Професионални серии за коса - тема 46

• 64 355
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Ванинка, линкът е на Тиги.

# 616
  • София
Ванинка, линкът е на Тиги.

Ох, че съм заспала  Blush, мерси  Hug

# 617
GodaiVa,и на мен Витамино Колор ми е много любима,серията наистина е лекичка аз си я използвам за по честа употреба,косата ми след нея винаги е мекичка и ухае чудесно Heart Eyes

# 618
Благодаря на feeling i vanina_ch предпазихте ме от още един продукт по погрешка Simple Smile

# 619
Здравейте,време е за първия ми пост.Искам да благодаря на всички вас, които обсъждате и пишете теми във форума,защото сте ми помагали не веднъж.
След дълго четене на мнения и коментари из форума ,да си поръчам прогесионални продукти за коса.Въпреки негативните мнения които прочетох еших да ги поръчам от Enzo.bg с предварителна уговорка ако продуктите не отговарят на очакванията( липсващи части,неизправни флакони,неприятни миризми и т.н ) могат да бъдат върнати.Избрах да са на  l'oreal professionelle.Косата ми е дълга малко под раменете,до средата е права,от средата към краищата е чуплива,небоядисвана,определям я за нормална(при използване на шампоан head&shoulders не се омазнява,при използване на шампоан  Avon с арганово масло и Oriflame мед и мляко се омазнява на втория ден).
От начало мислех да поръчам шампоан, балсам и серум от серията liss ultime за непокорна коса ,но от мненията които прочетох,че бързо сплъстява и омазнява косата се отказах.Искам след използване на дадените продукти да получа обем и подхранване в корените и гладка,мека , лъскава и оформена за дълго време коса .
За това се спрях на следните продукти:
-подхранващ шампоан за нормална коса, без парабени  Purete Naturelle или шампоан за обем Volume Expand ;
-маска за коса Liss Ultime която мисля да нанасям от средата към краищата,за да не ми се омазняват корените;
-стилизиращ продукт на Techni Art ,след изсушаване със сешоар и оформяне на краища с четка спрей за брилянтен блясък Gloss 
Control със степен на фиксация 3 ,което се надявам да не прави косата твърда като напръскана с лак за коса.
Много се чудя за третия продукт.От същата серия Techni Art има Liss кристали за коса, към серията Loss Ultime също има серум за блясък и мекота.
Много ми е трудно да взема решение за продуктите които да поръчам.Ако сте използвали някои от тези продукти споделете мнение.Благодаря Ви предватително.
П.П Не съм сигурна дали темата е на правилното място,извинявам се предварително ако не съм уцелила.

# 620
  • Бургас / София
На много места са спряли някои продукти на Джойко  newsm78

# 621
  • в 1001-та нощ
След обичайното измиване / с витамино колор/ на поизсушена с кърпа коса, впръсках и стоях около 15мин.Измих, почувствах косата си така, като след силно протеинов продукт, което за моята коса е - суха, заплитаща се, твърда.

Я! Много интересно.
Ще взема да поръчам от ампулите, пък да видим. 
Шампоана и маската усетих съвсем в другата крайност....

може би не е случайно  Peace допълват се - при лореал - често е така  bowuu и на мен ми стана интересно  Peace

# 622
Здравейте! Имам едно може би на пръв поглед глупаво запитване към вас, но все пак ще го задам. Хвърлила съм око на ето това => http://www.enzo.bg/kozmetika/alfaparf-milano/alfaparf-milano-uom … tment-12-x-10-ml/ , но не мога да избегна факта,че пише ЗА МЪЖЕ. Каква е разликата?.... Смисъл,нещо би ли ми навредило ,ако пробвам? Кое е специфичното като пише,че са ампули ЗА МЪЖЕ? Благодаря предварително Simple Smile Hug

# 623
Самоцитирам се

Момичета, може ли да сравните бамбуковата маска с 2 - мин. реконструктор и Дийп кеър. Косата ми е изтъняла вследствие на диета и косопад, нетретирана и искам да стане по - жилава и плътна. От трите съм използвала само Дийп кеър, хареса ми, не ми пресушава, но искам да пробвам и някоя от другите.

# 624
Самоцитирам се

Момичета, може ли да сравните бамбуковата маска с 2 - мин. реконструктор и Дийп кеър. Косата ми е изтъняла вследствие на диета и косопад, нетретирана и искам да стане по - жилава и плътна. От трите съм използвала само Дийп кеър, хареса ми, не ми пресушава, но искам да пробвам и някоя от другите.
2-минутният си е обикновена маска според мен. Използвам го да си запечатвам концентратите на Лореал или когато съм останала без идеи какво да си клепна на косата.  Mr. Green Лично мнение, пробвай първо бамбука. Simple Smile

# 625
Кой е най-ефикасния продукт за обем?

# 626
На мен 2-минутния реконструктор ми идва много по-силен от която и да е циментова маска. Имам втвърдяване на косата и уплътняване, но ако прекаля и сухота.

# 627
Момичета, може би ще задам малко тъп въпрос, но все пак да си питам аз.  Embarassed
Интересувам се, дали след еластисайзър мога да нанеса от матиращия балсам на Престиж? Дали ще има някакъв ефект изобщо, от матирането, или не? Rolling Eyes

# 628
  • in a Lovesong
Гледам, че се коментира дали продуктите от Enzo са оригинални, а нищо не казвате за този сайт Angel Cosmetics  newsm78 Как са нещата там? Освен Alfaparf имат и Saphir, BES... какви са отзивите за тези продукти, защото ми се виждат на много приемливи цени  Whistling шампоани и балсами по 1000 мл за 20-25 лв  Crazy
Поздрави   bouquet

# 629
Гледам, че се коментира дали продуктите от Enzo са оригинални, а нищо не казвате за този сайт Angel Cosmetics  newsm78 Как са нещата там? Освен Alfaparf имат и Saphir, BES... какви са отзивите за тези продукти, защото ми се виждат на много приемливи цени  Whistling шампоани и балсами по 1000 мл за 20-25 лв  Crazy
Поздрави   bouquet
За оригиналност не мога нищо да кажа.Иаз се заглеждам по маските на BES

Общи условия

Активация на акаунт