Къде хвърлихте пъпчето на вашето дете?

• 16 278
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
В Бургас, родния ми град  Heart Eyes

# 91
  • някъде по морето
В църква пред иконата на Света Богородица - тя му е небесната закрилница....

# 92
Наскоро чух за обичай да се зарови под трендафил  Thinking

# 93
Във вкъщи са и на двамата ми сина Simple Smile

# 94
На големия-на стадиона, а на малкия още е при мен.Не съм решила къде да го хвърля. Чудя се дали има някакъв ритуал ,когато се хвърля пъпа-казва ли се някакво наричане или нещо подобно? Rolling Eyes

# 95
А като изберете мястото къде точно го хвърляте- на земята, край храст, ако е сграда къде точно?  newsm78

# 96
  • Once there was a Hushpuppy...
Ние с мъжа ми докато се усетим на прегледа при педи ,сестрата  взе да събуе бебо и хврли пъпчето в коша.Яд ме е, ама как на италианката да и обяснявам какъв е нашия ритуал.Остава ми утехата ,че е хвърлен в центъра на Милано Mr. Green

Това е най-хубава история, която съм чувала Hug Hug Hug
Достави ми голяма радост и ни развесели много, наистина не съм чела нещо по-интересно и забавно, чудесна история!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз още го държа нашето и се чудя... Thinking

# 97
Нашето стой в нас в една касичка и там се събират пари, които и дават. Ами откак се е родила винаги има там парички, даже понякога си стават доста Simple Smile Идеята ни беше да и върви на пълно и винаги да има това от което се нуждае. Още не сме мислили къде да го хвърляме.

# 98
  • вече Пловдив
Наскоро чух за обичай да се зарови под трендафил  Thinking
Защо? Thinking
Иначе и пъпчето на дъщеря ми е още у мен. Откакто се е родила, сме се местили 3 пъти, но още не съм харесала мястото, където да го хвърля...

# 99
На големия-на стадиона, а на малкия още е при мен.Не съм решила къде да го хвърля. Чудя се дали има някакъв ритуал ,когато се хвърля пъпа-казва ли се някакво наричане или нещо подобно? Rolling Eyes

И аз тва се замислих.. Дали се казва нещо, нека разберем повече Simple Smile

# 100
Не знам защо под трендафил, само толкова ми казаха.

Нищо не съм наричала, изричала, клетви не съм редила  Simple Smile

# 101
Егоистично или не,и аз искам да е тук в Родината ни.Ще се радвам да споделите интересни местенца,че и аз още си го пазя и някак ми е свидно просто ей така да го оставя някъде.Все си представям,че ще усетя мястото,но за сега ......... newsm78

# 102
Падна в болницата.

# 103
Пъпчето на моята щерка падна някъде към втората седмица след изписването.Много се чудих през това време къде да го хвърля и реших че ще го хвърля в зала 1 на НДК.Много ми се иска да стане певица,актриса или танциорка.Естествено тя сама ще си реши какво да бъде Simple Smile

# 104
  • вече Пловдив
Днес бяхме на Ден на отворените врати в авиобаза Граф Игнатиево и семейство хвърли пъпчето на сина си на пистата.  Party Мечта на бащата била да стане пилот, но не успял. Хареса ми идеята - някак романтично и нетрадиционно ми се видя...
На който му е интересно, да гледа репортаж в новините на Нова довечера  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт