Къде хвърлихте пъпчето на вашето дете?

• 16 286
  • 151
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Все още си седи на секцията отгоре, заедно с косичката. Мислех да ги хвърлям в чужбина, но все още се двоумя. Ще поседи още там, докато реша къде да го закотвя  Simple Smile

# 31
Където се роди , в "Селена" АГ - Пловдив

# 32
Аз все още го държа в една кутийка. Не съм мислила къде да го хвърля.

# 33
  • Пловдив
Съпругът ми го хвърли във Външно министерство София.

# 34
И на двете ми деца е в къщи.Големият е вече на 5.5г. ,до кога се може да се хвърлят?Майка ми наскоро ме пита и не беше сигурна дали сега мога да го хвърля някъде .Когато падна,мъжа ми имаше изпит на летището и исках да е там,но свекървата не даде.Свекър ми е в авиацията цял живот и започна да ме разубеждава как ще има да го мисля непрекъснато и т.н. !И така си остана в къщи на секцията,вече и на бебето е там!

# 35
  • в огледалото на живота
Цитат
.Големият е вече на 5.5г. ,до кога се може да се хвърлят?
Е,то няма определен срок  Grinning
Може и в къщи да си го пазиш Wink

# 36
в училище

# 37
В училището ,където искаме да учи /по бабини съвети да му върви с ученето/:)

# 38
моето пъпче е хвърлено на покрива на близкото училище, такъв мерак да тръгна - на 6 Simple Smile

(по разказ на татко ми)

# 39
  • До морето
Още никъде, стои си в кутията ми за бижута  Heart Eyes Но понеже го направихме (детето, не пъпа) като ходихме на мач на Барселона,може би някой ден ще го хвърля на Камп Ноу  Wink

# 40
Аз също не съм ги хвърлила. От много чудене накрая са си в къщи.
Не мисля че е на лошо да си останат в къщи. На братовчедките леля ми не ги хвърли, едната работи в министерство с три езика е,а другата е студентка в университет,иска да става ветеринарен лекар.Незнам дали има връзка с пъпчето но голямата живее с приятеля си близо да родителите си Mr. Green
Мойто е хвърлено в Техническия университет и го завърших,на брат ми също там , но предпочете Софийския университет.
И малко не по темата майка ми била в Габрово и купила кухненска престилка , като си казала тази престилка един ден ще е за бъдещата ми снаха. Е познайте снаха ми от кой град е Grinning

# 41
  • Пловдив
И аз не съм решила още. Събирам мнения. На едни познати го хвърлили на Олимп...и се чудим  и бъзикаме Бог ли искали да стане  Grinning))

# 42
еее добре бе,аз си мислих,че само аз го пазя като наследство Laughing

честно казано имах 100 идеи къде да го хвърля и като се стигна до това никоя не ми се стори достатъчно добра Mr. Green Joy смятам да го мъдря още някоя и друга година  hahaha

# 43
Пазя си пъпчето в един албум със всички снимки от видеозона щипката от пъпчето гривните с номерцата, изследванията(тях не знам за какво но ги пазя) през бременността. Пазя си и косичката от кръщенето, кичурче от първата подстрижка, свещите от кръщенето, свещичката и играчките от тортата всичко. Много съжалявам, обаче, че въобще не светнах да си взема и табелката от кошчето в болницата, където пише колко кг и см е родено детето и по какъв начин...

# 44
Пазя си пъпчето в един албум със всички снимки от видеозона щипката от пъпчето гривните с номерцата, изследванията(тях не знам за какво но ги пазя) през бременността. Пазя си и косичката от кръщенето, кичурче от първата подстрижка, свещите от кръщенето, свещичката и играчките от тортата всичко. Много съжалявам, обаче, че въобще не светнах да си взема и табелката от кошчето в болницата, където пише колко кг и см е родено детето и по какъв начин...
И аз пазя всичко ама за табелка от болницата не съм се сетила Joy

Общи условия

Активация на акаунт