Новите ни козметични похождения 36

• 47 969
  • 692
  •   1
Отговори
# 135
  • София
veselina_s_p , през идващата седмица очакват зареждане в "Лили" с продукти на "Catrice". Аз чакам една пудра, за празниците се е изчерпала и ми казаха да мина другата седмица. Не знаят какво ще им доставят точно от марката.

# 136
veselina_s_p,
имам спомен, че някой писа преди време, че я има в Лили на Стамболийски, но дали е актуално още не знам.Аз пробвах тестерчето на тази пудра и на предишната им от любопитство понеже я коментирахте.Старата им пудра е по-златиста и като че ли леко по-плътна, а тази новата е по-розовееща.

# 137
  • София

По принцип ми е любимата спирала,но май бях казвала,че започна да се рони повече от обикновено Sad(
Чудела съм се дали да си я взема тази сатенената черна,но не мисля,че ще има голяма разлика Simple Smile сподели как е Simple Smile

Аз имам и оранжевата - и двете са уникални! Любимите ми спирали.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 20:39 от bubanka

# 138
 Flutter   
Скрит текст:

# 139
Благодаря, момичета  Hug Ще проверя другата седмица. Тази пудра наистина е розовееща, но като се разнесе хубаво, става прозрачна дефакто. Но и да не я намеря - здраве да е  Wink Ще пуснат друга.

# 140
# 141
  • София
току що си поръчах

дано да е по-добра от тази на Артдеко

# 142
Първа среща с кремчетата за лице и очи на Алверде, дано се харесаме Flutter

# 143
  • София
пух ползвам лилавата серия и много ми допадат

# 144
пух ползвам лилавата серия и много ми допадат
Лилавият крем за очи е най-добрият от всичките им Heart Eyes не оставам вече без него

# 145
  • София, Лагера
 Flutter Party

# 146
Момичета, търся онзи прочут скраб за лице с магнезий, ама съм в Пловдив. Къде ли не проверих, може ли някой да ме насочи, ако знае?

И аз ходих да го търся в аптека Авеню, но там въобще не занеха какво е това и ми казаха, че няма такъв продукт, както и да е. миналия месец  го открих  в Билковата аптека на спирката преди подлеза на тунела

# 147
Жаки, Лепи, Hug Да бях се сетила да ви питам, преди да взема този Whistling Но нищо, ще си го измажа и ще пробвам и другите Flutter

# 148
  • В свой си свят :))))
Момичета, не зная до колко тук е мястото да попитам, но мислите ли, че интимната козметика, която се предлага на нашият пазар може да се използва и от деца и ако да, според вас коя е подходяща?

# 149
Жабка Кикирица,
днес се загледах в някакъв нов гел на Lactacyd, за момичета над 10г.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт