Професионални серии за коса - тема 46

• 64 308
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Гледам, че се коментира дали продуктите от Enzo са оригинални, а нищо не казвате за този сайт Angel Cosmetics  newsm78 Как са нещата там? Освен Alfaparf имат и Saphir, BES... какви са отзивите за тези продукти, защото ми се виждат на много приемливи цени  Whistling шампоани и балсами по 1000 мл за 20-25 лв  Crazy
Поздрави   bouquet
От този сайт си поръчах на Алфапарф лилавата серия шампоан и балсам, като аромат бяха същите като при фризьора , но определено не видях никакъв ефект Crossing Arms

# 631
 GodaiVa видях, че си писала по- напред в темата, че си търсиш маска. Аз съм страшно доволна от маските на Фито, въпреки че май не ги пречисляваме към проф. продукти тук. По аптеките, където ги продават имат и тестери, пробвай Simple Smile

# 632
  • in a Lovesong
Гледам, че се коментира дали продуктите от Enzo са оригинални, а нищо не казвате за този сайт Angel Cosmetics  newsm78 Как са нещата там? Освен Alfaparf имат и Saphir, BES... какви са отзивите за тези продукти, защото ми се виждат на много приемливи цени  Whistling шампоани и балсами по 1000 мл за 20-25 лв  Crazy
Поздрави   bouquet
От този сайт си поръчах на Алфапарф лилавата серия шампоан и балсам, като аромат бяха същите като при фризьора , но определено не видях никакъв ефект Crossing Arms
Хммм  newsm78 Благодаря ти за отговора, май ще изчакам Рибката да видим как ще са при тях нещата с Алфапарф Simple Smile

# 633
  • Варна
Поздрави   bouquet
Хммм  newsm78 Благодаря ти за отговора, май ще изчакам Рибката да видим как ще са при тях нещата с Алфапарф Simple Smile
И аз изчаквам с интерес  Party

# 634
  • in a Lovesong
Момичета... проблем  Mr. Green Сега се измих пак с Aphogee-то за изтощена коса (съдържа протеин), някъде пето-шесто измиване ми беше и този път за разлика от предишните пъти шампоана много се разпени и косата малко се сплъсти и не седи толкова хубаво  Sad ... значи ли това, че косата ми си е взела всичко необходимо от този шампоан и не и трябва вече  newsm78 И с какъв да го заменя  ooooh!

# 635
Всеки път през равен интервал ли я миеш и винаги ли с една и съща маска?

Защото при мен разликата от усещането от шампоана идва от там каква маска съм слагала предния път, ако път съм сложила нещо съвсем силно протеиново усещането е съвсем различно.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 17:03 от Виолетова

# 636
  • Sofia
Здравейте, момичета. Постоянно ви следя, но гледам да не досаждам много с въпроси.  Peace
Косата ми е с фин косъм, винаги съм мислела, че е рядка, но фризьорката ми каза, че е гъста, третирана, ползвам основно сешоар, преса вече много рядко. От много години бях с руси кичури, но вчера ми писна и се боядисах с Иноа 8,21
Кичурите ми прозират отдолу, което в голяма степен е желан ефект.
Тъй като нищо не разбирам от боядисване, може ли да ми кажете какви грижи да полагам, за да запазя цвета. Имам Лумино контраст, мога ли да продължа да го използвам или да си взема специално за боядисана коса?

Освен това мислех да си взема Форс вектор, но фризьорката ми препоръча Age supreme. Какво е вашето мнение за тази серия? От търсачката ми изкара само мнения, че миреше гадно и основно го срещнах в разменните, а като действие как е?

# 637
GodaiVa видях, че си писала по- напред в темата, че си търсиш маска. Аз съм страшно доволна от маските на Фито, въпреки че май не ги пречисляваме към проф. продукти тук. По аптеките, където ги продават имат и тестери, пробвай Simple Smile

Специално аз предпочитам медицинска пред проф. козметика.Загледах се във Фито маска карите.Малка е разфасовката 200мл. но може да я ползвам като редувам с други.Хареса ми,че може да се стои по 30мин. за силно изтощени коси.
Каква е консистенцията на маската и бързо ли се харчи?

# 638
 lilitu, ами за боядисване с Иноа препоръчват шампоан и маска Иноа Simple Smile

Или ползвай шампоани без сулфати

GodaiVa, НЕ съществува понятие МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА   bouquet

това е коментирано във форума от специалисти

Или е козметика, или е лекарство. Да се продава по аптеките е маркетингов трик, но козметиката не е лечебна  Peace

Маската Фито преди години я обожавах, за мен беше най-невероятната маска, но след като смениха и опаковката, и съдържанието не беше същото и се разочаровах от нея. Бих пробвала отново да видя дали случайно не е старата маска, обожавах й аромата също!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 17:18 от Виолетова

# 639
 Виолетова
 леле тя, ако сега ми харесва, жалко че и "страрата" не съм пробвала. Ти Фито към какъв тип козметика би я пречислила? Проф. , не проф. ?

GodaiVa 
Фитожоба- ухае уникалко Mr. Green и мириса ти остава на главата. Води се за суха коса, става ми много мека. Ползвах я около 3 месеца, миене през ден. И имам още малко.
Взех си сега и Фитокарите- и тя мирише хубаво. Води се за много сухи коси. За съжаление все съм я слагала в комбинация с протеини и не мога да усетя истинската хидратация, която дава. Днес съм решила да я сложа в комбинация само с хидратиращи да видим.
Аптеките, където ги предлагат, са снабдени с много тестери, ако попаднеш на добронамерени консултантки, ще те снабдят Simple Smile

# 640
Ами, водейки се от логиката, не е професионална, защото не се използва от професионалисти - фризьори. Но за мен е много високо качество, аз харесвам Фито.

# 641

GodaiVa 
Фитожоба- ухае уникалко Mr. Green и мириса ти остава на главата. Води се за суха коса, става ми много мека. Ползвах я около 3 месеца, миене през ден. И имам още малко.
Взех си сега и Фитокарите- и тя мирише хубаво. Води се за много сухи коси. За съжаление все съм я слагала в комбинация с протеини и не мога да усетя истинската хидратация, която дава. Днес съм решила да я сложа в комбинация само с хидратиращи да видим.

Аз останах с впечатление,че карите е за още по-сухи коси от тази жожоба.Правилно ли съм разбрала?
Много време я ползваш,сигурно е много гъста?

# 642
  • София
lilitu и аз ти препоръчвам серията на Иноа  Peace
а за Age supreme - хубава е маската, уплътнява, прави косата "жилава" в хубавия смисъл, но да - не мирише много хубаво

# 643
+1 За ФИТО и от мен ползвала съм техни шампоани и съм много доволна.

# 644
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета. Постоянно ви следя, но гледам да не досаждам много с въпроси.  Peace
Косата ми е с фин косъм, винаги съм мислела, че е рядка, но фризьорката ми каза, че е гъста, третирана, ползвам основно сешоар, преса вече много рядко. От много години бях с руси кичури, но вчера ми писна и се боядисах с Иноа 8,21
Кичурите ми прозират отдолу, което в голяма степен е желан ефект.
Тъй като нищо не разбирам от боядисване, може ли да ми кажете какви грижи да полагам, за да запазя цвета. Имам Лумино контраст, мога ли да продължа да го използвам или да си взема специално за боядисана коса?

Освен това мислех да си взема Форс вектор, но фризьорката ми препоръча Age supreme. Какво е вашето мнение за тази серия? От търсачката ми изкара само мнения, че миреше гадно и основно го срещнах в разменните, а като действие как е?

можеш да ползваш луминото  Peace избягвай да ползваш много серии за обем, които остъргват косъма, не нагрявай косата с маска на нея - да не се запарва, не ходи на СПА, парна баня, сауна ....

форс вектор - маската е много хубава, но ша,поанът е силно премиваш и ако взимаш - да е маската

и age supreme - az харесвам и маската и шампоана  Peace подходяща е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт