Новите ни козметични похождения 36

• 47 814
  • 692
  •   1
Отговори
# 570
Check Please, честито! Много сладурска палитра, нови ли са?
не съм ги виждала.

П.С. Като погледнах първата картинка помислих, че е шоколад  Mr. Green

Чета в нета, че е лимитирана колекция от пролетта, но тук са дошли сега.  Mr. Green Има четири вида.

Оранжевото и най-светлото от моята са много пигментирани, другите не чак толкова, но се преливат и стоят чудесно.  Simple Smile Май ще ходя за още някоя.

# 571
  • в 1001-та нощ

- слива с малко брокат  Peace

# 572
Ако е удобно, може ли продавача на Опито. Понеже съм само още 2 седмици тука и се надявам да ми пристигне.

# 573
И моето око все към Evasion гледа Mr. Green
Взимай го, няма да съжаляваш  Grinning

# 574

Епона - чудесни са. Да са ти честити !

Мерси! Готиното е, че ми стоят точно така, както на Наталия и Кейт (моделите). Не бях сигурна в това, защото на различните снимки и суочове в нета, все различно изглеждаха.

И ако някой се интересува: Герленското избледня леко за 4 часа с доста говорене и една-две чаши вода, после го махнах, текстурата му е страхотна, изобщо не ми изсуши и грам.

# 575
Чета в нета, че е лимитирана колекция от пролетта, но тук са дошли сега.  Mr. Green Има четири вида.
Скрит текст:
Оранжевото и най-светлото от моята са много пигментирани, другите не чак толкова, но се преливат и стоят чудесно.  Simple Smile Май ще ходя за още някоя.

Страшни кипрички са  Heart Eyes И аз ще се обазаведа, но не съм ги виждала в София все още.
На каква цена са?

# 576
Скрит текст:

Сливовото е страхотно Heart Eyes Да покажеш и на очи как изглежда Hug Откъде ги взе? И имаха ли четки там? Въобще, откакто преправиха подлеза на НДК, не знам къде да търся Гош newsm78

# 577
  • В къЩи.
Скрит текст:

# 578
# 579
  • Бургас
От последните дни:
    Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 580
Страшни кипрички са  Heart Eyes И аз ще се обазаведа, но не съм ги виждала в София все още.
На каква цена са?

Аз ги взех за 9.90.

# 581
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Сливовото е страхотно Heart Eyes Да покажеш и на очи как изглежда Hug Откъде ги взе? И имаха ли четки там? Въобще, откакто преправиха подлеза на НДК, не знам къде да търся Гош newsm78

е точно до нас има всичко на гош - вкл базата за очи, която е уникална !!!! магазинчето в никми, за което ти бях казала, утре ще правят нова заявка и ако искаш нещо специфично, което го няма в сряда ще е налице  Peace

сливовото - ще го взема на срещата да го видиш  Peace

# 582
Ще падна.. Ако е същото, където и на Караджа всичко имат, се обявявам за заплес на годината ooooh! Ще се разходя уикенда, че още не съм решила какво точно искам, а в такива състояния е нездравословно да се ходи по магазините Crazy

# 583
a.l.e.n.a,
Базата за очи като качество с коя е измерима?

# 584
  • в 1001-та нощ
ами първо забелязах грима на една приятелка, питах за сенките и тя каза, че всичко идва от базата, самите сенки са едното нищо без база, мацна на ръката от базата и мина с четка напречно, като следата обхваща кожа с база и без база и разликата беше огромна

поне на нейните очи изкарват много, като стик са, нещо като джъмбо молив; аз лично не съм я тествала на моите очи, защото моята база има още  Peace но според мен си струва да се пробва  Peace

мисля, че трябва да става и за мазни клепачи, защото стои по-суха, не е като мазен крем  Peace

Ще падна.. Ако е същото, където и на Караджа всичко имат, се обявявам за заплес на годината ooooh! Ще се разходя уикенда, че още не съм решила какво точно искам, а в такива състояния е нездравословно да се ходи по магазините Crazy

Beauty line се казва, води се на Казбек 59, то мисля, че няма друго там, но днес само влетях да питам за глитър на севънтийн, защото съм виждала доста неща  newsm78 изобщо не огледах за друго, защото трябваше да хвърча;

намира се в Никми - по към Каблешков, не към 345 и по-към Билла, не към нашия вилает  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт