Новите ни козметични похождения 36

• 47 855
  • 692
  •   1
Отговори
# 390
Ех, kopche, сега ме изкуши и аз да го пробвам ooooh! От месец търкалям две мострички и се чудя има ли смисъл да ги отварям, като няма да си купя ФДТ от този клас (предвид, че слагам 1-2 пъти месечно).. Аз с порите нямам проблем, но интересно дали ще ми скрие луничките newsm78 Beige narurеl с розов или жълт подтон е?
С жълт подтон е според мен. Добре покрива. Аз точно зарази новопоявилите се лунички го взех, прикрива ги добре  Peace Много ми е комфортно на лицето, не го усещам. И факторът му ме устройва за зимата. Като единствен минус отчитам "озаряващия " ефект. Малко в повече ме озарява  Mr. Green но може да се носи и така. Но с метеоритите на герлен изглежда идеално. Ще си търся сега и една лекичка пудричка, но никога не съм използвала и съм в дълбоки размисли коя да е. Приемам предложения  Hug

# 391
  • Варна
poem, като слагаш Метеоритите, защо ти е и пудра? Thinking

# 392
poem, като слагаш Метеоритите, защо ти е и пудра? Thinking
Защото са на финала си / дребното ги разпиля  ooooh!/ и се оглеждам за нещо друго.

# 393
  • София
Айде да не остана по-назад Heart Eyes Joy и това

# 394
# 395
Момичета, имам многофункционалното олио на Нукс, в аптеката консултантката ми каза, че се нанася на влажна кожа. Това поради факта, че молекулите на олиото са по големи и да могат да проникнат в кожата, така ли го нанасяте?

А за косата как го ползвате  Rolling Eyes?

Всички ли продукти на Нукс ухаят така пленително - крема им за лице и за ръце и олиото  Heart Eyes

# 396
  • В свой си свят :))))
Момичета, имам многофункционалното олио на Нукс, в аптеката консултантката ми каза, че се нанася на влажна кожа. Това поради факта, че молекулите на олиото са по големи и да могат да проникнат в кожата, така ли го нанасяте?

А за косата как го ползвате  Rolling Eyes?

Всички ли продукти на Нукс ухаят така пленително - крема им за лице и за ръце и олиото  Heart Eyes

Присъединявам се и аз към питането за олито, аз се загледах в този комплект, за който пише, че ще бъде наличен след 16-ти:

http://www.enzo.bg/kozmetika/nuxe/nuxe-prodigieuse-v-4-pcs/

# 397
На какво ухае това олио? Никога не съм го пробвала, а много ме изкушава златното Flutter Те изобщо продават ли го още или само лятото?

# 398
На какво ухае това олио? Никога не съм го пробвала, а много ме изкушава златното Flutter Те изобщо продават ли го още или само лятото?

Жаки, има го в аптеките.

# 399
Самсара,
аз нанасям олиото на суха кожа.

# 400
То златното даже нали се водеше някакво сухо олио? newsm78

# 401
И двете са сухо олио.Едното е със златисти частички, а другото без частички.

# 402
NUXE
Huile Prodigieuse Or

Многофункционално масло
Златен блясък
Лице, тяло, коса

Мулти-отразителните перлени частици в тази златиста версия на Nuile Prodigieuse добавят несравним блясък.
Възстановява, подхранва и предпазва кожата и косата чрез коктейл от ценни масла и Витамин Е. Фините златни частици придават дискретен блясък на лицето, тялото и косата. А естествения "червен" цвят на маслото от жълт кантарион придава кехлибарен нюанс без петна.

Начин на употреба:
За целогодишна употреба.Идеален за използване след слънце за подсилване на тена. Разклатете преди употреба.

Резултатът е еластична кожа, озарена с фини златисти отражения.

# 403
Aхааа Simple Smile мерси Hug
Обаче ще го оставя за лятото, че сега съм безцветна като медуза и няма да ми стои добре.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт