Тенерифе - идеи?

• 71 042
  • 404
  •   1
Отговори
# 360
2-3 месеца е оптимално, но не по Коледа, Великден и подобни, когато жънат компаниите и цените са на максимум  винаги.
Ако се гонят празници, се гледа през два дни максимум в продължение на месеци, понякога се уцелват по-нормални цени.
Но освен билетите, всичко е така, хотели, имоти от airbnb и booking са поне х2 и избора е много малък.

# 361
  • Варна
Благодаря ти.

# 362
  • Melmak
Здравейте! Обмислям догодина почивка на Тенерифе, двама възрастни сме.

Иска ми се да намерим нещо с чартър, не ми се прекачва.

Моля ви, кажете ми кога е най-подходящото време. Ясно ми е, че водата е по-хладна, не ми е проблем.

# 363
Следи офертите на Профитурс. Те имат организирани почивки от години.

# 364
  • Русе
Все пак кои месеци не са подходящи за почивка на Тенерифе?

# 365
Най-подходящите са от юни до септември. Тогава са и чартърните полети.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 20:35 от zigizagi

# 366
Зависи за какво, ако е за плаж, за разходка, има месеци с доста хора, други с по-малко.
Юни не е от най-добрите, там е изместено лятото и ако се търси плаж и по-топла вода това е август-октомври.
Ако се говори генерално най-добрите месеци са септември и октомври, хем е топло, най-топла вода, много по-малко хора, доста по-ниски цени за хотели, самолети, коли.

# 367
  • Melmak
За море и плаж се интересувам аз.

# 368
Септември

# 369
  • Русе
Освен море и плаж, какви разходки ще препоръчате? Четох за Лоро парк, какво друго?
И има ли редовни автобуси от южната част на острова до Лоро парк или до столицата? Не ми се иска да ползваме кола под наем.

# 370
  • SF
Посетете селището Маска, отидете до Лос Гигантос  - плажа с огромните скали. Непременно столицата, вулкана Тейде, посетете Икос де лос Винос и ще видите символа на острова - драконовото дърво. Точно там ще ви предложат и дегустация на вино.

# 371
  • Белгия
Разходка с катамаран в океана, за да видите китове и делфини. Спускане с подводница на дъното на океана.

# 372
  • Plovdiv
Януари дали е подходящ за посещение с деца и освен Лоро парк и Аква парка какви други забавления има

# 373
За водния парк, по-скоро не. Има хора ходещи с неопрени, макар, че и това е друга крайност, все пак водата не е толкова студена, но духа и е хладно.
По-добре Jungle Park, близко е до водния, както и Monkey Park

За Loro парк винаги е добре.

# 374
  • Русе
Аз да попитам има ли редовни автобуси, с които да се обикаля из острова, за да не се налага ползването на кола под наем?

Общи условия

Активация на акаунт