Новите ни козметични похождения 36

• 47 965
  • 692
  •   1
Отговори
# 60

този изглежда много интересно! Със здраве Simple Smile  Simple Smile

# 61
  • Варна
Вдовичке, мерси за темата   bouquet
Пигмент на Инглот - номер 45 и поредната бутилчица фдт Парюр Екстрийм  Crazy

# 62
  • Бургас
Момичета, откъде купувате базата на Revlon в Бургас?
Или пък поръчка онлайн?

# 63
# 64
  • Бургас
Записвам се с CHOCOMANIA BODY BUTTER на The Body Shop

# 65
  • In The Middle Of Nowhere

# 66
# 67
  • в 1001-та нощ
South of France, French Milled Bar Soap, Lilac, 8 oz (227 g)

Supplement Facts

100% vegetable oils: palm oil and/or coconut oil and/or palm kernel oil and/or olive oil, vegetable glycerin, organic shea butter, mineral pigments or natural colorants, blends of fragrance, natural oils and essential oils.
Cruelty free - not tested on animals and no animal by-products
Sodium lauryl/laureth sulfate free
EDTA free
Paraben free

Phthalate free

# 68
  • София
Аз каквото и да използвам за лицето си за премахване на грим не мога без да се измия с измиващ продукт придружен с Мия. Чувствам се мръсна и не мога да заспя ( съвсем сериозно). ОБикновено махам грима на очите и лицето с мляко или мицерална вода, след това допълнително измивам.

Аз в момента съм с един много хубав продукт на Нивеа - дегримьор в едно малко синьо-прозрачно шишенце със синя течност вътре Simple Smile СТрахотно е! Ползвам и тоалетното мляко на Нивеа от време на време. На тази марка продуктите винаги са ми действали страхотно. Лосионът много добре чисти грим и не люти.
Обикновено след това изплаквам с вода цялото лице - просто навик.
А накрая стандартната ми процедура на обикновено разгримиране и почистване завършва с ACNE-OUT на biotrade. Това е едно от най-прекрасните неща на етажерката ми. Почиства страхотно, предотвратява появата на всякакви гадории по лицето. Едно време ми го прредписаха за едни пъпчици по краката и дерматоложката дори каза, да си го нанасям след бръснене. Е, върши страхотна работа. На мен ми се появяваха и едни пъпчици по дупето - откакто го ползвам кожата ми е чиста като бебешка.

# 69

По принцип ми е любимата спирала,но май бях казвала,че започна да се рони повече от обикновено Sad(
Чудела съм се дали да си я взема тази сатенената черна,но не мисля,че ще има голяма разлика Simple Smile сподели как е Simple Smile

# 70
Кой номер е?

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 17:19 от Lemy

# 71
Svetla Mihailova, с времето ли започна да се рони? Ползвам я от няколко дни и ми е ок. Преди нея имах Illegal Length, но не ми хареса изобщо.
Не съм ползвала другата One by one, за да направя сравнение, но намирам сатенената за добра. Разделя миглите ми доволно, вкарва доза драматичност в погледа.   Grinning  Извива леко(може би при друг ще извива повече, моите мигли по принцип са си дълги и извити), справя се чудесно с обема.   Peace

# 72
  • Бургас
Мимита базата на Ревлон в Ивис я имаше последно като ходих това за Бургас и да не е без нищо чакам това на Too Faced
CHOCOLATE SOLEIL MATTE BRONZING POWDER IN MILK CHOCOLATE

# 73
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

* Le 2 de Guerlain Mascara

* Too Faced Borderline Lip Pencil (Зарибихте ме с това нещо, утре го пробвам и ще споделям дали върши работа наистина... Мразя цветни моливи за устни, напасването с червилата... бляк! Дано да върши работа, че като идея е страхотно!)

* Chanel Stylo Yeux Noir Intense (Много искам да ми хареса, а дано!)

* Sephora Lighted Compact Mirror

Много съм щастлива от покупките, дано да оправдаят очакванията ми!  Peace

# 74
  • София
От днес:

Общи условия

Активация на акаунт