Новите ни козметични похождения 36

• 47 851
  • 692
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Епона , прекрасна покупка! Обожавам този цвят!

# 406
  • София-Младост
Не е съвсем по темата, но мисля, че някои от вас имат блог.

"Ти имаш блог...искаш да споделиш мнението си... искаш да си сред първите тествали най-новите козметични продукти и то напълно безплатно..."
http://www.facebook.com/notes/%D1%82%D0%B0%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0 … 10152403335870721

# 407
  • Пловдив
Маслото на Нукс го нанасям и на влажна и  на суха кожа,и в двата случая резултата е перфектен Peace

kopche ,сподели моля те за балсама за устни,само него не съм купила още Hug

Епона ,червилото розово - кафяво ли е? Как стои на устните - плътно или като балсам?  Hug
Кой номер е?

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 16:59 от armira

# 408
  • София
kopche ,сподели моля те за балсама за устни,само него не съм купила още Hug
Аз също.
Мирише приятно на ванилия, но по това и със синият на Балеа, който имам си приличат. Wink
Имам в къщи на Българска Роза вазелина, едно друго балсамче на Гърл скаут или както си се чете там, пак с много вкусен аромат. Но да видим как е с това.
Тъпото е че аз искам да поправя напуканите устни и купувам ли купувам балсами, а всъщност  непрекъснато нося през деня червила и всъщност трябва да изтрия червилото и да сложа балсама или да го нанасям вечер преди лягане.
А факторът ми е полезен ако съм на ски примерно в слънчев ден, а през нощта?
Въобще съм в кръг нещо. ooooh!

# 409
  • Пловдив
Ох, голяма драма са ми тез балсами Crossing Arms Мъж си избрах по бързо Mr. Green

# 410
Айде да не остана по-назад Heart Eyes Joy и това

Има ги в България балсамите на Piz Buin или е поръчка?  Thinking

# 411
Kopche, най-добре е да слагаш хубав балсам за устни вечер като си лягаш. Аз като го правя редовно имам много хубави устни. Не се напукват изобщо. Иначе ако мажа ей така от време на време през деня нищо не действа. И гледай да нямат минерално масло балсамите.
Моят най-любим е на Корес (lip butter yasmine). Toй е в кутийка и за това го ползвам само преди сън.

# 412
Аз също нося червило, но под червилото нанасям задължително от Piz Buin. Вечер също го слагам понякога и не ми е навредило това, че е с SPF30  Grinning
В началото, докато устните ми бяха сухички, избягвах да ползвам червило и си слягах само от балсамчето.

# 413
  • София
Има ги в България балсамите на Piz Buin или е поръчка?  Thinking
Ами, аз нищо не поръчвам от никъде! Mr. Green
Обичам сама да си купувам всичко.
От Аптеката го взех. 12,90лв.

# 414
Много скъпа тази аптека  Money
Аз моето го купих за 3-4 евро   Rolling Eyes

# 415
  • София
Аз също нося червило, но под червилото нанасям задължително от Piz Buin. Вечер също го слагам понякога и не ми е навредило това, че е с SPF30  Grinning
В началото, докато устните ми бяха сухички, избягвах да ползвам червило и си слягах само от балсамчето.
Хм, виж затова не бях се сетила! Thinking
Брилянтна идея!  bouquet

# 416
  • София
Много скъпа тази аптека  Money
Аз моето го купих за 3-4 евро   Rolling Eyes
Хм, ти пък!@
'Ми не можеш да смяташ! Mr. Green 4х3=12!
'Ми всичко е по 3 при нас! Къде сме ние, къде сте вие! Joy hahaha

# 417
отидох до Сефора за бб крем и уважих и намаленията им  Heart Eyes вече я пробвах на едно око, много ми харесва.

# 418
За измиване ползвам от години пяната на Галеник-страхотна е!

# 419
nikolinanik, цветът наистина е разкошен!

armira,  цветът е по-скоро млечно розово-прасковено-портокалово. Покривно е в едно нанасяне. Цветът е #13 Peach Passion.

Общи условия

Активация на акаунт