Къде хвърлихте пъпчето на вашето дете?

• 16 279
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
Само не ни е ясно действието по хвърлянето - да остави кутийката на някое по-скрияно място или просто да изсипе пъпчето някъде на земята в двора на университета?

Просто да го метне, през рамо, пък където падне.
Аз това лято ще върша тази дейност, САЩ или отново Сорбоната, това се чудя.

# 76
  • Пловдив
И нашето пъпче е в кутийка , и моето е в мен, майка ми го даде като станах на 16-17 и ми каза да го хвърля където искам аз  newsm78 сега и моето и на синът ми са заедно Joy

# 77
Оф,че ми е болен тоз въпрос......И аз пазя на детенцето ми и все ми се свиди и все не е точно това местенце и все си отлагам хвърлянето.Незнам изобщо дали човек чувства точното време и място?

# 78
  • Пловдив
Недейте така мамчета. Ако с едно пъпче не можете да се разделите , какво остава един ден да се разделите с децата си и да ги пуснете да водят самостоятелен живот.

# 79
Сравнението не ми се струва мн уместно.

# 80
Недейте така мамчета. Ако с едно пъпче не можете да се разделите , какво остава един ден да се разделите с децата си и да ги пуснете да водят самостоятелен живот.
-Ще го пусна разбира се да си има собствен живот,но сякаш за пъпчето все не намирам подходящото място Embarassed.Мисля,че трябва да го почувствам или усетя,а досега не ми се е случило.

# 81
Ох, и аз съм го прибрала в кутийка и не мога да реша къде да го хвърля...А и на мен ми е свидно!

# 82
Къде хвърлихте пъпчетата на вашите бебета Simple Smile

# 83
Къде хвърлихте пъпчетата на вашите бебета Simple Smile
Има такава тема  Peace

Иначе аз го хвърлих,където се роди  Peace

# 84
Малката лисичка, в смисъл, в болницата или в града, в който се роди?

Иначе има 10 такива теми през годините, но въпроса си остава актуален  Simple Smile

Аз го хвърлих в операта, на Риголето.

# 85
pina , в клиниката ,да  Hug

Да,така е,въпросът е актуален  Peace

# 86
Ние с мъжа ми докато се усетим на прегледа при педи ,сестрата  взе да събуе бебо и хврли пъпчето в коша.Яд ме е, ама как на италианката да и обяснявам какъв е нашия ритуал.Остава ми утехата ,че е хвърлен в центъра на Милано Mr. Green

# 87
  • София
На големият ми син - в Болоня. На малките - още са вкъщи и не се ги хвърлили някъде. Но ще го направим. Sunglasses

# 88
  • Варна
В Медицинския университет , Варна , някъде в двора  Laughing
Случи се като на шега, но ми хареса, че стана така  Simple Smile

# 89
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На голямата - в двора на СУ Simple Smile Бяхме в 3-ти курс студенти и през '98-ма ... не му мечтаех и мислех много Simple Smile На другите 2 дребни още са си при мен ... Имам огромна дилема - дали да ги хвърля някъде в Чужбината или ... да ги хвърля някъде из Родината ... много егоистично искам да са си покрай мен ...

Общи условия

Активация на акаунт