Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
За последен път си вземаме ваучери за ТМ Ресторант всеки път ставаше все по-зле,но аз явно съм много упорита  Mr. Green.
Този път освен приготвени многоооо отдавна мезета и хляб ни донесоха чужда порция основно и чухме как сервитьорката убеждаваше човека от съседната маса ,че бившето наше основно е много вкусно.Обслужването беше трагично чак нямах търпение да си тръгнем.
Ваучер за прическа и грим от Арлет-много успешен надявам се скоро да пуснат пак за постригване.
И една чужда история за дядо Коледа с ваучер -дошъл необлечен и предупредил,че е доста пийнал защото минал 10 къщи и навсякъде го черпили, как да е раздал подаръците и седнал да си допие с домакина.
След две чаши пиене си тръгнал по живо и по здраво ...с кола...

# 16
  • Sofia
Моля,някой ако мерне оферта и за другите " Дон Домат" да свирне .  Hug

# 17
Благодаря за труда Звънче,
Купих за почистване на лице http://gepi.bg/offers/POChISTVANE-NA-LITzE--POSTAVYaNE-NA-AMPULA--MASAZh.html
Ходих там за боядисване- много съм доволна!

# 18
  • София

Дай малко подробности за клиниката моля те, че и на мен ми предстои, хубава ли е (на снимките изглежда лъскаво)...

# 19
  • София
zvanche, благодаря отново!
ivonska, за клиниката не знам, но за лекаря гарантирам. Много добре чисти зъбите, той беше преди в КрасиДент, там съм ходила при него след купища добри отзиви и не сбърках. Все при него ще си почиствам зъбите. Методът в новото място е същият.

А някой може ли да даде отзиви за това студио:

http://www.deals.bg/Podstrigvane-arganova-terapiya-i-pricheska-s … ;utm_campaign=173

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 22:39 от Sash

# 20

Дай малко подробности за клиниката моля те, че и на мен ми предстои, хубава ли е (на снимките изглежда лъскаво)...

Клиниката е съвсем нова, последен писък в медицинското обслужване, гледате си зъбите на камера (много е странно). Малко трудно се открива - като ориентир пицария "Ветрило", влизате в съседното междублоково пространство и клиниката е на гърба на кооперацията.

# 21
  • София

Клиниката е съвсем нова, последен писък в медицинското обслужване, гледате си зъбите на камера (много е странно). Малко трудно се открива - като ориентир пицария "Ветрило", влизате в съседното междублоково пространство и клиниката е на гърба на кооперацията.

Mersi!  Hug

Sash, знам го и аз този сладур Германов, ходих и аз в Красидент (даже дали не бях от първите...)  Wink

# 22
  • София
Звънче, благодаря за темата! Hug

Аз се ослушвам за оферта на Дон Домат- Младост. Wink

# 23
  • София
звънче , благодаря!   bouquet
Нещо напоследък не мога да си харесам нещо... ааа, имаше едни маски за коса с арганово масло и със зехтин, но май нямаше отзиви.

# 24
Аз последно се записах с ваучер за детска торта от сладкарски цех "Карамел". Тортата беше много прясна и вкусна, доставена навреме. 10/10.

# 25
  • София
Записвам се да ви следя.
Последно ходих в салон "Bonic" в Младост 2.Маникюр OPI с ваучер и сешуар без.За маникюра нямам забележки.Днес стават 7-дни от тогава и едва сега започна леко да ми се лющи лака.Определено ще повторя ,момичето се постара и беше мила.Споменавам и сешуара ,защото виждам ,че фризьорката също пуска ваучери.Беше отгоре-отгоре ,след няколко часа косата ми беше в първоначалния си вариянт  Mr. Green ,уж с маша ми начупи краищата ,ами след 2-3 часа те се изправиха напълно  Mr. Green .При измиването не ми сложи нито балсам ,нито маска ,а както споменах по-горе бях на редовни цени-определено не беше да спести заради ваучера.

# 26
  • София
july1993, тази е най-изгодната оферта за арганова терапия, която открих:
http://www.deals.bg/Podstrigvane-arganova-terapiya-i-pricheska-s … ;utm_campaign=173
И аз чакам отзиви за нея, да видим някой дали е ходил, да пише как е.

# 27
Записвам се да ви следя.
Последно ходих в салон "Bonic" в Младост 2.Маникюр OPI с ваучер и сешуар без.За маникюра нямам забележки.Днес стават 7-дни от тогава и едва сега започна леко да ми се лющи лака.Определено ще повторя ,момичето се постара и беше мила.Споменавам и сешуара ,защото виждам ,че фризьорката също пуска ваучери.Беше отгоре-отгоре ,след няколко часа косата ми беше в първоначалния си вариянт  Mr. Green ,уж с маша ми начупи краищата ,ами след 2-3 часа те се изправиха напълно  Mr. Green .При измиването не ми сложи нито балсам ,нито маска ,а както споменах по-горе бях на редовни цени-определено не беше да спести заради ваучера.

Моят лак при същата девойка днес тотално си отиде и едва ли ще удостоя външния свят да ме види с олюпен маникюр. Доста се разочаровах.
В отсрещния салон Виктория стил русата маникюристка /все забравям да я питам как се казва/ е супер добра и много по-старателна.

# 28
И аз ще се оглеждам за оферта за Арлет в Галакси.
Иначе давам оценка 10/10 за тази автомивка: http://www.dalavera.bg/avtomivka-za-vanshno-ili-vatreshno-izmiva … -za-3-50-lv-d4074
Не е нищо особено, но добре си вършат работата!

# 29
Търся оферта за гел лак в центъра или Лозенец. Някой има ли отзиви за салони Снежина, Сислет или Amara?

Общи условия

Активация на акаунт