Професионални серии за коса - тема 46

• 64 377
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Ползва се на влажна коса - за да притвори люспите  Peace
Благодаря Алена, може би са ме заблудили в магазина, защото ми казаха да го позлвам на другия ден след измиването, на суха коса,и тогава ставаше отварителна. Вече намерих правилния начин.

# 421
  • в 1001-та нощ

a.l.e.n.a, или изправям с преса, или къдря с маша, като преди това ползвам термозащитен спрей на wella, а след това слагам малко коприна на краищата. А мислиш ли, че бамбука на Алфапарф би бил подходящ за мен, да подсиля малко косата, че с тези преси и маши се изтормозва?
Много ти благодаря за съветите и милото отношение bouquet
идеален е бамбукът  Peace

# 422
  • София
И аз имам нужда от консултация Simple Smile. Искам да си взема измиващ шампоан с цел, противодействие на твърдата вода в Пловдив Close. Спряла съм се на този http://zlatnaribka.com/dylbokopochistvasht-shampoan-purify-by-ma … -ml-498-3866.html, или този http://zlatnaribka.com/dylbokopochistvasht-shampoan-purify-by-ma … -ml-498-3866.html, въпроса ми е кой от двата Thinking? Косата ми е руса, в добро състояние, със сравнително плътен косъм.
Търся отзиви и за тази маска http://zlatnaribka.com/maska-za-zrqla-kosa-loreal-age-supreme-20 … -ml-240-1828.html, искам да постигна жилавост... Rolling Eyes. При мен ефект на жилавост се постигаше с Форс Вектор, но в момента маската я няма във рибката, а аз искам нещо веднага Laughing. Идеи приемам всякакви

Линковете ти на шампоаните са към един и същ шампоан

# 423
  • София
Здравейте:)
Нещо не разбирам къде бъркам, никога не съм имала толкова ужасна коса както след еластисайзъра и протеиновата на Афоджи,а имам нужда от терапия,косата ми е доста изтощена.
Някоя друга терапия да ми предложите?

Може ли да опишеш как ползваш еластисайзера и протеиновата терапия на Афоджи, нали не заедно?

# 424
колко време имаш до процедурата?

хубаво е да направиш еластисайзер и 1 седмица след това бамбука, след самата боя - като я изплакнеш - ботокс  Peace

В събота ще я изсветлявам.

Имаш в предвид цялата бамбукова терапия с затоплящият се серум?

А ботокса с каква маска да го запечатам? Аз мислех с тази бамбуковата! Или с тази http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-plytna-i-gysta-kosa-lorea … html#.UO6IVawYhVk

Еластисайзера след боята и преди ботокса?

# 425
Вчера ползвах еластайзър екстрийм. Винаги ми се е отразявал добре, а вчера косата ми стана една такава плътна, но суха. Нямаше я тая жилавост и мекота.  Thinking Според вас на какво се дължи това- кое имам в повече на косата и какво й липсва? Предполагам хидратация й трябва?

# 426
  • в 1001-та нощ
колко време имаш до процедурата?

хубаво е да направиш еластисайзер и 1 седмица след това бамбука, след самата боя - като я изплакнеш - ботокс  Peace

В събота ще я изсветлявам.

Имаш в предвид цялата бамбукова терапия с затоплящият се серум?

А ботокса с каква маска да го запечатам? Аз мислех с тази бамбуковата! Или с тази http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-plytna-i-gysta-kosa-lorea … html#.UO6IVawYhVk

Еластисайзера след боята и преди ботокса?

нямаш много време, направи бамбука - каквото имаш от него, след ботокса - пак запечатай с него  Peace

# 427
Благодаря ти!  Heart Eyes Така ще направя.

# 428
  • София

Търся отзиви и за тази маска http://zlatnaribka.com/maska-za-zrqla-kosa-loreal-age-supreme-20 … -ml-240-1828.html, искам да постигна жилавост... Rolling Eyes. При мен ефект на жилавост се постигаше с Форс Вектор, но в момента маската я няма във рибката, а аз искам нещо веднага Laughing. Идеи приемам всякакви
Хубава е маската, уплътнява и има ефект на "жилавост", съдържа и интрасилан, но имай предвид, че има доста специфична миризма, която на мен(а и на повечето момичета, които съм питала) не се харесва  Peace

# 429
Foncé, малката лисичка, благодаря за отговорите.  bouquet
Все още съм в чуденка между Олео-релакс и Еликсир-ултим newsm78. Маската Макадамия също е много маслена и плътна, но не ми приглажда косата, нито отнема от обема, просто я чувствам много добре хидратирана и като че ли по-лесно се оформят чупките от само себе си. Все пак може и да си въобразявам и този ефект да е от олиото на същата серия, което слагам накрая. Flutter

# 430
  • София
mili_vanili , маската Олео релакс е по- силна, не случайно се води за суха коса, докато маската Еликсир Ултим е за всеки тип.
Маската Олео Релакс прави косата ми по- плътна, по- твърда, тежка и изправя къдриците ми.
А маската Елексир Ултим я прави по- лека, витална, много мека и пухкава ( в хубавия смисъл).

# 431
Мерси, Иля  Peace
В такъв случай ще заложа на Еликсир ултима, тъй като на мен не ми се иска да изправя къдриците, ако може някак точно обратното да стане Wink.

# 432
Днес ще се боядисвам.Ще слагам след боята ботокс,възможно ли е да запечатам ботокса с еластайзер?  Rolling Eyes

# 433
  • Варна

Може ли да опишеш как ползваш еластисайзера и протеиновата терапия на Афоджи, нали не заедно?

Благодаря  bouquet Протеина го правих преди боядисване с Макадамия-4 дни преди това, на измита коса Боя-Макадамия. Еласт. го правих 2 седмици след боядисване на неизмита леко влажна коса,всичко по описание, нямам грешка в техн. изпълнение. Но косата ми стана една твърда, имах чувство че ако я смачкам леко и ще се начупи. И след двете процедури  завърших както винаги-масло Макадамия, термозащита. Не си обяснявам това, четох само хубави отзиви за тях.

# 434
  • София

Благодаря  bouquet Протеина го правих преди боядисване с Макадамия-4 дни преди това, на измита коса Боя-Макадамия. Еласт. го правих 2 седмици след боядисване на неизмита леко влажна коса,всичко по описание, нямам грешка в техн. изпълнение. Но косата ми стана една твърда, имах чувство че ако я смачкам леко и ще се начупи. И след двете процедури  завърших както винаги-масло Макадамия, термозащита. Не си обяснявам това, четох само хубави отзиви за тях.

За еластисайзера ме учудва, но ако си правила обекновения, а не еластисайер екстрийм може да ти е бил лек и да не си усетила хидратацията. При мен обикновения е слабичък, не го усещам особено, но екстрийма е страхотен. След еластисайзер екстрийм поне аз като се измия с шампоан отново си слагам маска за коса. Моята коса е суха, боядисвам се руса от много време, твърд косъм е.
За протеина след като го направи на същото измиване сложи ли хидратиращия балсам на Афоджий или друга хидратираща маска? Може би ако не си хидратирала и преди това добре да ти се е изсушила косата от протеина. Аз лично този протеин не съм правила, но мисля, че е доста силен и се случва да изсуши косата.
Така като чета май е най-добре първо добре да хидратираш косата и после да пробваш с друга протеинова терапия, може би бамбуковата.

Общи условия

Активация на акаунт