Новите ни козметични похождения 36

• 47 864
  • 692
  •   1
Отговори
# 360
Взех си този коректор на Ланком   Имам известни претеснения само за цвета, но и двете консултантки настояха за по- светлия. Надявам се да са прави.
Забърсах и Guerlain Parure de lumiere Много се надявам да си допаднем взаимно , защото съм вечно недоволна от фдт-те си  ooooh!

# 361
  • Бургас
Взех си този коректор на Ланком   Имам известни претеснения само за цвета, но и двете консултантки настояха за по- светлия. Надявам се да са прави.
Забърсах и Guerlain Parure de lumiere Много се надявам да си допаднем взаимно , защото съм вечно недоволна от фдт-те си  ooooh!
Ако не си допаднете с фон дьо тена,особено ако е светлият нюанс ми пиши на лични и ще измислим нещо Hug

# 362
poem, при всички положения ще се радвам да споделиш впечатления от Parure de lumiere. Аз съм с Parure Extreme и съм много доволна, но нямам нищо против да поекспериментирам.    Party

# 363
Върнах крема на Виши след като дерматоложката ми ме посъветва да го направя. Не бил за мен и за моята кожа и веднага пое към други подходящи кожи.
За първи път ми се случва да върна козметика.

# 364
  • в 1001-та нощ
а аз се учудвам, че са го взели  Rolling Eyes какво те насочи да ползваш?  Rolling Eyes

poem, кой номер е коректорът?

# 365
Не трябва да сменявам кремовете ми каза на този етап. А за Виши се изказа много лошо и ми каза веднага да го върна или подаря. В случая ми се отдаде възможност за връщане, не в магазин Peace и се възполвах.

# 366
  • В свой си свят :))))
Не трябва да сменявам кремовете ми каза на този етап. А за Виши се изказа много лошо и ми каза веднага да го върна или подаря. В случая ми се отдаде възможност за връщане, не в магазин Peace и се възполвах.

ох момичета, така като ви "слушам"/чета..., като слушах днес за пореден път козметичката си направо се виждам в чудо и започнах тотално да се обърквам с Виши  newsm78

# 367
 mariqivanova799  Mr. Green тройчица е, не е най- светлия  Hug
 Feeling , задължително ще споделя, но този е според мен за по- суха кожа и определено не матира. Искаше ми се и да матира, но кожата ми се оказа доста суха, особено след всички мъчения по избелването и само с този се почувствах комфортно.
 a.l.e.n.a - 01  е коректорът.

# 368
Върнах крема на Виши след като дерматоложката ми ме посъветва да го направя. Не бил за мен и за моята кожа и веднага пое към други подходящи кожи.
По-добре Peace този крем не е добър!

Душгела ухаеше невероятно. Яд ме е че не го купих. При крема не са се справили изобщо добре Confused

# 369

Revlon Top Speed in Cloud / Revlon Colorburst Gloss in Crystal Lilac

# 370
По-добре Peace този крем не е добър!

Душгела ухаеше невероятно. Яд ме е че не го купих. При крема не са се справили изобщо добре Confused

Душгела е страхотен...съжалявам, че кремчето не са го догодили  Sad

Момичета, моля за мнение за кораловата омния?

# 371
  • София, Лагера
хайде опит за неутрален грим:

# 372
  • София
  Heart Eyes Crazy

China Glaze Soft And Sassy

# 373
  • USA, Steak State
Момичета, търся си хубав тоник или мицерална вода за след измиващият ми гел. Спряла съм се на мицералната на Нюкс или Eucerin 3 in 1 тоник . Исках такъв продукт продукт от марката Philosophy ( измиващият ми гел, който не смятам вече да сменям), но нямат или поне не успях да видя в сайта им.
Помагайте!  Praynig

# 374
TheBlackWidow, аз съм за Нюкс, въпреки, че сега си взех Биодерма, но измиващата ми пяна е Нюкс, малко им поизневерих този път Simple Smile) Joy

Общи условия

Активация на акаунт