ЮЛИ 2007!

• 46 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Били, не се шегувай, стягай багажа! Иначе после на всичкото отгоре ще се притесняваш и че не си подготвена както ти се е искало (това съвет от човек, който винаги всичко прави в последната минута - аз и за предизвиканото раждане закъснях с един час, ама водата спря докато се къпех и точно си бях насапунисала косаата, та мъжа ми ходи да купува минерална вода...).

eiffel tower, да ви е жив и здрав Ицко! наближавате пубертетския период. Ти много бързо се справи с дипломната, браво на теб!

Не знам за диети, но определено трябва да обсъдим най-ефективните методи за борба с целулита  Laughing

# 376
Не знам за диети, но определено трябва да обсъдим най-ефективните методи за борба с целулита  Laughing
Абсолютно подкрепям даденото предложение, при мен положението е трагично Sick
Иве какъв е този метод ,за който спомена, упражнения ли?Аз съм голям мързел,май предпочитам разни мазила Laughing
Били, сакчето нека е готово, пък когато му дойде времето тогава.
Честит рожден ден на Ицко!!Да расте много здрав и послушен!!Хубав празник Дани:)

# 377
  • София
За небременните,срещу целулитчето,магнезиев гел скраб в банята и после чисто арганово масло или косово от био магазин или палмърс козметика от дм!!!!и Водаааааа.
Били да ти приготвя аз и да го пратя на адреса,направо във болницата Laughing
Ками това е фитнес тренировка на спец.уред тресачка за 15 мин все едно си направил 1,3ч във фитнеса.
Тази лазерна епилация много пари.Аз съм притежател горд на нов епилатор bowuu
Ходих и на мамография,улекна ми че не бях ходила от 2,5г,треперих направо.всичко е ок.
Минах и през дм,взех си маски за лице,много са готини,като салфетки,слагаш и после махаш няма мазане и омазване.

# 378
а този магнезиев гел скраб откъде да го купя?

# 379
на борба с целулита  smile3521 аз за сега само ще запаметявам  Laughing
Симо качил кило и половина за 1 месец, сестрата  3 пъти повтори "много е " придружено с укорителен поглед насочен към мен  Crossing Arms Докторката нищо не каза, може би трябва на диета да го сложа  Mr. Green
Били  Hug мъжът ми цяла седмица като тръгваше за работа ми заявяваше "Да си приготвиш багажа" и всяка вечер му обещавах за следващия ден  Mr. Green бях решила, че приготвя ли багажа ще тръгна да раждам  Wink Но по - добре ти си подготви, поне ще знаеш какво си сложила  Simple Smile
Дани, да ти е здраво и щастливо момчето   bouquet  bouquet

# 380
  • Асеновград
Много си е добре Симо , сестрата да си гледа работата  Laughing.
Ми не го приготвих , за утре остана , след малко се прибира домочадието и ще се занимавам с тях.

# 381
ааа Веси ,подлагай на диета веднага детето Mr. Green Hug
Били, и утре е ден ,а Grinning
Аз готвя чушки и после мисля да сортирам снимки ,да взема да поизкарам някои на хартия Laughing

# 382
  • sf
Сложи го на нашата диета, след 18ч никакво ядене  Joy

мързи ме да готвя, едва метнах едни картофи във фурната  Rolling Eyes

# 383
  • USA
На мен Рокси не ми липсва, защото я виждам в която и друга тема да вляза във форума. Тя спря да пише тук, като имаха проблеми с Н и се преместиха в чужбина. Доколкото разбирам, им се е събрало доста ходене по болници и тя никога не пише за него. Сигурно, заради това не иска да пише тук. Разбирам я, трудно е когато детето ти има сериозни проблеми да четеш за кашлиците на другите деца. Стефи и тя затова спря да пише май. Дано Н вече да е добре.
На мен ми липсва Марти.
Били, още малко остава. Стягай багажа. Simple Smile
Дани, наистина ли от това може да се промени захапката? Много странно ми звучи.
Иве, честит нов епилатор! Пиши ми как се казва тази спирала на английски и какво точно те интересува за нея, или дай линк за превеждане.
Веси, браво на младежа за богатирските размери.

# 384
  • София
Дани, да ти е жив и здрав рожденика! И Вероничка да преодолее по-бързо проблеме със сливиците.  Hug  bouquet
Майче, аз на твое място щях да им се обидя за такива подаръци.  Laughing Какъв целулит имаш ти се чудя?!   newsm78
Били, и аз така като теб все отлагах стягането на чантата. Но ако се наложи Ивето ще ти се притече на помощ. Тя нали е по пратките.  Hug Grinning Все пак като остане 1 седмица до термина си я приготви за вс. случай и си сложи нещо за хапване. Помня, че с И умирах от глад  Blush.
Там-там, браво на Симо! Ми нали е мъж, трябва да е голям и силен.  Laughing А ако го сложиш на диета след 18 ч да не яде ще се вталите всички много бързо, но предлагам да го връчиш тая нощ на свеки, да видим как ще й се отрази на ентусиазма. Стискай зъби, още малко остана!

И на мен ми липсват всички изброени момичета + Силвето, но от опит знам, че има периоди, в които не ти е до писане. Аз лично трябваше да ви се оплаквам на вс. страница, а и тогава бях затрупана с работа и трябваше да се откажа от нещо, иначе не смогвах. Сега ми личи, че съм безработна  Grinning. А за Марти има ли конкретна причина или...?

# 385
Дани да ти е жив и здрав порасналия рожденик.
Били не ти останало много време -стягай багажа.
Веси вземи си монтирай кранчета че да регулираш потока  и да не яде много Симо. NaughtyТази сестра май няма с какво да се занимава а .

# 386
  • София,
Благодаря за пожеланията още веднъж! Ще празнуваме в събота, през деня, на боулинг иска с деца от класа и с приятели, по скоро приятелки  Mr. Green. А че влиза в пуберитета влиза, истина си е, ако знаете как цапочна да му боботи гласа, толкова ми е смешен, тук от един месец неможе да го познае човек, хубавото му детско звънливо гласче, сега е заменено от един бучащ дебел глас Joy. Рано ми се вижда на мен още, но природа, сигурно скоро ще почне и да се бръсне, пъпки му излизат вече Joy.
Айка, понапънах се да и понаписах, но то тук две три седмици гледам да се занимавам, за да не мисля за други проблеми, а и времето ме притиска!
Веси много сладък този Симо, много си е добре детето, ама тези сестри - все са недоволни.
Аркси този лимфомиозот и аз му се чудя от дълго време, и мисля и аз да го взема, само него не съм пробвала още.
Миселх от утре  - понеже е първи да почвам и аз отново 90 дневната - нещо тук за един месец доста качих, незнам как така се отпуснах, но сега като Ви чета се замислям и аз за новата диета - ще взема да я погледна, при мен единствения проблем обаче е, че аз ако закуся сутрин и после уви цял ден немога да се спра Joy. 90дневната ми харесва, че закуската е лека - плод и се яде само още два пъти, аз си спазвам все още това хранене, но нещо плодовите дни немога да ги издържам вече, и хапвам доста вечер, ще трябва изцяло нов режим да си сътворя, може и да пробвам!

# 387
  • София
От аптеката Ками,имай в предвид че не го знаят и че те гледат все едно искаш уран.
Уинксче това е серум и отделно спирала-revitalash.интересуваме след спирането на мазането как се отразява на миглите.форуми и блогове ще пишат.
Веси пуФКав е нали?доведи ми го да сплаша моите Joy

# 388
  • София
Леле, 12 години... сега ми се виждат много - а като знам колко бързо отлитат...

Честит рожден ден на Ицко, много да се радва на остатъка от детството - на всеки ден от него като на година...

И на мен ми липсват и Рокси, и Рени - но не мисля, че има конкретна причина, то и мен ме няма почти постоянно - но винаги мисля за вас...

аз с моите вече постоянни +20 кг дето се сдобих от хашиомотването хич и не мисля ни за целулити, ни за разкрасяване. А, и космите ми са светли, така че - епилатор в домашна обстановка. Ама в тоя студ все гледам да отлагам, че само като си представя да се събувам... че и да ме боли... и ми се отщява, хаха.

# 389
Сложи го на нашата диета, след 18ч никакво ядене  Joy
.......
ей това и аз си го мислех   Joy hahaha
Иве, пуфкав особено на краците, едни сланинки е отвъртял  Mr. Green а като се роди какъв беше смачкан и кльощав, вече повече прилича на мое дете - закръгли се  Mr. Green
Аз пък за 1 месец съм свалила около 5  кг  newsm68 сега повярвах, че от кърмене могло наистина да се слабее  Wink
Рокси, Силвето и Лекси на мен много ми липсват в темата, но наистина има моменти, в които просто не можеш да пишеш, а след време е трудно да се върнеш пак.
....Ден последен - ще издържа  Joy
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт