Новите ни козметични похождения 36

• 47 860
  • 692
  •   1
Отговори
# 375
В темата има много фенове на Nuxe, така че е ясно накъде ще се наклони везната  Mr. Green

# 376
# 377
  • София
TheBlackWidow, аз съм за Нюкс, въпреки, че сега си взех Биодерма, но измиващата ми пяна е Нюкс, малко им поизневерих този път Simple Smile) Joy
И двете са хубави преди ползвах Биодерма,сега си взех на Нюкс с розите.Може би Нюкс ми харесва малко повече зареди розите,които тонизират кожата,докато на Биодерма водата беше много изчистена,разбираемо,за чувствителни кожи така трябва да е,макар че и тази на Нюкс се води за чувствителна.

# 378
  • София
Забърсах и Guerlain Parure de lumiere
Скрит текст:
Много се надявам да си допаднем взаимно , защото съм вечно недоволна от фдт-те си  ooooh!
Честито! Simple Smile
Цяла седмица се мазах с един тестер на този ФДТ и просто ми "промени света" по отношение на ФДТте изобщо! Crazy
Настрана факта, че beige narurеl не беше моят цвят точно и ми тъмнееше, покривността му е изумителна! Скри ми всички пори около носа и придаде много хубав фин завършек върху лицето.
Много ми хареса, а и е много икономичен! Peace

# 379
  • София
ООооо, честити придобвики! Grinning
Много чакани предполагам! Mr. Green Hug

Момичета, моля за мнение за кораловата омния?
Не се колебай и секунда! Wink
Вземай я! Hug
Много по интензивен и запомнящ се аромат е от бялата, примерно и е по-жизнена от аметиста.
На мен ми е в топ 5 на уиш листата за тази година. Mr. Green Heart Eyes

# 380
Ех, kopche, сега ме изкуши и аз да го пробвам ooooh! От месец търкалям две мострички и се чудя има ли смисъл да ги отварям, като няма да си купя ФДТ от този клас (предвид, че слагам 1-2 пъти месечно).. Аз с порите нямам проблем, но интересно дали ще ми скрие луничките newsm78 Beige narurеl с розов или жълт подтон е?

# 381
Значи, на мен Кристалинът ми беше писнал, но тази кораловата явно трябва да я пробвам  Hug

# 382
  • София-Младост

# 383
  • София
Ех, kopche, сега ме изкуши и аз да го пробвам ooooh! От месец търкалям две мострички и се чудя има ли смисъл да ги отварям, като няма да си купя ФДТ от този клас (предвид, че слагам 1-2 пъти месечно).. Аз с порите нямам проблем, но интересно дали ще ми скрие луничките newsm78 Beige narurеl с розов или жълт подтон е?
Ами по-скоро жълт бих го определила, щото нищо розово няма в него. Но когато ми го дадоха, консултантката така и каза: Абстрахирайте се от цвета, дори да не Ви пасне. Усетете текстурата само!
Така и направих! Hug
Струва си да се опита, поне!
Аз също, от както съм на вълна ББ кремове Crazy, фдт не съм докосвала, но се изкуших да видя, какво толкова има  в тоя ФДТ. Laughing

# 384
  • В свой си свят :))))
kopche, аз съм фен на омниите по принцип..имам ги всичките..но тази я имам само на листче, донесоха ми го и може би заради това не можах хубаво да й усетя аромата - друго е на кожа Simple Smile Благодаря Simple Smile Ще я забърша на заплата тогаз  Joy

и да попитам ( моля за извинение за глупавият въпрос ) но ББ кремовете вместо фондьотен ли се използват или??? newsm78

# 385
  • Велико Търново
Аз понякога използвам само ВВ крем,без ФДТ,понякога ги смесвам Crazy -макар,тогава да се губи смисъла от ползите на ВВ крема Wink

# 386
  • София
и да попитам ( моля за извинение за глупавият въпрос ) но ББ кремовете вместо фондьотен ли се използват или??? newsm78
Няма глупав въпрос! Има незададен само! Hug Peace
И да и не.
Да, защото, подобно както е при ползване на ФДТ слагам подложка отдолу. Т.е. мажа си обикновен хидратиращ крем или какъвто ти си имаш там и отгоре нанасям ББто. До скоро не го правех и ми опъваше страшно на кожата и усещах сухота и дискомфорт, но ме поправиха в съседната тема за ББ кремовете, че не се прави така, а се слага хидратация задължително отдолу.
Не-защото количестото, което слагам при ББто не е като при ФДТна. Все пак по-щедро го нанасям, за да има и някаква UV защита през деня, все пак. Wink

# 387
  • В свой си свят :))))
Благодаря kopche, явно ще трябва да ида и да видя как стои на кожата и кой цвят е за мен, не че си нямам фондьотен  Joy ама защо да не си трупна още нещичко, харесва ми това, че има защитен фактор, на мен след децата започнаха да ми избиват лунички и все си търся продукти с UV поне 10-15.

# 388
  • Варна
Момичета, моля за мнение за кораловата омния?
Не се колебай и секунда! Wink
Вземай я! Hug
Много по интензивен и запомнящ се аромат е от бялата, примерно и е по-жизнена от аметиста.

Подкрепям, подариха ми го наскоро, "жизнен" е точната думичка за него, страхотен е. Peace

Нова придобивка:

# 389
  • в 1001-та нощ

второто

на живо е много по-красиво и по-ледено, не толкова шарено

Общи условия

Активация на акаунт