Тенерифе - идеи?

• 71 040
  • 404
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Туристически агенции пускат програми юли и август с директен полет?! Има ли от Бг директни полети до Тенерифе?
Ако ви е удобно има от Букурещ директен на Wizz.

# 391
  • в града на вечния купон
Някой с пресни отзиви?
Как са цените за хапване?

# 392
По Коледа бях, няма особена разлика в годините.
Най-вече зависи къде и какво се яде.
По туристическите места не е евтино, по не туристическите е повече от евтино.

# 393
  • Пловдив
Имам чуденка дали да купя комбиниран билет за Лоро парка и Сиам аквапарка или само Лоро парка. Как ще е водата в аквапарка в началото на март ?

# 394
Здравейте! Тъй като плануваме тази година да пътуваме до Тенерифе искам да попитам трябва ли задграничен паспорт или може само с лична карта? И понеже няма да бъдем с агенция, а ние ще си правим организацията , която ще бъде най-вероятно с прекачване в Мадрид, ще помоля някой да сподели как  е преминало такова пътуване с прекачване и дали е много изморително, защото ще бъдем с дете на 6г.

# 395
  • София
Разбира се, че само с лична карта се пътува до Тенерифе. То е испанска територия. За детето трябва паспорт.

# 396
  • Русе
Някой летял ли е с авиокомпания Animawings до Тенерпифе? Видях, че има директни полети от Букурещ до Тенерифе, но нищо не съм чувала за тази авиокомпания. Прочетох за нея набързо в интернет.

# 397
  • Melmak
Здравейте! Тъй като плануваме тази година да пътуваме до Тенерифе искам да попитам трябва ли задграничен паспорт или може само с лична карта? И понеже няма да бъдем с агенция, а ние ще си правим организацията , която ще бъде най-вероятно с прекачване в Мадрид, ще помоля някой да сподели как  е преминало такова пътуване с прекачване и дали е много изморително, защото ще бъдем с дете на 6г.

За възрастните - лична карта, за детето паспорт. Испания е в ЕС, а Канарските острови са испанска територия.

Прекачването - зависи на какво сте свикнали, аз също гледам билети за тази година за Тенерифе. Моя близка сега ходи на съседен остров и бяха с прекачване. Досадно е за мен, но ако цените са добри - защо не.

Гледах чартъри през една фирма - 1400 лв на човек. Ами.. доста е. Аз се чудя за чартър, но през агенция, с хотел ще излезе по-евтино. Мъжът ми мрази да виси на летище и сигурно ако ходим ще букнем чартър -5 часа и сме там.

# 398
  • Русе
hechicera, коя е фирмата, през която си гледала чартъри. Тези 1400лв само за полет в двете посоки ли са?

# 399
Остава и да е еднопосочен..
толкова вървят чартъри и агенции,  който вади 1000 лв на ден, може да не се занимава с висене и два полета.
Аз не съм давал повече от 1400лв никога, ама за която и да е точка в целия свят, не в или около Европа.
От Германия, Щутгард, има и по-скъпи през лятото и Коледа даже, зависи от пазара и мераклиите / плащачи.

# 400
  • Melmak
hechicera, коя е фирмата, през която си гледала чартъри. Тези 1400лв само за полет в двете посоки ли са?
двупосочен полет за 1 възрастен с включен ръчен и 20 кг чекиран багаж.

Има някакви читави оферти из агенциите за хотелско настаняване и чартър.

Аз не казвам никъде, че чартъра е изгоден или евтин вариант, а удобен. Вече кой какво желае да прави и какво му е по джоба - всеки знае за себе си.

# 401
И аз търся изгодни билети за август, но нещо явно не се ориентирам или периода просто е скъп

# 402
Около Коледа, Великден, юли и август са най-скъпите периоди в Европа и цените са в пъти завишени на билети и коли под наем.

# 403
До Тенерифе има много варианти на полети от София с прекачване през Испания или Англия. Ние летяхме веднъж с румънски чартър от Букурещ на blue air, но последните май фалираха вече.. ами не беше никак приятно 6 часа в малък самолет пълен с.. румънци.😁

# 404
Само, че прикачването през Англия се оскъпява, заради вече въведените електронни разрешения.Напомням просто, защото ние се прибрахме оня ден от Коралехо.

Общи условия

Активация на акаунт