Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да премахна грима от водната линия на окото?
Как правилно да премахнете грима от лицето?
Какви са мненията за мицеларната вода на BioDerma?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да премахна грима от водната линия на окото?
За да премахнете грима от водната линия на окото, един метод, споменат във форума, е използването на мицеларна вода с памучни тампони и нежни движения без търкане или дърпане, за да се избегне дразнене на чувствителната зона около очите. Някои предпочитат двуфазни дегримьори и използват клечки за уши, навлажнени с дегримьор, за по-деликатно почистване.
-
Как правилно да премахнете грима от лицето?
Има различни методи за отстраняване на грим. Някои хора използват мицеларна вода, докато други предпочитат двуфазни дегримьори за по-упорит грим. След това измиването с почистващ препарат и използването на мляко или тоник за лице обикновено е стандартна процедура. Някои дори създават свои собствени лосиони за отстраняване на грим, които твърдят, че са ефективни при премахване на грима само с едно движение.
-
Какви са мненията за мицеларната вода на BioDerma?
Мненията за мицеларната вода на BioDerma са разнообразни. Някои потребители я описват като ефективна за премахване на грим, докато други изразяват съмнения относно разликата между нея и други мицеларни води. Някои предлагат тестване на по-малки опаковки, за да извлекат собственото си мнение за продукта.
-
Как да реша между палитрите Naked и Smoked?
-
Каква е темата на дискусията във форума?
Наистина е страхотно това 202, а как блестииии
Те са много качествени (много подобни на Ъмбрелата като текстура, но са малко по-"мазни". Цветовете им обаче бяха отвратителни, но сега тези новите може и да са по-прилични, пък и опаковката е доста по-хубава вече
Много ми харесват и предните ги свърших до дупка. Разнасям ги лесно, не ми се посипват по бузите, не ми се събират на клепачте на ивички, не ми дразнят на очите/нося лещи и трудно си допадам със сенки/, стоят много естествено и само златното е по бляскаво. Търпят и носене из чантите, което ми е важно, че най-мразя да ми се разтроши някоя сенка в несесера

.
Too Faced French Reviera Bronze Collection
Lancome Lip Laque 104
Tient Idole Ultra 04
Lancome Renergie Morpholift Serum
Lancome Renergie Morpholift Night Cream
Lancome Renergie Morpholift Day Cream
Japonesque smudge brush
Revlon 463 Sassy Mauve