ЮЛИ 2007!

• 46 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
....Ден последен - ще издържа  Joy
Joy Joy Joy Аз ти предлагам на изпроводяк да се завихриш, тъкмо да ти олекне Mr. Green
Тая сестра какво иска от Симо, добре си е детето. На 6 месеца ще е закръглил на девятка  Hug

# 391
Здравейте,момичета!Искам да ви почерпя,днес Надина става на 8 год.

Вчера беше много тежък ден за мене,първо отново се обадиха че има сигнал за бомба и днес нямаше да учат.Но явно нещо е станало и след няколко часа учителката се обади да каже,че ще учат днес.А вечерта Никола си извади ръката и бяхме до Пирогов.В къщи докато имах майстор,те си играеха,Никола стъпил на одеалото на Надина и тя го дръпнала под краката му той паднал и така.Добре,че не е счупена!
Та само да сме живи и здрави!

# 392
  • Бургас
Честит рожден ден на прекрасната и усмихната Надина! Да е здрава и все така лъчезарна.   bouquet

Янче, по-малкото зло. Да не стават повече бели. А той как понесе наместването?  Hug

# 393
  • София,
Честит Рожден Ден на порасналата Надина! Да е жива и здрава и все така лъчезарна, умна и много послушна! Весел празник!
Леле Яна разбиха Ви направо в това училище, на приятели детето също учи там, тя е голяма вече де, но все пак и на нея и е писнало! Никола да се оправя бързо, днес на градина ли е, горкия успяха ли да наместят хубаво ръчичката?

# 394
  • Асеновград
Честит рожден ден на чаровницата Надина ! Да е много здрава и щастлива !
Милия Никола , дано е добре вече и да нямате повече такива случки !
Нали имахте родителска среща за тези бомбени заплахи , какво говориха там ?

# 395
  • sf
Честит рожден ден на Надина! Да е жива и здрава!   bouquet
ех, тез бели как стават, боли ли го сега Никола?
а тия бомби, думи нямам, язък ви за елитното училище, как не могат да се справят  Rolling Eyes
аз мисля,че ако спрат да отлагат учебния процес, ще спрат и обажданията.

наработих се за днес, утре на басейн  Mr. Green

Дани , сподели после как е минал боулинга, финансово имам впредвид  Whistling

# 396
  • София
Яна да ти е жива и здрава Надина.
Милия Никола как е?
Вико къде ще се пльоскаш?
Били ще дадеш бебето на заем нали?

# 397
  • sf
Във Велинград, трима младежи ще возим с нас, все спортисти, много зле ми влияят на нездравословния живот  Joy
Иве, пусни обява,че гледаш почасово бебета, хем ще им се порадваш, хем пари ще изкараш , а и докато ти писне, ще ги върнеш  hahaha

# 398
  • Асеновград
Иве , по пощата ли да ти го пратя ?
Не знам как ще изплашиш момчетата с бебе.
Снощи си седим с Тедо на дивана , прегърнали сме се и той казва "Много те обичам" , аз отговарям "И аз много те обичам , мамче" , а той ме поглежда учудено и ми казва "Аз говоря на бебето , не на теб" Laughing.

# 399
 Joy Joy Joy сладък Тедо  Heart Eyes
Яна - честит празник! Дано на Никола му мине бързо и си изкарате весело празника.
Дани и на Ицко честито с малко закъснение.

# 400
.....
Снощи си седим с Тедо на дивана , прегърнали сме се и той казва "Много те обичам" , аз отговарям "И аз много те обичам , мамче" , а той ме поглежда учудено и ми казва "Аз говоря на бебето , не на теб" Laughing.
Joy Joy
Били, ти що се месиш в разговора на децата  Grinning Голям сладур е Тедо  Heart Eyes
Яна, да ти е много здрава Надина,  да е все така чаровна и харизматична    bouquet  bouquet
Милия Никола  Hug Боли си това нещо, сега е добре нали?
А за бомбите наистина на родителска среща нищо ли не се реши?   Tired

# 401
  • София
Не Били по еконт че по сигурно Joy
Сладурче е този Тедо Heart Eyes
Вчера носят на Р джони черепа и ме питат мен слушал ли за подарък,Р тича към мен и вика трай си,защо да трая и той поглежда към епилатора и казва ти нали си имаш подарък-трай Crazy ooooh!

# 402
  • Асеновград
Ми така де , сигурно той си е затраял като са го питали дали си слушала , да му върнеш услугата един вид  Joy.
Тедо много често по-възрастни хора го питат "майка ти и баща ти слушат ли те" и той понеже не може да разбере хумора , винаги им отговаря "аз да не съм им татко , че да ме слушат".

# 403
  • Бургас
 Joy Joy Joy Хахахах, ох ще ме уморите с бисерите им.  hahaha Ама вие записвате ли ги че ги помните. Аз си записах този в подписа ми че ми стана много мило.  Blush
Иначе вчера му казвам на ивчо след като се е изтегнал на спалнята и блажено си гледа дисни чанел след като е взет от градината:
- ще те изям бе мамо  Mr. Green
- неееее не ме яж не съм вкусен, мириша на потна риба
 #Crazy ooooh!

# 404
Simple Smile)започват все повече да остроумничат порасналите ни деца LaughingСладури
Честит рожден ден на Надина, да е все така усмихната, чаровна и пленителна, много здраве и щастие й желая!Янче , хубав празник  bouquetСега Никола не го боли нали?Аз много се страхувам вече от тяхните общи игри.Ева постоянно му демонстрира разни номера и той повтаря всичко без никакви задръжки.Много смешно прави шпагат и мост Heart Eyes
Много прекрасен , слънчев ден е днес!Много усмивки на всички  bouquet

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 14:59 от kami27

Общи условия

Активация на акаунт