Къде хвърлихте пъпчето на вашето дете?

• 16 284
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз още си пазя пъпчето на сина ми в къщи в една кутия с други сантиментални за мен вещи, като гривничките от болницата, първият биберон, първите обувчици и т.н. Не мога да реша къде да го хвърля, а и вътрешно предпочитам да го запазя. Не вярвам на суеверията  Peace

# 46
Не съм го хвърлила никъде и не възнамерявам да го правя. Ще си го пазя при останалите неща на беба.

# 47
И на двамата заминаха на боклука... Mr. Green

# 48
На баткото пъпчето си е вкъщи, на малката в Института по педиатрия  Peace

# 49
  • София
Ние също не сме го хвърлили още, а и не сме мислили сериозно къде да е  Simple Smile не че вярваме на тези неща, но посто ей така за обичая  Laughing иначе в момента седи в кутия със всичките първи неща на детето, включително гривните ни от болницата  Laughing

# 50
И нашето още не е хвърлено.

# 51
  • в Надежда-та
В университета в Нюкасъл, едния в бизнес факлутета, другия в медицинския.

# 52
Честно казано бях забравила за пъпчетата.Ама и май не ми се хвърлят никъде.Не знам,може би ще взема някоя идея тук от темата.

# 53
На скалите на Враца (и двамата с таткото се занимаваме със скално катерене)...

# 54
Никъде, но и не си представям да го хвърля някъде. Как става номерът? Отивам в университет, примерно, и го мятам... къде го мятам?
Свекървата има мераци да го хвърляме в Пловдивския университет, а аз ѝ казах, че в български ВУЗ не хвърлям, ще го пазим, докато имаме възможност да посетим MIT (мечтата на таткото).

# 55
  • В море от любов
Като гледам всички клонят към университетите. Mr. Green
На баткото не помня какво съм го направила, но на другите две са у мен, още се чудя. Сигурно докато се оженят и ще им го подаря на сватбата. Joy Joy

# 56
Майка ми пази моят пъп и зъбчетата ми в една кутийка. Скоро ги гледах. Сигурно и аз ще запазя пъпчето на моето бебче  Simple Smile

# 57
Връчих го на леля и-по нейно усмотрение, че да не се налага да мисля. В някакъв манастир отиде Joy

# 58
Шушулче, ако детето ви е роден цигулар, ще си биете в главата мечтата на таткото. Laughing
А, таткото иска да преподава там, та между другото и да ѝ хвърлим пъпа де. Иначе, ще я подкрепим, каквото и да реши.
Моят е хвърлен в медицински университет и 4 месеца преди КСК аз се готвих за изпити за медицина, един ден се скарах с майка ми и напук ѝ казах, че няма да кандидатствам медицина. Едва оживя от шока Whistling, но аз не съжалявам Peace.

# 59
devi4ca ,май наистина имаше и такива майки,които са запазили първите нокти.... ThinkingНе ми се връща назад,но със сигурност съществуват и такива.При всички случаи обаче съм напълно съгласна с постинга ти.
Лошо е как една тема може да се превърне в бойно поле само от два-три реда,написани с ирония...Незнам дали е в реда на нещата,но пъпчето и косичка съм си запазила,теста за бременност също.Може и първото зъбче да запазя-що пък не Wink

Общи условия

Активация на акаунт