Къде хвърлихте пъпчето на вашето дете?

• 16 283
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
  • До морето
Още никъде, пазя си го в кутията ми за бижута! Обаче той (синът ми) е правен в Барселона като ходихме на мач, татко му е футболист и съм си намислила някой ден да го хвърля на Камп Ноу  Grinning Може пък да стане следващия Меси, лошо ли ще му е?  Laughing

# 61
  • София
Още никъде, стои в шкаф в един  портфейл заедно с моята и неговата гривничка.

# 62
Ншият пъп е в Лондон

# 63
Не е хвърлен. В кутийка е. Забелязвам, че това е май тенденция.  Thinking Или мода?   newsm78  Laughing

# 64
На тенис корта - решихме го още когато разбрах, че съм бременна, та и преди това даже.
Имах идея и за летището, за да обиколи света, но половинката ме убеди, че това така или иначе ще стане, ако му потръгне с тениса Wink

# 65
На нас ни падна още първите дни в болницата, затова решихме да го хвърлим в Медицинския университет - може пък да стане някой завиден лекар  Simple Smile

# 66
и на двете деца пъпчетата са хвърлени в едно училище, съвсем стандартно, но ....чудихме се, чудихме и накрая си решихме да е там.

# 67
  • София
И нашите са в Лондон,на голямия стоя в къщи 17 години,преди две години и двата ги хвърлихмв заедно Peace

# 68
Отначало беше  в двора на едно имение, но после го хвърлихме до една банка Wink

# 69
  • София
В Рим - в река Тибър. Grinning

# 70
и на двете ми деца са си още в къщи  Embarassed чинно прибрани в красиви отделни кутийки....на доста места бяхме откакто се родиха,ама все ми се свидят... Blush

# 71
На моето момиче пъпчето го съхраняваме чинно в една кутийка Simple Smile
Има едни много сладки кутии за спомени за бебчета и малки деца. В тях се слага пъпчето, кичур коса от кръщенето, първото паднало зъбче и други такива важни неща.
Мисля да направя нещо подобно...сандък със бебешки съкровища Heart Eyes

# 72
На близнаците пъпчетата са в Париж,а на малката още седи в една кутийка.

# 73
  • София
Още никъде, стои в шкаф в един  портфейл заедно с моята и неговата гривничка.

И нашето е така ,само че в кутия за сувенири

# 74
здравейте, падна ни пъпчето, аз го прибрах в една кутийка и го дадох на една приятелка да го хвърли в двора на Сорбоната. Само не ни е ясно действието по хвърлянето - да остави кутийката на някое по-скрияно място или просто да изсипе пъпчето някъде на земята в двора на университета?

Общи условия

Активация на акаунт