Професионални серии за коса - тема 46

• 64 445
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря на всички за съветите  Hug Като ви чета имам чувството, че досега само съм си мила косата, колкото да не е мръсна. Много интересна и полезна информация намирам в темата.

MarinaKoteva,нещата от ягодката са по-изгодни в Златна Рибка защото няма митници,няма ддс.та,няма да се занимаваш с глупости...Маската файбърсютик 200лм в Рибката е 23.40+3лв.доставка,а в ягодата 47 Shocked
Предложих ти:
Маска за силно изтощена коса Lakme Deep Care 250 мл и Шампоан за суха и изтощена коса Lakme Deep Care 300 мл
За съжаление, още не мога да отворя сайта златна рибка. След като ми отвори очите за разликата в цените, се поразрових и намерих на разпродажба Fiberceutic- а за 15лв. в enzo. Но се отказах да го взимам след като vanina_ch обясни, че се използва след ампула с ботокс. Ще поръчам шампоан и маска L´Oréal Intense Repair, маската е на промоция , а шампоана е на редовна цена. Чудя дали да не взема и олиото Mythic Oil.

Митик ойл за мен е по-лек продукт, който аз не усещам особено. Зависи косата на приятелката ти колко е суха. Ако не е много би следвало да й хареса.
Ако не държиш на Лореал и ще пазаруваш от енцо-то, на мен например орофлуидо много ми харесват. Маската и олиото ги имам и миришат невероятно. Също така много добре хидратират моята коса.  

# 361
Момичета някой има ли мнение за този шампоан http://www.feelunique.com/p/milkshake-Argan-Shampoo-300ml много искам да ползвам продуктите на милк шейк, и тъй като това ще ми е първото поръчване се чудя кои точно продукти да си взема. Освен този шампоан обмислям и маската http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Milk-Mask-200ml Какво ще кажете и за нея,добре ли ще е използването им заедно  newsm78

# 362
  • в 1001-та нощ
...Аз съм за директните описания както го е предпочела и silver birch...

+1  Peace особено, когато редовно пишех в темата - познавах косите на повечето пишещи, сега ако има ново лице - предпочитам да ми каже с каква коса е и да подам уточняващи въпроси, ако нещо ме съмнява преценката (като например - бързоомазняваща - мие се на 5 дни)

няма да си сложа в подписа кодове, нито ще ги пиша всеки път, нито ще се затормозявам да помня кое какво е, а за новите да не говорим  Blush

това е лично мнение, нямам нищо против - другите да го правят, ако го намират за полезно и забавно  Peace не ми пречи никак  Heart Eyes

# 363
Аленка,точно това са и моите доводи Hug Радвам се че сме на една вълна Grinning

# 364
  • в 1001-та нощ
прави ми впечатление, че нововлизащите са объркани от толкова продукти, концепции, протеини, хидратации, четат и 1 пост, четат нас и още повече се объркват, за какъвто и казус да се пише, все виждат себе си .... това още повече ще ги затрудни;

по-добре да има диалог и изясняване  Peace но разбира се - който иска - да го пише, не съм против, както казах - не ми пречи никак  Peace

# 365
  • Велико Търново
Аз също подкрепям написаното от Бубка и Алена Peace Може да не е сложно,но не ми се затормозява всеки път да разчитам кода-нямам и нищо против да питам какъв тип коса има всяка потребителка,нито пък тя да я описва-колкото пъти е необходимо Wink Все пак,тези които имат такъв подпис и имат въпрос по темата-ще си направя труда да погледна таблицата в началото Hug
Mikkey , и аз получих серията Екстрийм на Редкен-довечера ще я пробвам Wink но мисля,след САТ протеина да заложа на хидратираща маска-напр.Макадамия Peace Ще споделя отзиви и аз след това Simple Smile

# 366
  • София
mirra1, аз съм голям фен на реконтсруктора, но виждам че кодовете ти са ntr/dr, което според мен го прави неподходящ за твоята коса. Може да засили усещането за изсушена коса. Ако го ползваш , то би трябвало да е много рядко, колкото да компенсира някакви дребни загуби на протеин. При мен ситуацията е като при Жаки, но те и кодовете ни са близки Simple Smile

[/quote]

За 2 минутния ли става въпрос? За мен е страхотен продукт. Хидратира ми добре и изглажда. И с времето не ми се е променил резултатът. Ползвам го през едно миене. Веднъж хидратиращи, веднъж него (макар че и той ми хидратира, но нали се води протеинов)  Peace

# 367
  • София
Искам да споделя и да потърся съвет.... Снощи ми дойде серията екстрийм - шампоан, САТ протеина и балсама. Измих със шампоана два пъти, защото от първия седеше недоизмита. Втория път сложих по малко, но се разпени много хубаво. Изцедих косата ( не съм я забърсвала с кърпа) и напръсках по цялата дължина. Дигнах я с една щипка и продължих с банята. След 5 минути измих и щях да слагам балсам, обаче обърках и пак съм грабнала шампоана  Embarassed В момента, в който го сложих на косата и се разпени много усетих какво направих  Joy. Изплакнах и сложих и малко балсам все пак. Измих, подсуших и сложих малко от маслото на макадамия за финиш.
Сега косата ми е с много блясък и една пригладена такава, няма обем..жива стои, но не я усещам по силна, жилава, не е суха никъде.
Кажете какъв трябваше да е ефекта от този така рекламиран сред вас САТ протеин и от серията като цяло и така ли се процедира с протеина? Дали защото обърках балсама със шампоана "развалих работата"? Трябва ли задължително след него да сложа балсам като го отмия и може ли вместо балсам да завърша с някаква маска ..примерно форс вектор?  

Привет,
Шампоан, подсушаване с кърпа, напръскване (5 мин. се стои) отмиване и хидратиращи маска за няколко минути.
На мен косата ми става много хубава от него. Нямам изсушени участъци. Хидратирана е и се усеща здрава някак. Нито прекалено мека нито твърда. Нормална.
Но ако видя, че имам накъсани косми, веднага поне 2 поредни измивания го ползвам.
Иначе през седмица, даже и повече.

# 368
Момичета някой има ли мнение за този шампоан http://www.feelunique.com/p/milkshake-Argan-Shampoo-300ml много искам да ползвам продуктите на милк шейк, и тъй като това ще ми е първото поръчване се чудя кои точно продукти да си взема. Освен този шампоан обмислям и маската http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Milk-Mask-200ml Какво ще кажете и за нея,добре ли ще е използването им заедно  newsm78

Този шампоан в момента е на много добра цена, когато аз го купувах, не беше намален, а и беше по-скъп от другите видове на марката. Обаче на мен ми хареса само миризмата му (прекрасна е, както и на другите им продукти, обожавам ванилия), освен нея, друго не ме впечатли. Шампоанът е хидратиращ и отнема от обема, малко сплесква косата, не образува силна пяна. Може да се хареса вероятно на някого със суха коса, която се нуждае от заглаждане.

# 369
И аз съм за да има диалог, както е казала Алена! Благодарение на нея успях да си оправя напълно косата. Тя ми обясни, че трябва да се ползва протеин и хидратация и че двете неща трябва да вървят заедно за да се изгради здрав косъм.
Аз преди подозирах, че има нещо такова, но не го знаех със сигурност и мислех, че е достатъчно да ползвам само хидратиращи серии след като косата ми е в добро състояние.
Огромни благодарности Алена  Hug

# 370
  • софия
Здравейте, момичета!
Само вас не съм питала, защото малко ме респектира думичката "професионални", а аз съм проста потребителка, но:
Мога ли в домашни условия да правя кератинова терапия на косата и с кои продукти? Каква е технологията?
Миналият месец фризьорката ми направи такава и съм много доволна от резултата. Боядисвам се от години (тъмно кафява), от 1 м. съм с кичури, т.е. косата ми е прилично изтощена и третирана.

# 371

Този шампоан в момента е на много добра цена, когато аз го купувах, не беше намален, а и беше по-скъп от другите видове на марката. Обаче на мен ми хареса само миризмата му (прекрасна е, както и на другите им продукти, обожавам ванилия), освен нея, друго не ме впечатли. Шампоанът е хидратиращ и отнема от обема, малко сплесква косата, не образува силна пяна. Може да се хареса вероятно на някого със суха коса, която се нуждае от заглаждане.
Много ти благодаря,че се включи с мнение за шампоана...   bouquet щом отнема от обема,тогава ще разгледам някакъв друг.Ако искаш може и да ми препоръчаш някой  Hug ,не съм използвала продукти на тази марка.С какъв шампоан мога да комбинирам маската  newsm78

# 372
  • в 1001-та нощ
О, Жаки, ти си магьосница  Peace бях сигурна, че ще се справиш  Peace

zvanche  Peace почти всички терапии се правят от хора и понеже сме хора и ние можем да ги правим, но е хубаво да е с разбиране, за да не стават грешки  Peace

кератинова терапия е много общо казано, фризьорите наричат така много терапии, знаеш ли с кои продукти беше?

дори е хубаво да правиш разнообразни подобни терапии, не само едно и също  Peace

# 373
О, Жаки, ти си магьосница  Peace бях сигурна, че ще се справиш  Peace

zvanche  Peace почти всички терапии се правят от хора и понеже сме хора и ние можем да ги правим, но е хубаво да е с разбиране, за да не стават грешки  Peace

кератинова терапия е много общо казано, фризьорите наричат така много терапии, знаеш ли с кои продукти беше?

дори е хубаво да правиш разнообразни подобни терапии, не само едно и също  Peace
Аз за сега залагам на хидратация,протеин направо ме е страх пак да сложа-толкова суха ми беше станала косата от протеина на Aphogee.
Кератинова терапия,например с.. ?

# 374
Обикновено съм съгласна с Аглая, но този път имам някои уточнения.
Аргановият шампоан на МШ не мирише на ванилия( нито на друго сладко). Ароматът му е друг, както и на маската.
Довечера ще го помириша, за да съм по-точна в определението си.
Иначе - не се пени много, наистина и е тежък шампоан. Намирам го за приглаждащ даже, а маската "издухва" в Космоса приглаждащия ефект от Олео Релакс - богата консистенция, която косъмът изпива.   Crazy

По въпроса с кодовете разсъждавам като Бубка и Алена и едва ли ще си напиша код, защото виждам, че рядко някой чете, преди да зададе въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт