Новите ни козметични похождения 36

• 47 847
  • 692
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
kopche,моите устни изобщо не се напукват,откакто ги мажа нощем,а сутрин-задължително с балсам под червилото Peace Hug
Ама с тази 14-ка на Флормар.... ooooh! ...ден почивка не давате,значи Crossing Arms Wink Ще я търся тук Peace

# 436
  • В свой си свят :))))
kopche,моите устни изобщо не се напукват,откакто ги мажа нощем,а сутрин-задължително с балсам под червилото Peace Hug
Ама с тази 14-ка на Флормар.... ooooh! ...ден почивка не давате,значи Crossing Arms Wink Ще я търся тук Peace

Никаква почивка, иначе ще се отпуснем  Laughing само дето толкова неща си набелязах за на заплата, че вече...но сенките са много красив цвят, честито Копче Simple Smile)))

# 437
аз още съм на вълна 2012 и направих едно петролено омбре с новия 424.... (Flormar 437 и 424)

още инфо--http://girlstemptation.blogspot.com/2013/01/notd-ombre-flormar-437-424.html

# 438
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Подарък към серума
Скрит текст:

# 439
Кой е този Флормар 14  newsm78

# 440
Днес се сдобих с тази прекраснота
Скрит текст:

Estee La
uder Travel Exclusive

Ауу, Атти прекрасен сет - да ти е честит   bouquet

# 441
  • София
Това е сянката от снимката на kopche.  Peace Така, да ви кажа за 14-ката на Ъмбрела - изчерпана е. Но жената от магазина звънна на доставчика и му поръча минимум 20 бройки!  Crazy Каза, че такъв интерес досега не е имало към никой друг продукт. Ще са там най-рано в понеделник, аз си предплатих една бройка, за всеки случай. 14-ка на Флормар ще има или утре, или в понеделник. Снимах палитрата на Ъмбрела, но цветовете като че ли са малко по-тъмни на снимката, както и да се въртях из магазина. Иначе, за да не съм капо си взех най-тъмно лилавия лак на Мейбълин от серията Колорама и една тъмно синя сянка на Мода, както и Елсев шампоан и балсам от червената серия.

# 442
  • Варна
Плачи, пак ли са им почнали промоциите на Нюкс?

# 443
  • София
Днес се сдобих с тази прекраснота
Скрит текст:

Estee La
uder Travel Exclusive

Ауу, Атти прекрасен сет - да ти е честит   bouquet
Благодаря   bouquet Не мога да му се наситя, от вчера насам не знам колко пъти се рисувах  Crazy

# 444
didka Simple Smile, 14-ти номер на Umbrella пак ли са сенки или за нещо друго става въпрос? Аз мисля че до момента не съм виждала техни сенки. Но точно преди Нова Година си взех тяхна пудра теракота, #12, с цел да я ползвам за хайлайтър, но не ми се получи баш Mr. Green Сега я ползвам за руж, тя предопредели нещата така Grinning. А се надявах да е по-близка до хайлайтърите на Golden Rose, които са повече блясък, отколкото цвят. Но не съжалявам, оказа се, че доста ми отива този цвят(нежно, ненатрапчиво перлено розово-бежов), а и вкарва разнообразие измежду ружовете ми - предимно прасковено-кафеникаво-бежови.

# 445
  • София
14-ката на Ъмбрела също е руж, само че по-светъл от 12-ката, която си взела ти. Аз и нея я гледах, но не става за хайлаътър, доста ми розовееше, докато 14-ката е идеална за целта по препоръка на Адри.
Аз докато се любувах на синята сянка на Мода, успях да я натроша от едната страна, та сега да ви питам, ако капна малко спирт и директно пресовам наръфаното, дали ще се получи?

# 446
Копче, чакаме черпнята. Whistling Laughing Heart Eyes

Момичета, сянката 14 на Флормар е просто страхотна и я коментирахме вчера в Гримьорската тема. Ако искат момичетата които се интересуват от грим и декоративна козметика, да се запишат в същата тема, както и в тази за Мас и Сефора, защото там се обсъждат много неща, интересни неща и така се следи какво се случва. Hug

# 447
  • София
Да кажа едно мнение и аз за балсамите - под червилото слагам (без смях) - този за мъже от зимната серия на Нивеа Simple Smile Идеален е! А вечер мажа с един прополисов, понеже моите устни са наистина много зле особено през зимата...
Но май се замислих и аз за този на Nuxe. С риск да се изкажа невежо, не съм ги виждала (или забелязвала) в нашите магазини - само онлайн ли ги поръчвате?

# 448
  • Пловдив
Някой ползвай ли е балсама на Шанел за устни? Днес съм в размисъл за този на Нукс,но ако Шанел е по добър ще взема него Hug
за този питам

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 12:22 от armira

# 449
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт