Професионални серии за коса - тема 46

• 64 469
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out

претоварила си я с нещо, може би си прекалила с грижите  Peace

направи дълбоко почистване и започни с по-леки продукти  Peace после лек протеин, лека хидратация и постепенни градирай, докато усетиш златната среда; усетиш ли я добре - не я задушавай - пак направи пауза с по-леки продукти  Peace

# 271
Мерси Hug Значи да не я мисля

Wink     Hug

Ти имаше ли Tangle Teezer? Спомням си, че беше писала за нея, но... до тук.   Blush

# 272
Имам. Много прехвалена четка. Разресва добре, но само понякога. Тоест в случаите когато косата ми не е заплетена и е прясно измита.
Както я рекламират, че никога не скубела и разплитала всяка коса изобщо не е вярно.
Моята коса като се заплете на тила е нещо ужасно Sad  Супер много ме е скубала тази четка и след сигурно един час ресане и 2 шепи олио се оправя положението. За детски или тънки коси ще е ок, но за много дълги, гъсти и сухи не е особено приятна.
Глиганската ми четка е в пъти по-добра и щадяща към косата.

# 273
Имам и двете и сигурно се потретвам, но четката на Макадамия ми харесва повече, защото не дращи като тангъл тиийзъра и има дръжка, за която да се хване. При мен разресването е супер лесно, за разлика от други четки и гребени.

Но също ми прави впечатление, че колкото по-рядко се мие косата, толкова повече се реше трудно, заплита и се къса. Поне при мен миенето през ден също дава ефект откъм ресане.

# 274
Aз напълно съм я оставила. И от както не я ползвам косата ми изглежда и се чувства по-добре.
Много рядко и ако съм с гладка и прясно измита коса си я сресвам, заради самото усещане за масаж.

# 275
Моят стар фризьор много ми хвалеше тази четка, но супер много ми се наелектрезираше косата от нея..   Confused

# 276
  • Пловдив
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out

претоварила си я с нещо, може би си прекалила с грижите  Peace

направи дълбоко почистване и започни с по-леки продукти  Peace после лек протеин, лека хидратация и постепенни градирай, докато усетиш златната среда; усетиш ли я добре - не я задушавай - пак направи пауза с по-леки продукти  Peace

И аз така си мислех, но онзи ден измих със шампоана на Лореал за дълбоко почистване и сложих  само балсамче, после за финиш Л2 и кристали Лакме и ... пак същата работа. А реално като се замисля слаби шампоани нямам  Mr. Green  Гледам Орофлуидо сега и се чудя слаб ли е силен ли е ... Чудя се нещо наистина за честа употреба, което да не премива, тъй като напоследък си мия косата често, а принципно я миех преди на 3-4 дни.

# 277
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out
Моята по едно време беше така и се преобрази след като ползвах ДК на Лакме с загряване.

# 278
  • Пловдив
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out
Моята по едно време беше така и се преобрази след като ползвах ДК на Лакме с загряване.
Цялата серия ли си ползвала или само маската? С каква коса си?

# 279
  • София
Момичета, имам едно предложение Simple Smile
В много други форуми за коса е така (но понеже са само за коса си го слагат в подписа).
Не е ли по-добре, при всеки пост да си пишем примерно в началото: боядисвана/естествена; права/къдрава/чуплива; суха/мазна; дълга/къса; дебел/тънък косъм;  ...
Така всеки ще знае за каква коса става дума и ще може са си следи мненията на хора, чиито тип коса е като неговия.

Как мислите? Дали ще е полезно?

# 280
  • в 1001-та нощ

и на мен ми е любима серия  Heart Eyes

# 281
Момичета, имам едно предложение Simple Smile
В много други форуми за коса е така (но понеже са само за коса си го слагат в подписа).
Не е ли по-добре, при всеки пост да си пишем примерно в началото: боядисвана/естествена; права/къдрава/чуплива; суха/мазна; дълга/къса; дебел/тънък косъм;  ...
Така всеки ще знае за каква коса става дума и ще може са си следи мненията на хора, чиито тип коса е като неговия.

Как мислите? Дали ще е полезно?
Предложението ти не е лошо.Забелязвам,че много момичета не могат да определят типа си коса и много често пишат как някой продукт  не действа или омазнява.Имам позната,която има разкошна коса и постоянно твърди,че и е изтощена  ooooh! Аз често бъркам сухата си коса със слаба/фина и късаща се.Като цяло уж като е суха обединява другите характеристики  Thinking Така често бъркам какъв продукт ми трябва.

# 282
Добра идея. Но ако го пиша във всеки пост няма ли да е малко досадно? Rolling Eyes

# 283
  • София
Добра идея. Но ако го пиша във всеки пост няма ли да е малко досадно? Rolling Eyes
Може да го напишем на първата страница Simple Smile

# 284
Здравейте момичета,
имам колебание кой продукт да си взема. Спряла съм се на следните:
1. Маската Архитект на Керастаз
2. Хрома рич на Керастаз
3. Редкен екстрийм балсама
Боядисвам се на 3 месеца веднъж, косата ми е с тънък косъм и лесно се утежнява, мия я на 3-4 дни ако съм с преса или на 2 дни без преса, чувствителен скалп. Дълга е до под раменете.
Ползвам ЛП Деликат колор шампоана или на Шварцкопф за боядисана коса - първият е по-добър, маска за боядисана коса розовата на ЛП и балсама на Голдуел за боядисана коса Колорглоу, но и двете са ми на свършване и искам за пробвам нещо ново. Също слагам Л2 и кристалите на Чи, но напоследък ми е малко по-суха косата и се забелязва, че ми се заплита в краищата и се наелектризира лесно. Предполагам, че е от сезона.

Целта ми е  продуктът да подхранва добре дължините, да разплита добре, да изглажда косъма. Ако някои ги е ползвал тези продукти, ще се радвам на съвет, разбира се, приемам и предложения за други пробвани от вас продукти, които си заслужават.
Daniela S , за мен изобщо положението не е от сезона, а от това, че не ползваш някакви кристали или олио за връхчетата най-малко. За мен Л2 и коприната не правят нищо срещу суха и заплетена коса. Л2 е един нормален балсам в спрей, хубав но недостатъчен, коприната не хидратира. В темата има много материал какви кристали/ олио да си избереш - избора е голям Peace
Благодаря за съвета! Не ползвам кристали, защото ми омазняват краищата. Ползвала съм преди време всякакви кристали - скъпи и евтини, включително и кремове за краища без отмиване, но ефектът е бил винаги сплескани и мазни краища. И проблемът не е в количеството, което слагам.  Единственото, което не ми ги прави такива са Л2 и коприната на Чи за момента, затова ползвам тях. Балсамът на Голдуел оправя положението много добре, но усещам, че още малко грижа няма да е излишна. Заплитането ми не е страшно, но усещам дължините си по-сухи. Колкото до климатиците не знам какво да ви кажа. Вкъщи се отопляваме на климатици от 9 години и влажността не ми е падала под 50% никога, обикновено е около 60%, така че не съм сигурна, че е от това.
Благодаря за предложението ти dreamer! Олео релакс има ли я за тънка коса или е един вид?

Общи условия

Активация на акаунт