няма да е днес на училище,но се чудя какво да дам като лекарство,идеи?
Бързо оздравяване на болните!
Ау Бубе много ще ти отива,после покажи!

# 614
  • USA
Янче, нищо не давай. Соли за да не се обезводни (не знам как се казваха - прахчета, които се разтварят във вода) или кокосова вода. Дано бързо да се оправи Н. Много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт