Професионални серии за коса - тема 46

• 64 313
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
И аз да споделя Simple Smile. Пробвах този шампоан  http://zlatnaribka.com/dylboko-pochistvasht-shampoan-chi-clean-s … -ml-271-2319.html, много ми хареса, имах усещането, че косата ми има нужда от дълбоко почистване, и не съм грешила. Това което ми хареса, е че косата не се преми, същевременно я почуствах идеално измита. След това(отново за първи път) тази маска http://zlatnaribka.com/maska-za-zrqla-kosa-loreal-age-supreme-20 … -ml-240-1828.html, доволна съм и от нея. Миризмата е малко странна, особено като е в кутийката, като се нанесе на косата не толкова... Rolling Eyes. Но вкусове разни, една колежка, като я помириса, каза, че  мирише на бадеми Grinning, на мен ми мирише по-скоро на нещо мъжко...

# 481
  • Варна
От спрейовете на Макадамия доволни ли сте?
Маската на Макадамия е гъста и сравнително икономична. Аз ползвах спрея за подхранване на Макадамия, идваше ми тежък за моята коса (мирише страхотно).

# 482

Слаб ще ти е , вземи олиото. Peace ... можеш да слагаш от него и в маската на Елсев.
От маските ,като за твоята коса бих препоръчала : Лореал , Лакме , Макадамия, Чи , Джойко, Вела . Този крем на Вела също е много хубав .
От Афоджий аз също не се "сработих" с двустъпковия протеин , но пък много ми допадна 2-минутния  - ползвам го като маска. Есенциалните масла на марката също са добри , тях също можеш да ги ползваш като ги слагаш в по-обикновена маска .

# 483
  • в Кошера
Взех си шампоана и маската Форс вектор. Идеи с какъв шампоан и маска на ЛП да ги редувам и колко често?

# 484
  • Бургас / София
Момичета какъв шампоан (маска, балсам) ще ми препоръчате за дълга, нацъфтяла, късаща се коса с омазняване към корена и горе долу сухи крайща.. Сега ползвам дълбокопочистващ, ама не е за честа употреба. Скоро ще ходя да се пострижа, това цъфтене е защото косата ми стана супер дълга ще я окълцам до раменете, накрая  ooooh! . Имам и чувствителен скалп (мазен участък)

# 485
  • София
Здравейте Simple Smile

Включвам се с един въпрос (дано не е много тъп  Embarassed Mr. Green), маската на Макадамиа хидратираща ли е?  Rolling Eyes

Хидратираща е   Peace

# 486

Слаб ще ти е , вземи олиото. Peace ... можеш да слагаш от него и в маската на Елсев.
От маските ,като за твоята коса бих препоръчала : Лореал , Лакме , Макадамия, Чи , Джойко, Вела . Този крем на Вела също е много хубав .
От Афоджий аз също не се "сработих" с двустъпковия протеин , но пък много ми допадна 2-минутния  - ползвам го като маска. Есенциалните масла на марката също са добри , тях също можеш да ги ползваш като ги слагаш в по-обикновена маска .
Благодаря за изключително изчерпателния отговор   bouquet
Аз нали съм по ампули и серуми,веднага потрих ръце за маслата на Aphogee.Така и така в момента не съм се спряла на маска,може от масовите+етеричното масло на Aphogee.

За спрейовете за сега само олиото на Макадамия  newsm78 И друг ако може да се включи с по-тежки спрейчета за след баня.

# 487
  • София

Благодаря за изключително изчерпателния отговор   bouquet
Аз нали съм по ампули и серуми,веднага потрих ръце за маслата на Aphogee.Така и така в момента не съм се спряла на маска,може от масовите+етеричното масло на Aphogee.

За спрейовете за сега само олиото на Макадамия  newsm78 И друг ако може да се включи с по-тежки спрейчета за след баня.

Държиш ли са е спрей? Олио според мен ще ти е по-добре, особено след като търсиш нещо тежко и казваш, че косата ти го поглъща.

# 488

От Афоджий аз също не се "сработих" с двустъпковия протеин , но пък много ми допадна 2-минутния  - ползвам го като маска. Есенциалните масла на марката също са добри , тях също можеш да ги ползваш като ги слагаш в по-обикновена маска .
Благодаря за изключително изчерпателния отговор   bouquet

За спрейовете за сега само олиото на Макадамия  newsm78 И друг ако може да се включи с по-тежки спрейчета за след баня.

Държиш ли са е спрей? Олио според мен ще ти е по-добре, особено след като търсиш нещо тежко и казваш, че косата ти го поглъща.
Ми много олиота/кремове стават.Исках спрей,после протеина на CHI,после крем -термопротектор,накрая кристали.Понеже 3 неща са кремообразни,поне едно да е спрей  Laughing

# 489
Искаш да сложиш всичките тези неща на косата? Shocked

# 490
Искаш да сложиш всичките тези неща на косата? Shocked
Не просто искам-направо си ги слагам  Laughing Косата ми абсолютно всичко попива. началото е малко мазна,до 30 мин. вече е ок.На следващия ден сутринта като стана-реша и пак протеин на CHI.Преди да излезна пак Chi или кристали,или някое масло в краищата/кокосово,бадемово,пшеничен зародиш-каквото ми е в наличност/  Grinning

# 491
Тя и моята е суха и попива всичко веднага, но 2-3 помпи от серума Абсолют са предостатъчни. Той е много по-гъст от другите ми серуми и продукти за коса.
Виж в тези кристали да няма нещо, което да ти изсушава косата. Повечето имат алкохол и съмнителни съставки.

# 492
GodaiVa , спрей, олио , крем ... основната съставка е еднаква , но спрейовете сякаш идват една идея по-леки. На мене лично не са ми достатъчни , предпочитам кремообразните продукти.
Този спрей ти препоръчвам с две ръце  Simple Smile , ....  като консистенция и той е кремообразен  Wink   

# 493
И от мен един глас за него! Но той по-скоро е маска под формата на спрей. Вътре не е течно.

# 494
Тя и моята е суха и попива всичко веднага, но 2-3 помпи от серума Абсолют са предостатъчни. Той е много по-гъст от другите ми серуми и продукти за коса.
Виж в тези кристали да няма нещо, което да ти изсушава косата. Повечето имат алкохол и съмнителни съставки.
Точно се сетих днес,че ми беше препоръчала серума на Абсолют и го затърсих из Рибката,май е изчерпан  newsm78 Нали е малко шишенце/50мл. май/ като кристалки.Тях ще поръчам задължително  Peace
Кристалите са ми тези не знам имат ли изсушаващо,аз съм доволна от тях  newsm78
А този спрей на Uniq one care постоянно чета,че го харесвате,но никъде не намирам описание на продукта.

Общи условия

Активация на акаунт