Новите ни козметични похождения 36

• 47 813
  • 692
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Перник
Адри ,благодаря  Hug Наистина е страхотно това 202, а как блестииии  Heart Eyes

# 497
# 498
Да питам за тези сенки, номер 14, това ли е опаковката, за да знам какво да търся?  Mr. Green

http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=126&b … d=2&markaid=6

# 499
  • София
Да питам за тези сенки, номер 14, това ли е опаковката, за да знам какво да търся?  Mr. Green

http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=126&b … d=2&markaid=6

Това е новата. Старата беше същата, но бяла. Аз имам и от тези в бялата и няма разлика в самите сенки.

# 500
Да, това е опаковката.Може да е в черна или бяла кутийка /белите са по-стар вариант/.Видях, че има и нови черни но без буква "F" а с лек релеф.

# 501
  • София
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=81&bo … 11&markaid=14 - Пуснали са и нови цветове от теракотените пудри Crazy Те са много качествени (много подобни на Ъмбрелата като текстура, но са малко по-"мазни". Цветовете им обаче бяха отвратителни, но сега тези новите може и да са по-прилични, пък и опаковката е доста по-хубава вече   Flutter

# 502
  • USA, Steak State

# 503
От днес Deborah /в малко по- различна форма са, но цветовете са същите/
Скрит текст:
Тези цветове изглеждат страхотни Heart Eyes Ще споделиш ли как ги намираш за нанасяне и като трайност? Hug
Аз за втори път си ги купувам тези същите  Blush Много ми харесват и предните ги свърших до дупка.  Разнасям ги лесно, не ми се посипват по бузите, не ми се събират на клепачте на ивички, не ми дразнят на очите/нося лещи и трудно си допадам със сенки/, стоят много естествено и само златното е по бляскаво. Търпят и носене из чантите, което ми е важно, че най-мразя да ми се разтроши някоя сенка в несесера  Embarassed За трайност ...не мога да преценя. Наистина много рядко очите ми си пасват със сенки и не съм използвала много видове , за да сравня. През деня си стоят, като не се почесвам много много , вечер - към края се поизбърсват тук таме.

# 504
Благодаря ти! Ще ги потърся днес, дано имат тестери Praynig

# 505
На сенките на Дебора има тестери. Това са старите кутийки. Новите са в една бъбрековидна форма
Скрит текст:
- 02  Wink

Вчера и аз купих една от новите сенки на Флормар 14 - беше в черна кутийка и с вълнообразен релеф вместо тяхного "Ф" Но иначе ми изглежда, като моята стара сянка.

# 506
  • София
* MAC MSF Porcelain Pink

* MAC Mineralize Tinted Lip Balm Pure & Tender

* Dior Nail Polish Waterlily

# 507
  • София
Хайде и аз се наредих с 14-ката на Флормар, но гримирана с нея изглеждам като болна  Tired.

# 508
Ел да не би да са заредили колекцията вече?
От мен това:
Скрит текст:
Too Faced French Reviera Bronze Collection
Lancome Lip Laque 104
Tient Idole Ultra 04
Lancome Renergie Morpholift Serum
Lancome Renergie Morpholift Night Cream
Lancome Renergie Morpholift Day Cream
Japonesque smudge brush
Revlon 463 Sassy Mauve

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 13:21 от bebolinka82

# 509