Тенерифе - идеи?

• 71 102
  • 404
  •   1
Отговори
# 345
Значи искаш да кажеш че ноември и декември е по-добре отколкото февруари? Понеже декември имам свободни дни, тогава дали става за плаж?

# 346
Значи искаш да кажеш че ноември и декември е по-добре отколкото февруари? Понеже декември имам свободни дни, тогава дали става за плаж?
Много по-добре е!

Най-добре е от края на септември до ноември, най-топла вода.

Декември е като май месец, като температури  .

# 347
Отвратителен коментар написа сякаш българската храна е нещо адски отвратително, гадно. То пък защото паелята и хлябът с масло и чесън е нещо супер възвишено.
 Старите български ресторанти ги няма вече има ресторанти на българи, които предлагат съвсем нормална свежа храна( испанска, италианска,  английска, интернационална) и даже имат висока оценка.
И за времето също не съм съгласна. Тази година февруари и март месец бяха по-топли от миналия ноември, декември. Наистина не ми се влиза в спор, но нещо те е налегнала депресия май, време ти е за ваканция.

# 348
Понеже тази година било еди как си, ама 20+ години назад е друго, за теб последната година е важна, така ли?
Февруари и март няма как водата  да е дори еднакво топла, както  ноември, ако ще да е било аномалията на века. Ако толкова държиш може да си провериш колко градуса е, защото това топло/студено нищо не значи.

Не знам за какви стари  български   ресторантни говориш, ама ако пък предлагат от А до Я всякакви кухня , още по-зле. Остава да разбера защо тогава да ходя там?

Ходи си на български, никой не те спира, но да се дава идея на турист отишъл някъде по света за няколко дни, да иде в българска кръчма е смешно.

Аз съм в постоянна ваканция, не се тревожи за мен

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 18:25 от Alexslav

# 349
Тоест има шанс да си вземем и кола на място, така ли? Защото мислихме да я резервираме от сега уж за по-сигурно. Повечето мнения сякаш бяха такива.
Има и шанс да не вземеш на място или ако вземеш да е на двойна цена.
В autoreisen е 85 евро за кола за 6 дена, а в cicar  147 евро. Коя според вас е по-добрата фирма, като минуса на autoreisen е ,че се намира офиса им само на летището, а cicar имат и в градчето което ще ходим.

# 350
Все едно коя от двете

# 351
  • Белгия
Здравейте, между Гарачико, Оротава и Ла Лагуна, кое е най-интересно за разглеждане? Или две от трите.

# 352
Гарачико е малко селце, другите две са в пъти по-големи и имат доста повече за гледане.

# 353
  • Белгия
Благодаря, ще отидем в тези двете.

# 354
  • Варна
Здравейте!
Дойде ми идея за края на декември да отидем до Тенерифе. Очевидно ще е в южната част на острова, но се питам кое е по-добре, олинклузив или просто хотел и да хапваме на различни места. И двете обичам, но ще сме с 2,3 годишно дете и се чудя какво да изберем. Търся съвет от вас. Благодаря предварително.

# 355
  • SF
Хранете се на различни места. С този ол инклузив ще видите само 1 хотел.

# 356
Обаче в южната част кръчмите са силно туристически, което е сериозен минус.
Ако сте с дете, за мен е по-добре хубав хотел.

Аз също ще съм там по Коледа

# 357
  • Варна
Обаче в южната част кръчмите са силно туристически, което е сериозен минус.
Ако сте с дете, за мен е по-добре хубав хотел.

Аз също ще съм там по Коледа

Рових доста, но изгодни самолетни билети има до 14.12, след това стават скъпички. Можеш ли да ме насочиш със съвет къде да търся?

# 358
Мислех, че имаш билети.
Малко късно е за изгодни билети за Коледа, а и хотелите и апартаментите за края на декември са намалели или казано няма да са на добри цени.

# 359
  • Варна
Съвсем спонтанно го реших и понеже има три месеца време мислех,че няма да е късно. А то си трябва поне 5-6 месеца май за изгодни билети.

Общи условия

Активация на акаунт