Новите ни козметични похождения 36

• 47 797
  • 692
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Check Please, честито! Много сладурска палитра, нови ли са?
не съм ги виждала.

П.С. Като погледнах първата картинка помислих, че е шоколад  Mr. Green

# 557

П.С. Като погледнах първата картинка помислих, че е шоколад  Mr. Green
И аз Laughing

# 558
по-светлата пудра... страхотна ее! Използвам е и като руж и като сенки, има блестящи частици/..

# 559
  • София
От мен днес:

# 560
Ро3и, доволна ли си от този почистващ мус на Ниеа?  newsm78 Нов ли е, защото за пръв път го виждам.

# 561
  • София
За утеха днес и аз се нашанелих  Laughing

- този път вече правилния цвят  Mr. Green
много по-хубав е, отколкото очаквах  Heart Eyes Crazy

# 562
НовембърРейн, Опито от къде е? Това нали е пясъчния от на Марая Кери? Понеже поръчвах и ми казаха, че ги нямало още.

# 563
Честито Ошанелване, все така!  Hug  bouquet И аз искам да питам за лака откъде е, защото много ми хареса на ноктите на Ел.
Ама защо за утеха? Нещо в Мас не хареса ли?

# 564
  • София
От ибей го взех и дойде точно за една седмица. Даже по-малко, защото забавих плащането... буквално за 4 работни дни пристигна. Излезе ми 16лв. с доставката.
Имах опасения, че ще се нанася трудно, но се маже като масло. Чак като изсъхне започва постепенно да се появява "пясъчният" ефект. Изобщо не седи така грубо, както изглежда на снимки  Heart Eyes

За утеха, защото абсолютно навсякъде бяха свършили точно нещата, които исках  Laughing И в МАК, и в Сефора, и в Дъглас  ooooh!

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:24 от NovemberRain

# 565
  • София
Адри, честити красоти  Hug

Опито и аз от ebay го взех. Много е красиво и на живо седи много по-хубаво, отколкото на снимки. Също така е много дълготрайно! Миналия ден като ходих да молувам  Laughing във всеки магазин ме питаха с какъв лак съм  Heart Eyes

# 566
  • София
Ро3и, доволна ли си от този почистващ мус на Ниеа?  newsm78 Нов ли е, защото за пръв път го виждам.

И аз за пръв път го виждам и реших да си го взема Simple Smile
Преди години ползвах един мус на Ейвън и доста по-приятно ми действа на кожата този вид "почистване", отколкото разните му тоалетни млека и т.н. Довечера ще пробвам и ако не забравя ще пиша после Simple Smile
Но предполагам ще е ок, защото аз по принцип съм голям фен на продуктите на Нивеа.
Иначе в ДМ имаше намаление и на един техен много хубав почистващ крем (той е на Nivea Visage де) - 8лв., ама реших да пробвам новия.

# 567
  • Пловдив
NovemberRain,честито!  Hug
Червилото ми прилича на бой,то ли е?
Лака съм го харесала и аз,ако си го сложа и издържа с него ще е прецедент! Flutter

# 568
  • София
armira Точно на Бой налетях още от вратата, без да чета имената  Laughing Консултантката ми каза, че това бил най-купуваният им цвят  Laughing На ръка обаче не ми допадна толкова, колкото това, което взех в крайна сметка - Evasion

# 569
  • Пловдив
И моето око все към Evasion гледа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт