Професионални серии за коса - тема 46

• 64 374
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Днес ще се боядисвам.Ще слагам след боята ботокс,възможно ли е да запечатам ботокса с еластайзер?  Rolling Eyes
Вече съм намазана,може ли някой да каже да знам как да запечатам ботокса?

# 436
  • София
Днес ще се боядисвам.Ще слагам след боята ботокс,възможно ли е да запечатам ботокса с еластайзер?  Rolling Eyes

Не се включвам за еластисайзера, защото не съм сигурна, но при положение, че той се прави на немита коса, не ми се струва удачно с него да запечаташ. Какви други маски имаш?

# 437

Не се включвам за еластисайзера, защото не съм сигурна, но при положение, че той се прави на немита коса, не ми се струва удачно с него да запечаташ. Какви други маски имаш?
Имам Интенз рипеър на Лореал,една купешка с пчелно млечице на Елсев,имам и възстановяващо олио на Лакме,ма мисля следващия път да го сложа.Сега само ботокс..

# 438
  • София
Днес ще се боядисвам.Ще слагам след боята ботокс,възможно ли е да запечатам ботокса с еластайзер?  Rolling Eyes

Имам Интенз рипеър на Лореал,една купешка с пчелно млечице на Елсев,имам и възстановяващо олио на Лакме,ма мисля следващия път да го сложа.Сега само ботокс..

Хм, признавам, че нямам опит в запечатването на ботокса с други маски, но от тези, които изброяваш май е най-удачно с интенз рипеър, направо както си сложила ампулата сложи и маската отгоре, без да отмиваш ампулата

# 439
Днес ще се боядисвам.Ще слагам след боята ботокс,възможно ли е да запечатам ботокса с еластайзер?  Rolling Eyes

Хм, признавам, че нямам опит в запечатването на ботокса с други маски, но от тези, които изброяваш май е най-удачно с интенз рипеър, направо както си сложила ампулата сложи и маската отгоре, без да отмиваш ампулата
Благодаря,Ванинче,че се включи   bouquet

# 440
  • София

Благодаря,Ванинче,че се включи   bouquet

С удоволствие  Hug, дано не съм те подвела само

# 441
  • Canada
GodaiVa, интенс-а на Лореал Peace

# 442
  • Варна

Сложих балсам след протеина, бях взела онази дозичка с протеин и балсам. Еласт. беше екстрийм, след него сложих маска макадамия. Чак се зачудих толкова ли нямам нужда от протеин,че стана кофти. Ще спра малко, продължавам само с шампоан и маска Макадамия,после ще пробвам и бамбука.
БЛагодаря ти!

# 443
Здравейте момичета!
Имам нужда от съвета ви.
Утре ще се боядисвам и подстригвам (е подстригването няма особено отношение по въпроса). За повече инфо: правя се руса, не сменям цвят в момента(само поддръжка на корена), косата ми е в добро общо състояние по дължините, но все пак с изтощени чупещи се краища (ползвам сешоар и преса-умерено) и бързо омазняващ се корен.
Купих си ампула за проба на Лореал Power kera-recharge, Pro-Keratin+Incell.
Въпросът ми е кога е по-удачно да я поставя преди боядисването (тази вечер) или утре след боята да помоля фризьорката да ми я сложи(тя разполага и с терапевтична преса) и необходимо ли е да се запечатва както ботокса. Ако ще запечатвам имам маската на Макадамия или серията с бамбук на Матрикс, ползвам шампоана и маската, от около месец и мога да кажа, че косата ми е чувствително по-добре.

# 444
Може ли да ме посъветвате кой от двата продукта  е по подходящ за права, нетретирана коса  с по- мазни корени и сухи краища. Не желая да утежнява..
http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Elixir-and-Lip-Glos … ource=Emailvision

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Mythic-Oil-125ml

# 445
  • Варна
Може ли да ме посъветвате кой от двата продукта  е по подходящ за права, нетретирана коса  с по- мазни корени и сухи краища. Не желая да утежнява..
http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Elixir-and-Lip-Glos … ource=Emailvision

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Mythic-Oil-125ml
Аз имам Орофлуидо , много съм доволна подхранва без да утежнява и ухае страхотно. Обаче аз нямам проблем с омазняването, в твоя случай бих заложила на Митик ойл, аз също питах за него казаха че е лек продукт Peace

# 446
Ето ме току-що изкъпана.За втори път слагам ботокс..ами не виждам нищо различно в косата си  Crossing Arms Не знам какво да слагам вече на главата си,ботокса не ми харесва,двустъпковия на Aphogee също,маската интенз също...  Tired
Шампоана интенз иначе е супер,а най-видим ефект виждам от
Някъде да не бъркам с тоя Ботокс,запечатах с интенза на Лреал+балсама от боята.Стоях 10-на мин.

# 447
Много хора не са доволни от ботокса. В салона в който ходя почти всички се оплакват, че косата им си е същата и не виждат и усещат никакво подобрение.

Много жалко, че Интенс рипеър не ти хареса. Даже вече не знам какво да ти препоръчам Sad

# 448
Някой ползва ли вече новата серия на Лореал ?

# 449
Много хора не са доволни от ботокса. В салона в който ходя почти всички се оплакват, че косата им си е същата и не виждат и усещат никакво подобрение.

Много жалко, че Интенс рипеър не ти хареса. Даже вече не знам какво да ти препоръчам Sad

Шампоана е супер.Аз преди,когато бях на кичури ползвах Абсолюта и пак не бях доволна.Но тогава косата ми не беше толкова изтощена.Сега Интенза освен,че свърша,за минимум време нищо по-различно от маска на Елсев,например.Предвиждам маска на Макадамия,или може да пробвам с балсама на Интенз,все пак шампоана наистина е много добър.

За ампулите,другия път ще пробвам тази на Лакме,да видим как е  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт