Професионални серии за коса - тема 46

• 64 565
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
За много години, момичета !!!

Може ли отзиви за маската Kerastase Elixir ultime и серията на Лореал Pro-Keratin Refill?

Ако някой има излишни 500 мл ш-н Олео Релакс нека ми пише, с удоволствие ще ги взема.

Daniela S, пробвай маската Олео релакс. Тя ми е фаворит - подхранва, разплита и приглажда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 18:33 от *dreamer*

# 241
Здравейте момичета,
имам колебание кой продукт да си взема. Спряла съм се на следните:
1. Маската Архитект на Керастаз
2. Хрома рич на Керастаз
3. Редкен екстрийм балсама
Боядисвам се на 3 месеца веднъж, косата ми е с тънък косъм и лесно се утежнява, мия я на 3-4 дни ако съм с преса или на 2 дни без преса, чувствителен скалп. Дълга е до под раменете.
Ползвам ЛП Деликат колор шампоана или на Шварцкопф за боядисана коса - първият е по-добър, маска за боядисана коса розовата на ЛП и балсама на Голдуел за боядисана коса Колорглоу, но и двете са ми на свършване и искам за пробвам нещо ново. Също слагам Л2 и кристалите на Чи, но напоследък ми е малко по-суха косата и се забелязва, че ми се заплита в краищата и се наелектризира лесно. Предполагам, че е от сезона.

Целта ми е  продуктът да подхранва добре дължините, да разплита добре, да изглажда косъма. Ако някои ги е ползвал тези продукти, ще се радвам на съвет, разбира се, приемам и предложения за други пробвани от вас продукти, които си заслужават.
Daniela S , за мен изобщо положението не е от сезона, а от това, че не ползваш някакви кристали или олио за връхчетата най-малко. За мен Л2 и коприната не правят нищо срещу суха и заплетена коса. Л2 е един нормален балсам в спрей, хубав но недостатъчен, коприната не хидратира. В темата има много материал какви кристали/ олио да си избереш - избора е голям Peace

# 242
Да споделя  за тези продукти,невероятно дебре ми се отразиха на Редкен тези продукти,очарована съм, отразяват ми се добре при изправяне в домашни условия,макар и не чак толкова често да го правя, понеже всея къдря,но резултата е мека и лъскава коса Grinning
http://www.feelunique.com/p/Redken-Smooth-Lock-Heat-Glide-150ml
http://www.feelunique.com/p/Redken-Glass-01-100ml

# 243
  • Бургас / София
Благодаря за отговора Жаки   bouquet

# 244
  • Пловдив
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out

# 245

Daniela S , за мен изобщо положението не е от сезона, а от това, че не ползваш някакви кристали или олио за връхчетата най-малко. За мен Л2 и коприната не правят нищо срещу суха и заплетена коса. Л2 е един нормален балсам в спрей, хубав но недостатъчен, коприната не хидратира. В темата има много материал какви кристали/ олио да си избереш - избора е голям Peace
Аз ползвам олиото на макадамия и пак се наелектризира от време на време, според мен се дължи на недостатъчно хидратирана коса като цяло- климатици, студ, твърда вода, вентилаторни печки, шапки, изкуствени материи и тн са причина за отрицателното зареждане на косата през зимата.

# 246
  • София
Може ли отзиви за маската Kerastase Elixir ultime и серията на Лореал Pro-Keratin Refill?

Днес получих серията Kerastase Elixir ultime, ще я пробвам скоро и ще напиша отзиви.

# 247

Днес получих серията Kerastase Elixir ultime, ще я пробвам скоро и ще напиша отзиви.

И аз получих маската елесир ултим,мога да дам от нея за проба  Peace

# 248
Какво стана с новата кератинова линия на Лореал,някой има ли впечатления вече? Моля,който я има да снима/напише състава на маската.

Може ли отзиви за и серията на Лореал Pro-Keratin Refill?

Така...  Задава се критикът.   Embarassed
Снощи се измих с гореспоменатата серия.
Не ме впечатли. Приглади ми косата и не я почувствах чиста. Измих я три пъти с шампоан(Нещо, което по принцип НЕ правя, но исках да усетя косата си чиста), но тц!  Шампоана усетих приглаждащ - доста, маската пък ми беше безразлична - с мъчен опит да компенсира омасляващия ефект на шампоана.   Confused

Още един отчет съм обещала. За Алтерна.   Simple Smile
Може би, защото усетих хубавото, затова съм така критична към Л'ореал-ската серия.    newsm78
Копирам хвалебствията, които писах на приятелка.     Hug
"Докато се измивах с Алтерна, не бях впечатлена. Да не говорим, че шампоана адски заплете косата ми, тя се оплете нагоре и заприлича досущ на афро перука.  Балсамът е гъст като маска и се разнася супер лесно. След отмиването, косата ми беше нито много мека, нито втвърдена. Някак... нормална. След подсушаването обаче косата ми буквално беше в най-добрия си вид... изобщо. Беше гладка, но не утежнена. Бляскава. Въпреки, че косата ми е плътна, тя се мачка бързо. След Алтерна(още повече, че серията е приглаждаща), косата ми не се измачка след 3 дни. Бях изумена."
Серията, която имам, е Bamboo Smooth.   Peace   Heart Eyes

______Freya_______, ще се постарая до края на вечерта да снимам.   Peace

# 249
Лошо....сега много се разколебах за тоя Про кератин Rolling Eyes
Не ти ли направи достатъчно пяна? Приглаждащи шампоани хич не обичам no

# 250
На мен ми направи доста пяна и добре ми изми косата,омекоти я .Маската ми мирише близко до 2 мин. рек. Афоджи.

# 251
Афоджито много готино мирише....на нещо като кокос Heart Eyes

# 252
Да,точно така,но по слабо  Peace

# 253
  • София
Кода за hairsupermarket e TENPERCENT за 10%,но на мен не ми хвана.Всички продукти бяха от Try me week. Иначе за нормални продукти пробвах и хвана,но не ги исках тях:)

Скрит текст:
А до кога е валиден кода?

# 254
Лошо....сега много се разколебах за тоя Про кератин Rolling Eyes
Не ти ли направи достатъчно пяна? Приглаждащи шампоани хич не обичам no

Добра пяна направи, но усещах ръцете си като намаслени. Кофти. Особено, ако очакваш друг ефект.   Mr. Green
Не искам да те разубеждавам, така го усетих аз. И то от едно ползване. Мога да ти пратя проба, ако искаш. Поне да знаеш какво да очакваш.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт