Къде хвърлихте пъпчето на вашето дете?

• 16 277
  • 151
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • София

И аз не съм хвърлила още пъпчето.  НЗ има ли смисъл. Моето и на сестра ми са хвърлени в болница, уж лекарки да станем. Да ама не, съвсем с друго се занимаваме и двете Simple Smile.

# 107
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами според мен не трябва да се търси смисъл.
Няма как да има такъв в това действие, или вярваш или не. Тоест избираш дали да вярваш, че ще се сбъдне или не..
Аз май реших, все повече се навивам за чужбина. А, мислех си и за медицинския университет.

# 108
За мен е просто една забава. Един ден детето ще пита, аз ще му кажа и то ще се радва. Ще споделя с приятелчета, на дърти години ще се шегува с това. Все едно на прощъпулника кой каквото е хванал това да е станал... То не всеки работи това, за което е учил, камо ли от някакъв пъп да се надяваш! За радост и веселба е всичко. Пък и една миниатюрна изсъхнала кожичка не ми трябва да си пазя, що да не я хвърля някъде?!

# 109
  • София
За мен е просто една забава..
и аз така го възприемам по-скоро, ще остане история за разказване.
а по темата - пъпчето се намира в роял алберт хол в лондон  Laughing

# 110
  • in Wonderland
И аз й го пазя все още, не съм решила къде да го хвърля.

Имам една приятелка , живее в Англия и на големия си син хвърлил пъпа на Олд Трафорд ( стадиона на Манчестър Юн ).

# 111
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Много се чудихме къде да хвърлим пъпчето на каката, така и не се престраших да го изхвърля и слава Богу.Осем години по-късно се роди малкия.

Мисля двете  да ги завържа едно за друго - за да са винаги заедно  Mr. Green, а тази година ще кандидатствам магистратура в университета в който винаги съм мечтала да уча.Ако ме приемат живот и здраве, там мисля да ги оставя, под някоя катедра в юридическия факултет  Mr. Green

# 112
  • София/Севлиево
Никъде, седи си в една кутия, където пазя всичките  първи неща , свързани с него - първа играчка,първа биберона,първа снимка от ехографа,първи положителен тест за бременност и т.н.

# 113
Все още ги пазя.

# 114
  • Оптимист по принуда
В King's College Кеймбридж
Скрит текст:

# 115
Пъпчето на моята внучка хвърлихме в един от институтите на БАН, където работи съпруга ми. За късмет!

# 116
Някъде се загуби. Не вярвам в бабини деветини.

# 117
От списанието на Алена знам,че е много лошо да се пази коса,но сега не се сещам точно защо.Ако някой се интересува ще намеряс списанието и ще опиша защо.

# 118
Пъпчето на сина ми и на една от племенниците ми е хвърлено в двора на Уестминстърския дворец. И аз го приемам ей така като забавна история, както прощапулника. Да е жив и здрав един ден да отиде и да види къде съм го хвърлила.

# 119
И аз не съм го хвърлила никъде. Стои си прибрано у дома, макар често да ме упрекват за това  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт