Новите ни козметични похождения 36

• 47 831
  • 692
  •   1
Отговори
# 420
От Аптеката го взех. 12,90лв.
Много скъпа тази аптека  Money
Аз моето го купих за 3-4 евро   Rolling Eyes
6-8 лева?Е,разликата не е голяма.Почти двойна,но кой го брои Mr. Green Laughing

# 421
Няма по-добър балсам за мен от бурканчето на Nuxe. Толкова е плътен и овлажняващ, че вечер като го нанеса, сутрин още имам от него по устните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Имам и екзалтирана публикация за него в блога  Mr. Green http://funnybunnyonallthingspretty.blogspot.com/2012/09/nuxe-rev … iel-lip-balm.html

# 422
Ето и моята нова придобивка - след обикаляне по аптеките успях да намеря промоционалния комплект на Биодерма - мицеларна вода(розовата)500мл + хидратиращо кремче. Нямам търпение да го пробвам! Simple Smile))))
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&client=firefox-a& … p;tx=57&ty=76

# 423
# 424
Събирам мнения за крем за лице с екстракт от охлюв Simple Smile
Ако някой има впечатления, ще се радвам да сподели с мен.

# 425
Няма по-добър балсам за мен от бурканчето на Nuxe. Толкова е плътен и овлажняващ, че вечер като го нанеса, сутрин още имам от него по устните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Още един глас от мен Grinning досега не съм имала по-добър, а съм пробвала доста, мажа вечер преди сън.

# 426
  • Велико Търново
Досега мажех вечер устните с кокосово масло,но след тези отзиви за балсамчето на  Nuxe... Simple Smile определено ме заинтригувахте Wink

# 427
  • Пловдив
Bunnylicious, от кога го мисля този балсам Mr. Green Край! Предадох се! Денси ми го похвали още преди две седмици,но само опаковката ме спря.И без това само него нямам Whistling

# 428
  • София
+ 1 за балсамчето...Страхотно е! Мажа вечер преди сън и на сутринта все още си стои на устните, а те са едни мекичкиии Heart Eyes

# 429
Малко скромно подаръче от мен:

# 430

Скрит текст:
Имам и екзалтирана публикация за него в блога  Mr. Green http://funnybunnyonallthingspretty.blogspot.com/2012/09/nuxe-rev … iel-lip-balm.html
Страхотен е подкрепям, но само за през нощта. Пиза е за през деня. Двата в комбинация правят готини устни.

# 431
  • София
Днес се сдобих с тази прекраснота

Estee Lauder Travel Exclusive

# 432
Докато сме на вълна балсами за устни,днес с изненада получих пакетче от Англия с това. Забравила съм, че съм поръчвала.

Другите ми любими вмомента са бурканчетата на Корес. Вечер преди лягане, винаги мажа с балсам.

# 433
 А възглавниците ви не се ли омазват от балсамчетата за устни или те попиват бързо? През деня не мога да нося балсами, защото ми пречат и ме дразнят, но вечер бих си мазвала.

# 434
  • София
Искам да кажа, че само за една вечер+ мазането тази сутрин, ако броим, устните ми са в раазкошно състояние! Hug
Ох, дано не е внушение, но е така!
Направих точно според съвета и нанесох балсамчето, след това Римелското червено червило отгоре и резултата е меки и нежни устни!
Благодаря ви! Супер!  bouquet bowuu

И сега да споделя още нещо.... Mr. Green

От вчера. Rolling Eyes
Само, че моите са в по-шик опаковка-черна и на по-шик цена -от 4,40лв. Crazy Grinning

Сега само се чудя densi-то да я бия или да я черпя и нея и Адри-то. Mr. Green Joy
Ще ги бия и двете щото бях се зарекла публично тука, след покупката на Нейкида-никакви сенки повече, а камо ли еденични! ooooh! Outta Joint
Ама май ще ги черпя, щото няма такава красота, просто!
Много прекрасен цвят, ама много!
Пoгледнах в Нейкида и ако трябва да сравня цвета с някой от наличните там, то трябва д направя комбинация от двата цвята Naked +Smog за да го постигна този цвят, и сигурно пак няма да е съвсем същото.
Ако аз трябва да измисля име на този 14номер, то бих го нарекла baked chapmagne. Hug
Прекрасен за преливка, за озаряване, за основен само, а бе за всичко!
Ами, след всичко казано до тук....май ще черпя! Sunglasses Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт